Csevegő

Halottaskocsi

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.067
Sziasztok!
Legyetek szívesek magyarázzátok el nekem,ha tudjátok,hogyan lehetséges,hogy a vágó seregem hogyan tűnhet el?
Tegnap vonatot vágtam ( volna),a 4. nemes előtt kellett beérkezni a vágó seregemnek,konstatáltam,hogy minden pontosan megy.Nagy meglepetésemre elvitték a falut.A jelentéseket visszanézve láttam,hogy eltűnt a vágó seregem még idő előtt.
Jelentéseim vannak róla:
10.00.56.796 : a seregem falun kívül van a jelentés szerint (időzítve érkezik a vágáshoz)
10.00.56.846 :a seregem sehol sincs és az utána levő jelentésben sincs nyoma.
Na hova lett a seregem?
A támadó Zev0x volt egyébként,Hordás.
Ki az a nagy varázsló szerintetek aki ezt megcsinálta?
(Fél napra el kellett mennem,este visszavettem ezt a falumat is,de el sem kellett volna vesztenem.)
Nem lehet, hogy 3 nemes elvitte a faludat?
 

DeletedUser18312

Vendég
Ha 3 nemes elvitte, akkor a falun kivüli egységeknél mutatni kell neki.
Mutatta? Azt nézd meg. Mert ha igen, akkor a 3. nemes elvitte.
 

DeletedUser19614

Vendég
Nem vitte el.Első nemesnél még ott volt a csapatom falun kívül(érkezett vissza a vágáshoz),a második nemesnél sehol és utána sem.A 4. nemes foglalt csak.Nemesvonat jött,a lehető legkisebb intervallumban.
 

DeletedUser18338

Vendég
Egy valamivel kiegészíteném a V28at.
V28on két kiemelkedő lépésem volt, ami ha nincs nem nyerünk szerót.
1: Felismertem hogy kevesek leszünk belharcba a CNN ellen, így még 1000 pontos faluknál "átmenekültünk" északkeletre.
2: NH-ba bizott az egész vezetőség, vezérkar. ÉN nem. Hiába mondtam bontani kell, és E.e-vel kell lepaktálni nem akartak.
Ha megyünk tovább az eredeti célon, NH-Arma-Ew szétüti a E.e-t akkor az NH-Arma kettős utánna minket csinált volna ki. Én ezt előtte felismertem és ekkor volt az a bizonyos eset ami miatt az NH bontott velünk. Tudtam Süsü idegből reagál. Ezt használtam ki, és ennek köszönhetjük hogy az NH elbukott.
De úgyanígy mondhatnám warlordot aki a top1 poziciót feladva felvállalta, feladta az egóját és a többiekért küzdött tovább hogy nyerhessünk, miközbe ő is bedobhatta volna a fiokját mikor helyettes nélkül maradt és szétmarcalgolták.
De mondhatnám Gumi/Balázs vezetését, amikor beolvasztották az EW-be az egész kontit, ezt összeis tudták fogni, és letudták nyomni az NH torkán, és ebből a 6 klánból rengeteg fáklya lett, aminek köszönhetően vinszent egy nagyszerű faéket tudott játszani a CNN közepén....
Azon a szerón, szerintem mindenki átlag felettit teljesített. Dj, Anti, warlord...De én még azt mondom az E.e is. Hatalmas pofonokat kaptak folyamatosan, és mindig talpraálltak hittek benne hogy meglehet fordítani. Az én szeróbeli teljesítményemet kb abba lehet összefoglalni V28on. Felismertem az átregelést. Utánna eltüntem. Nh háború kezdetétől tértem vissza teljesen aktívan, de onnantól végig voltam. Akkor a Szürke Farkas fiokba farkassal közösen hatalmasakat védekeztünk, faluveszteség nélkül. Eltudtuk hitetni az NH-sokkal, hiába támadnak, nem fognak sosem tudni foglalni.
Majd a Vinszent fiokba balu volt, aki csak támadni szeretett, de ha védekezni kellett mindig dolga volt...Hónapokig én vittem, mire beleuntam hogy bezzeg támadni mindig feljön.
De az E.e-vel való harcok rendkívül tetszettek. Iszonyat gyorsan tanultak és ha látták nálunk mi sikeres támadásnál, úgyanúgy támadtak vissza. Folyamat próbálkoztak, sok-sok sikertelenség után is, sose adták fel. Vezéribe leírtam a híres "nemesbombám" hogy ezt majd csak akkor használhatjuk ha beomlasztjuk vele a frontot(mert nekünk sincs kapacitásunk arra hogy levédjük), és akkor eldől a szeró. 5-6. armának mertem csak bevetni. Hatalmas siker volt, azt hittük nyertünk...Utánna fordultak vissza úgyanígy warlord és antira...földről álltak majdnem talpra. PEdig akkor hatalmas jobbegyenest vittünk be nekik, nem hittünk a szemünknek hogy még mindig nem adták fel.
Előző hozzászólásaid még tetszettek is, egyet is tudtam érezni. Ennél viszont megint más szemében a szálkát is, sajátodban a gerendát sem... A történet kevésbé szép része általában elvész, de talán nem hiszi el mindenki hogy csak te hoztál áldozatokat a siker érdekében. :)
 

DeletedUser19651

Vendég
Horda-Hydra-Sparta-CotL így 4en indulhatnának 1 adott serveren. Hydra és a Horda mondhatni évek óta ellenfél nélkül költi a Ppt világokon.
 

DeletedUser19651

Vendég
Eljött az az idő mikor a nagy klánoknak technikai klánok lett a farkasa.
Technikai klán csak nagy klánok egyesítése által tud létrejönni ahol játékosok is vannak nem csak amatőrök. A Horda is előbb utóbb beleszalad egy technikai K.O.ba. Idő kérdése az egész
 

DeletedUser19651

Vendég
Hát ezt bizony elég szánalmasnak is tartom.
Bejön 4 nagy klán egy világra majd pár hét-hónap után saját érdekeik-tagjaik-nevét feláldozva összeáll a 3 lemaradott az egy erősebb ellen.
Egyszerűen én ezt nem is értem.

Kész vicc lett ez az egész, komolyan.

Azért nem érted mert ahoz szoktál hogy ellenfél nélkül játszod /játszatok a világokat 2-3 hónap után. Ennek a kiegyensúlyozatlan magyar KHnak vége. A Technikai klán egy új fejeztetett nyitott a történelembe, a szuperhatalmak bukását.
 

DeletedUser19651

Vendég
Egy technikai klán játékélményt tud nyújtani mindenkinek nem csak az 1 nagy klánnak aki körül bomlanak a kis klánok. Egy ilyen összefogás lehet a Horda veszte is a jövőben.
 

DeletedUser18098

Vendég
Eklézsiás arra ösztönöz hogy tömegklánok vs szuperhatalmak semmi több, nyilván benne van a szavába mindenki bele még akár az ASG 4 klánja is elvont gondolat ez tőle.....és nem tudom hogy tudná a hátországbeli játékosokat ösztönözni, mert ha annyira amatőr ezt se tudja....
 
Fent