Csevegő

Lightrex

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.655
ha ilyen ütemben sikerül továbbhaladni kb 2-3hónap

nem rajtunk múlik,inkább az ellenállás mértékétől

ugyebár szinte pontosan 1hónap alatt szedtünk össze 10%ot...azóta volt faktorcsökkentés is,szóval kicsit csalóka a szám,de ha minden rendben halad havonta 10-15%ot össze tudunk kaparni
 
Utoljára szerkesztve:

DeletedUser19087

Vendég
Megfordultam néhány korábbi szerveren, elindultam itt is, jópár év kihagyás után. (monti 18-on lehúzott pp-vel, utána elment a kedvem az egésztől)

Bíztam benne hátha itt lesz egy jobb vezér/klán. Eleinte nem is volt semmi probléma, de ahogy bekerültem a vezetésbe és nagyobb rálátásom volt a dolgok alakulására, kezdett elmenni a kedvem az egésztől.
Mikor napi szinten az fogadott, hogy ez+az is át fog jönni az ellentől, ezt+azt ne támadjuk mert ő is jönni fog, kapunk ingyen falut, mert a kémünk átadja(mint utólag kiderült prémium pontért), oda ne küldjünk védőt mert jött az infó, hogy csak fake megy oda, rá csak faket küldjünk mert ha eljön az idő átáll, és még sorolhatnám Champion mocskos húzásait.

Két lehetőségem volt, vagy abbahagyom és törlök vagy harcolok ellene. Nem akartam, hogy szervert nyerjen az ilyen, véletlenül sem.(plusz rajta kívült 1-2 ember akikkel altatták a klánt, szintén vesszen!)

Kértem két meghívót Light-tól és átmentünk ShaderX-el. Jöttek volna többen is, tisztában voltak vele, milyen vezetés van a Col-ban, de félve a befoglalástól(kisebb fiókok) illetve a lejáratástól, inkább maradtak és hallgattak.

A válaszom arra, hogy az átlépésem miatt bukott el a Col (mert ugye ez lett beadagolva a jónépnek, hogy az az alkoholista azt se tudja mit csinál stb stb.....) :

-kitett a klánból, mert szóvá tettem a fórumon, hogy nem a kémtől kéne átvenni falvakat (ingyenfalu, jah nem, párszáz pp volt darabja)
-aki ilyet képes meglépni, veszi a falvakat, képtelen foglalni/foglaltatni a klánnal becsületes módon, az saját magának köszönheti a bukását
-átlépésünk után mondhatni elsőnek hagyta cserben a klánját ( pedig aztán ment a szájkarate, meg hogy ő support tag és kizárat, meg lesznek még meglepetései :)

Volt szerencsém néhány klánvezérhez, de ilyennel még nem találkoztam, aki aljasságban, áskálódásban és még napestig sorolhatnám a negatív tulajdonságokat, magasan ő viszi a pálmát. És még büszke is rá, mikor sikert ér el ezen módszerekkel.

"nem gond kizáratjuk" "ha nem jön össze betoborozzuk" "ha nem jön át, megvesszük a falvait" "ha nem adja el, még mindig nincs veszve, majd a kém kiderít róla valamit"



Végezetül köszönöm Lightrexnek, hogy átvett minket. Talán nem túlzás, v2 óta a legjobb klán ahol most vagyok.
 

DeletedUser19089

Vendég
Sziasztok! Érdeklődnék hogy valaki nem e tud, vagy valakinek nincs e valahol átadó accountja?
 

Lightrex

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.655
Az utolsó armánk eredménye...lassan haladunk,de folyamatosan

Side 1:
Tribes: FS, FS2, Face
Side 2:
Tribes: HOPE, REB

Timeframe: Előző 48 óra

Összes foglalás ellenséges oldal ellen:

Oldal 1: 172
Oldal 2: 8
Különbség: 164

chart


Összes foglalás pontértéke ellenséges oldal ellen:

Oldal 1: 1,334,358
Oldal 2: 74,511
Különbség: 1,259,847

chart



FS 54.2%
HOPE 32.4%
Face 5.7%
FS2 1.4%
REB 1.2%
 

DeletedUser6473

Vendég
Fekete Sereg klán a világ játékosok által irányított faluinak 75%-át birtokolja.

Amikor a klán ezt irányítja: 80%, győztesekké válnak, és a 0 napos végjáték megkezdődik.
 

Lightrex

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.655
Téma Győzelem!
Elküldve aug 25, 2017 14:13:37
Fekete Sereg klán megnyerte a világot, mert a világ játékosai által irányított faluk 80%-át birtokolja.

A 0 napig tartó végjáték megkezdődött. A világot ez után zárjuk. A következő változások vannak most érvényben:

  • A teljes befoglalás után nem kezdheted újra a játékot.
 
Fent