Csevegő

  • Témaindító DeletedUser19243
  • Kezdés ideje

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.666
Ha egyforma távolságra van, igen, ha nincs egyforma távolságra, akkor az egyik 1 óra távval indul, a másik 2 óra távval indul, és bár a milisecundum megvan, de a távolságok mondjuk nem, az egyik lehet éjszakai bónuszba ér be, a másik pedig lehet jó időben igen.

A lényeg még mindig az, hogy nem azonos a táv a falvakkal...
de azt mondjátok már, koordizva, hogy melyik volt a támadott falu, és melyikekből ment rá támadás....
 

Bogyó

“A jó”
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
748
Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy ezt a témát mostmár szüntessük be ebben a topickban. Létre lett hozva ennek egy külön topic. Aki ezzel fogja offolni ezt a fórumrészt annak a kommentjei törlésre kerülnek.
 

Deleted User - 1528109

Vendég
Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy ezt a témát mostmár szüntessük be ebben a topickban. Létre lett hozva ennek egy külön topic. Aki ezzel fogja offolni ezt a fórumrészt annak a kommentjei törlésre kerülnek.

Hozzátenném, hogy aki mellette még erőszakoskodik is, az a figyelmeztetés után szankcionálásra is számíthat.
Ne rontsuk már el a karácsony előtti csendet srácok..
 

Deleted User - 1530803

Vendég
Lehet kicsit korán van, de szeretnék gratulálni a második szervergyőzelmedhez kedves barátom! Mindig is tudtam a benned lakozó rejtett erőről, ami csak arra vár, hogy kiszabaduljunk és tombolhasson. Ez most megtörtént és meg is lett az eredménye. Amit pedig az utolsó pár hónapban letettél az asztal az teljesen egyedülálló. Bebizonyítottad, Te vagy a legjobb magyar játékos és meg köszönöm a jó Istennek, hogy ismerhetlek!
3klB1f7.png

TPyQ9cJ.png

v62QKg4.png
További sok sikert kívánok neked az életben és a klánháborúban is! Remélhetőleg minél előbb újra láthatunk "bevetésben" esetleg egy aba szerint is szupersztárnak vélt játékos mellett duálban! (nemzetközi vizeken persze, mert bebizonyitottad, hogy nem tudnak eléd lehetetlen akadályt görditeni, hisz mind legyőzted és megjártad a legnagyobb magasságokat IS)
 

Wmwinters

Member
A reakció pontszáma
83
Szeretném megköszönni a játékot minden résztvevőnek. Azt hiszem, esemény dús fél évünk volt! :D
Szeretnék gratulálni első sorban a klántársaimnak, folyamatos volt az összekovácsolódás és a csapatmunka is szép fokozatosan kialakult.

Minden tiszteletem az OS-nek, különösen annak a néhány embernek akik a hátukon vitték az egész klánjukat. Rendkívül erős ellenfél voltatok, még faluelőnyben is, lenyűgöző és egyben kihívást jelentő küzdelem volt, örülök hogy a része lehettem. Meg merem kockáztatni, hogyha az Én-Te-Ő fiók nem dobja be a törölközőt, akkor májusig nem zárunk.

Még egyszer köszönöm a játékot és sok sikert mindenkinek a továbbiakban.
 

Tüptüptüp

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.671
én mókusnak szeretnék gratulálni, aki a kiváló "visszabontom a faluimat és védő only-t képezve suttyó"harcot" folytatok" módszert tökélyre fejlesztve a szerver legvégéig állva tudott maradni a fronton!

és persze köszönjük az innogamesnek az örökös morált, ami lehetővé tette hogy hátrányból fordítani lehessen!!!
 
Fent