DeletedUser18427
Vendég
hm
aranyos
aranyos
pontosan ezt irtam a klanban, hogy szerintem csak megprobaltad felhivni ra a figyelmet, hogy vegye at a fiokot...
ez jott le abbol, amit ilyen szepen felrakott ide![]()
de ebbol is latszik hogy amint vesztesre all, csak keresi a kifogasokat es nem birja elviselni emelt fovel:9
Az én lelkem kristálytiszta.
Reggel látom =Stark= fentvan, én nemértem rá, így rádobtam a -Firemaster- fiókját, erre nem veszi át a fiókot, pedig látja hogy sorra veszti a falukat.
Küldök rá pár faket , hátha csak nem vette észre a felkérést.
Na , észrevette és azért sem lépett be, mert mint említettem látta hogy folyamatos a faluvesztés, tudta hogy munka lenne vele és inkább vissza feküdt ahogy ezt ő már említette. "elment otthonról"
Itt is megmutatkozik =Stark= jelleme.
Csak örülhetek, így legalább nem lehet rám mondani, hogy abbahagyom és ott hagyom a klánt, azt a 2-3-4 embert akivel szótértettem.
Legalább itt sem furdal a lelkiismeret.
gaia79 jól látja a dolgokat
-"a belso viszalyotokat nem kellene kiteregetni"
-"ha harcoltal volna senki nem gozolt volna be rad talan"
- klán titkok ilyen nyílt kiadása sem sok történt még eddig, =Stark= ezt is megtette
- =Stark= 1 db nyugati faluba nemküldött védelemt, párat helyeltem, vágtam stb...
- és sorra vesztek patrik961116 , Abyss , zsoltikap , falui,, majd 50 falu minusz, akkor még én védettebb helyen voltam, az összes védőm kint volt a frontosoknál.
- 11 nappal később kezdtem, és szinte csak védőfalut védőket gyártottam, a viszonyokat látva , elárulom , nem magamnak gyártottam
- =Stark= a közvetlen szomszédom 1 falu védelmét kértem, amikor 450 kardocskám volt,
//nem kell találgatni 1 db katonát nem küldött//
- =Stark= önhatalmúlag saját kénye-kedve szerint változtatta pl: a foglalástervező beállítását,, lefoglalt 8-10 falut , utána visszaállította 4-re a limitet, arra sem emlékszem hogy mert-e volna Sharyn Kolibob -ra menni főleg frissen vesztett faluért
- ismét tiszta a lelkiismeretem
Mindenki látja hogy oka van miért hagyták abba sorra a tagok és miért hagyták itt a klánt.
Sok-sok fiókot helyeltem, sok vonatot én vágtam, és a közreműködésemmel volt még 2 játékos, akik segített, már elárulhatom nem a sok falusok bent,
hanem a frontos zsoltikap és tepecske bár mindenük így is frontos védelemben volt, de egy kis morzsát mégis összehoztak , ami néha elég is volt
.
"-Firemaster- aug 19, 12:56
lell, arra gondolsz hogy ő kilőtte volna a nukjaim ? csak fakekat küldött ki
A nukjaim meg lassan újraképződtek már 3 nap alatt.."
.
Megnem fordult a fejemben ,hogy kárt tegyek, abban amivel sokat dolgoztam, sok fiók- sok munka.
Tiszta vagyok mint a patyolat..........