- A reakció pontszáma
- 928
Értelemszerűen csevegésre 
Pedig ezek a topikok mocskolódásra szoktak lenniÉrtelemszerűen csevegésre![]()
Számolgattunk tegnap, tudjuk mennyi kéne játékosonként. hiába 1,7es sebesség, akkor is hosszú lesz !Ezzel teljesen egyet értek.
Arról nem is beszélve,hogy azért 40 fő birtokoljon 80%-ot,szerintem elég hosszú világ elé néznek az indulók.
Ez teljesen így van ahogy mondod, szerintem is nagy hülyeség volt ez a 40-es taglétszám. Így aztán lehet nevelni új játékosokat.Aldaron a lényeg,hogy egyébről sem megy a duma mint hogy csináljuk hogy a kezdök maradjanak..hát ép azt tesszük,megszeretesük velük a KH-t...vagy átadod a falut vagy befoglalak,hülye vagy a föklánhoz,kicsi a hely,jo neked az akadémia is,ha nem tetszik,befoglalunk...de vigyasztaljon a tudat hogy velünk játszhattál és bár a neved mellé nem lesz kitéve hogy megnyerted X-világot de a gyöztesekkel voltál,ha megirod,lehet el is hiszik![]()
6940-es taglétszámnál egy esetleges Spárta vs EW 54 klánból állna![]()
Márpedig szerintem nem a 40-es klánlétszám az alapvető gond. Ez csak egy kényszerű megfelelési kisérlet a supp részéről a 4 kontis világok adta kihívásra. Gondoljátok el egy 4 kontis világ meddig tartana 100-as klánlétszám mellett?Ince ez így van, ahogy mondod, aki meg mást mer mondani az hülye !
69azét ezt már tegnap megbeszéltük Roli
![]()
Nem csak mindenki ezzel jön hogy óhh majd a spárta meg az EW 100 klánnal indul...szóval megbeszéltétek, hogy 69-eztek? No homo, plíz!
Amúgy azért 40 fó a limit, mert V40 a szeró neve, tehát nevéből adódóan 40 fő férhet el egy klánban![]()
![]()
![]()
De már vagy 10 világ óta kb 4 kontikon játszunk és van ahol 70 fős limit volt, most meg 40, mi értelme van akkor ?Márpedig szerintem nem a 40-es klánlétszám az alapvető gond. Ez csak egy kényszerű megfelelési kisérlet a supp részéről a 4 kontis világok adta kihívásra. Gondoljátok el egy 4 kontis világ meddig tartana 100-as klánlétszám mellett?
A supp a megállíthatatlanul szűkülő világok mellett hosszabb világot szeretne indítani. Milyen erre a célra alkalmasabb eszközt tudtok javasolni a 40-es, 50-es klánlimit helyett?
(Bocs Aldaron, tudom nem kellett volna beleszólnom. De úgy érzem együtt tudok majd élni a véleményeddel)
Nem hiszem hogy sírtam volna ellenük, csak javasoltam egy módszert az alklánok túlburjánzása ellen. Már ha tenni akar bárki ez ellen. De hidd el, nekem mindegy lenne ha még játszanék.Én mindig azt mondtam a diplomáciához analfabéták sírnak az alklánok ellen.