Csevegő

DeletedUser19025

Vendég
nem azert mentunk at, de erdekes meglatas :)

Nyilván nem tudom, hogy mi volt a háttérben. Meg már nem is emlékszek tökéletesen az akkori helyzetre. De azt be kell vallanod, hogy felemásul néz ki átállni azokhoz akik ellen te is harcoltál. És akik mellesleg egyre jobban kezdtek állni. :(
 

DeletedUser9595

Vendég
109519-de-te-is-d.jpg
 

DeletedUser18741

Vendég
Nem tudom te hogy reagálnál, ha egyik napról a másikra arra szebesülnél, hogy kiraknak téged, hátbaszúrnak és még aznapkapod tőlük az armát.
Szeirntem ez a gerinctelenség:)
 

DeletedUser18744

Vendég
Sziasztok!

Nem tudom ér-e valamit a szavam, yugihoz képest.
De!
Én ott voltam a Spartai kezdetekkor.
Én most ott voltam a Spartai V40 gyözelmekor.

Sparta a világok legjobb támadásával rendelkező klánja. Sajnos még komoly védekezésre nem kellett kényszeríteni őket, mert annyira aggresszíven, és erőteljesen tudják tolni a támadásokat, hogy egyszerűen elkopnak mellőlük a jó játékosok is.
Hiába van egy szalád, hiába lenne egy arkangyalod.

Tudod mié jugi?
Sparta folyamat 5-6 órákra beugrál az inaktiv ellenfelek falvaiba. Aztán majd ha megvan a falujuk 35 percre a jobb játékosok mellett, akkor elkezdődik a szétütés, majd közelről való lenemeselés.
Mindig minden szerveren, megtalálták azt hogy kiken keresztül lehet beugrani a frontvonalba, frontvonal mögé. Minden szerveren, a támadó hadügyüsük kiemelkedőt nyújtott. Ezen a szerveren is.

Míg te azt mondod, milyen könnyen megnyerte ezt a V40et, én azt mondom, hogy arkangyal, warlordádi, karantén, antoan, és még sorolhatnám mennyi kiemelkedő jó játékosom megvolt. Egyszóval játékoslétszámba, megvoltunk hogy felvegyük a harcot.
Viszont folyamatos támadásuk, folyamatos nyomásuk alatt elkoptunk. Folyamat bekellett ugrálnunk fiokokba. Igen megbeszéltük, általába 3-4 ember védi le az armát.

Megkérdezheted az E.e-t V28on hogy 3-4 embert támadtunk-e? Nem! Mindig kiszélesítve, teljes klánt, nagy területet, mert mindig megtaláltuk az inaktivakat, vagy inaktivá tettük a játékosokat. A Sparta úgyanezt tette ellenünk. Előszőr berongyolt a gyengébb játékosokon keresztül a falvaink közé 35 percre, és ha már nem talált kellő mennyiségű inaktiv gyengejátékost, jöttek söpörni minket.
Volt egy rendkivül ügyes armánk. Feltörtük Bahasat, következő héten, ahol áttörtük a frontszakaszukat, már visszatörtek minket, és mi kerültünk bajba....

Szóval, ha maradnak lináék, és végigküzdjük a szervert én tisztán kimerem jelenteni akkor sem volt esélyünk, mert kevés volt az olyan játékosunk, akik feltudták volna tartani a Spartai rohamokat.
Minimum 10-12 agressziv kiemelkedő Def player kell Sparta ellen.

Én Sparta ellen mindig azért szólaltam fel, mármint a mostani Sparta ellen, hogy megvan a kellő erejük, használják, bárkit betudnak törni, ők mégis a könnyebb utat választják, mertha feltör lelkiekbe a nagyobb ellenfél, azt mindig átveszik. Miközbe széttudnák verni őket, mint ahogy tettük mi a régebbi Spartaiak.


Te még mindig ide jársz hazudozni? :D :D
 

DeletedUser18905

Vendég
Szép volt ez az arma.:) De ha nem kellett volna ma melóznom akkor ma se gyarapodtatok volna ennyi faluval:) De a helyette is profi munkát végzett.
gratula
 

DeletedUser18312

Vendég
Szép volt ez az arma.:) De ha nem kellett volna ma melóznom akkor ma se gyarapodtatok volna ennyi faluval:) De a helyette is profi munkát végzett.
gratula

Szia!
Na ez az a hozzászólás, hogy megbuktál. Miért? Te dolgozol, más meg bevállalja a védekezést a fiokodban.
Ha én lettem volna a fiokodban és ezt olvasom, 100% hogy következőre nem foglak helyettesíteni. Aztán ha következőre megint armáznak és dolgozol, ne csodálkozz ha majd helyettesed sem lesz, néztem a helyettesed is lehozta 7-8 falu veszteséggel, ami egész jó. Így következő armánál 100% biztos vagyok, ha te nem leszel, nem lesz helyettesed és elhordják a fél fiokodat.
Kicsit jobban tiszteld annak a munkáját, aki a te munkádat végezte helyetted. Ez egy jótanács mindenkinek, aki játszik.
 

DeletedUser19070

Vendég
remélem a linuka hitmen páros felvágták az ereiket :DDD ezért hazudoztak jobbra balra a 2. helyért de az se sokáig, amig át nem kell adni a falvaikat :) minden tiszteletem az ővék :DDDDDD (N):rolleyes:o_O
 

tibax

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.445
Mik vanak itten :D
Szeretem ezt a jàtèkot,de komolyan :D
Egyesekne akkora a pofàlya mint egy tehèn hàtsolya :D
Ez legyöznè azt ,az meg legyöznè amaszt :D
Anyi "nagy" jàtèkos ès "nagy" vezèr van,akkor öszekel hozni egy vilàgot ahol öszeàl 2 nagy klàn,nem csak pofàzni :D
Nem vagyok en nagy jàtèkos,lelkes kezdő vagyok,de szivesen megnèznèk egy ilyen vilàgot ahol pl a sparta ugy indul h az XY klàn kihivta(a pèlda csak azèrt mert most èppen eröl van szò) :D
De ha jobban megfigyelitek a "nagy" klànok nèvsoràt akkor ràjösztök hogy sok nèv elöfordul 2 "nagy" klànàl is,vagy akàr 3-nàl :D
 
Fent