Csevegő

Kategória: 'Classic 12', témanyitó: Gabriel, téma nyitása: 3. Nov 2018.

Oldal megosztása

 1. sikamaru123

  sikamaru123 You do not have to live in the past

  Csatlakozott:
  24. Szept 2016
  Üzenetek:
  713
  Kapott kedvelések:
  654
  Azta.. Öhm érdekes irás volt! Én személy szerint téged nem ismerlek de mivel én is játszottam classicon ezért annyit tudnék csak hozzá fűzni hogy a Zetor egy jó klán lehetne ha:
  1.nem lennének ilyen arc harcosok ott (nem mondok neveket)
  2.tudnának csapatként együtt játszani
  3.75%-a nem csalna
  4.nem szegnék meg a szavukat és tisztességesen próbálnának játszani.
  (csak hát így ugye már nem menne olyan jól nekik)
  De ezeket a dolgokat félretéve én meg a barátaim elbuktunk én ezt bátran vállalom megpróbáltuk de nem sikerült :) Gratulálok a zetornak... és gabrielnek külön mert szerintem ez elég jó iromány volt :D
   
 2. Say Hi

  Say Hi -NF-

  Csatlakozott:
  4. Ápr 2015
  Üzenetek:
  7.886
  Kapott kedvelések:
  8.813
  Fuh, Sofi, most nagyot nőttél a szememben, le a kalappal. Egyetértek az elkeseredettségeddel.
   
  nudlie, pakairoland és Messala keveli.
 3. -Glorfindel-

  -Glorfindel- Well-Known Member

  Csatlakozott:
  15. Nov 2016
  Üzenetek:
  655
  Kapott kedvelések:
  1.077

  Szia Gabi.

  Gondoltam ha már ilyen szépen lehordtál minket akkor kimerészkedek én is és leírom akkor egy másik szemszögből is :)
  játszod itt a mártírt hogy így csalás meg úgy csalás mikor te már akkor programokat használtál mikor én még el sem kezdtem ezt a játékot szóval nem kell itt az ártatlan áldozatot játszani mert közel sem vagy az csak mint mindig most is úgy kerítettél egy szöveget hogy abbol külső szemlélőként te gyere ki jobban..ugyanis kezdtél egy új világot vezérként és hát kinek lenne jó ha negatív gondolatok lennének rólad.. apropo klánvezérség te beszélsz nekünk a csapat összetartásról meg becsületről közbe minden serveren ott hagytad a klánodat mint klánvezér? elég dúrva kettős mércék vannak itt és főleg a te szádból érdekes ezt hallani de menjünk akkor tovább..
  A mi fiokunkat szídod(én már nem játszok ugyan ott) hogy full támadók vagyunk és nem küldünk senkinek védőt..kérdem én az mennyivel jobb hogy neked van még se küldesz? mi a támadókkal legalább kiürítettünk egy egész kontit te pedig a védőidet mikor skyt támadták otthon hagytad és ha rajtad múlik hazakísérésnél sem lettél volna itt ugyanis én vettem át a fiokod és küldtem ki a hazakíséréseket szóval te se támadással se védekezéssel nem vetted ott ki a részed most mégis szídod a csapatmunkát meg a csapatot..mikor sky kért védőt azt mondtad neki nincs most meg kiderül hogy a faluid 80%a az volt..nekünk azt mondtad hogy elaludtál azért nem küldtél most meg kiderül hogy azért mert nem volt kedved :)

  Aztán mi hajtunk a top1-re de te vagy az aki lelakatolta az összes falut robitol amit extrem kiürített és hát szép az az 1átadott falu amit itt emlegetsz csak közbe meg azokat nem adod éppen át amik jogosan lennének másé és még te vagy felháborodva ha elviszik a lakatolt falut(arra azért kiváncsi lennék hol van az úgy hogy nem az viszi aki takarít de ez mellékes most)
  Minket szólsz le hogy mnt-t támadunk(bár én nem tudok erről lehet azóta volt mióta abba hagytam) de arrol senki egy szót nem szól itt kint hogy a doo klánnal szövi volt a játék elején és úgy indult skyra az arma hogy nekünk még kékek voltak közbe ők a hátunk mögött 3másik klánnal lebeszéltek egy időpontot hogy sky-ra melyik éjszaka mennek szervezetten mondom mégegyszer ÚGY HOGY SZÖVETSÉG VOLT és egy szót nem szóltak arról hogy ők bontani akarnának és 1nap mnt vagy akármi szövetség alatt az éjszaka betámadták skyt az akkori ellenfeleinkkel karöltve szóval akkor hogy is van ez a gerinc meg gusztustalan játék meg csak a zetor szidása?
  A doo vezetője freedom már rég óta a barátom volt játékon belül legalábbis eddig én azt hittem és még párukkal onnan egész jó viszonyt ápoltam ezért is kötöttem velük szövit mert megbíztam bennük(plusz azért is hogy ne legyen mindenki ellenfél de hát így is az lett).
  Jöhet a pp-rész téged elvileg nem érdekel a pp és nem érzed itt jól magad plusz ha lehetne ki is lépnél hát gabi van egy nagyon jó hírem ezek az infórmációk alapján a törlés gombot neked találták ki VAGYIS csak az alapján amit te elmondasz mert amúgy pont az elenkezőjét csinálod mert ugye extreme álltal előre kiütött falukat viszed vagyis az ingyen falukat amik mást illetnének de mivel ugye klántársat nem lehet támadni és ki tenni sem lehet játékost így hát kihasználod hogy elviszed őket és közelebb kerülj a top1-hez :)

  Szóval előbb nézzél tükörbe és utána hord el a zetort köszi :)


  Ui:Leathernek tényleg nagy köszönet hogy próbál szervezni és egybe tartani a csapatot
   
 4. =Sherlock=

  =Sherlock= Master

  Csatlakozott:
  27. Jún 2017
  Üzenetek:
  100
  Kapott kedvelések:
  67
  Sophie szerintem mindenki tudja, hogy amit kérdezel azt se szabad elhinni már. Kb olyan szinten van a gerinced a játékban.
   
 5. *LeatherFace*

  *LeatherFace* Active Member

  Csatlakozott:
  11. Jan 2018
  Üzenetek:
  118
  Kapott kedvelések:
  162
  Sziasztok!

  Ha már meglettem említve 2x is úgy érzem nekem is meg kell szólalnom :D

  Szóval a Zetor szerintem amit ezen a szerveren alkotott az egy nagyon szép teljesítmény hiába írjátok, hogy nem volt szervezett ellenfelünk mert ott volt az AK, AK2 az ,hogy ők kevesek voltak erről nem mi tehetünk, emellett ellenünk lettet fordítva a Rush, Spárta, Temp, Val, Mypony, Arm, Style klánok stb. :D
  DE még ez se volt elég, mert ahogy vadi is írta a Doo klán is ellenünk fordult, hátba támadott és így sikerült az EGYETLEN sikeres armájukat végrehajtani, mivel nem számítottunk rá :)

  Nem tagadom volt nem egy belső viszály a zetor-ba ami miatt Gabinál is megszületett ez az iromány.. Erre csak annyit tudok mondani lenne mit faragni ezen a klánon de kimondottan rossz klánnak nem nevezném, nem véletlen nem hagytuk abba c11-en mert láttam a potenciált a klánban és ezzel a tagsággal nagyon sokra lehet vinni, világról-világra pedig majd összeszokunk én attól nem félek :)
  Szóval minden gratulációm a Zetornak szépen lehoztuk ezt a világot :)
   
  SeriousBoo és -Glorfindel- kedveli.
 6. -Glorfindel-

  -Glorfindel- Well-Known Member

  Csatlakozott:
  15. Nov 2016
  Üzenetek:
  655
  Kapott kedvelések:
  1.077
  Egyet értesz vele? Tényleg de jó dolog az alapján megítélni egy történetet ha csak az egyik fél részéről van meghalgatva a történet :)
   
 7. Say Hi

  Say Hi -NF-

  Csatlakozott:
  4. Ápr 2015
  Üzenetek:
  7.886
  Kapott kedvelések:
  8.813
  Meghallgattam a másik fél részéről is, továbbra is egyetértek vele, de a másik oldallal is :)
   
 8. =Sherlock=

  =Sherlock= Master

  Csatlakozott:
  27. Jún 2017
  Üzenetek:
  100
  Kapott kedvelések:
  67
  Légyszíves írd le melyik fiókokra gondolsz és kivizsgáltattatom a supportal
  :p
  Hate us because they aint us :D
   
 9. DommielHun

  DommielHun New Member

  Csatlakozott:
  17. Dec 2018
  Üzenetek:
  2
  Kapott kedvelések:
  0
  Ha mar itt a nep enis jovok :D
  Eleg vicces es bator dolognak talalom,hogy napok ota probalgatnak nehanyan leszedni de mig en par ezer talpast buktam ok addig tobb 10 ezret(min):D most is nagyszeru barataim nagy batorsagot meritve hajnali orakba jonnek tobben is :) szep dolog mit ne mondjak :) de barhogy is lesz kovetkezo classicon tala tegint ;) :D
   
 10. -ThaR-

  -ThaR- Well-Known Member

  Csatlakozott:
  28. Okt 2010
  Üzenetek:
  513
  Kapott kedvelések:
  411
  Mi a helyzet, mikor lesz vége? :D