~~~~Connexion of the Region World ~~~~

DeletedUser1561

Vendég
Kék az ég? Mi van mi?! Hát miért kék az? Tiszta felhő az egész égbolt, honnan tudod akkor?
 

DeletedUser3242

Vendég
szakadozik a felhőzet, alatta is felhő van :p
így most jobb? most örülsz h utolsó illúzióm is leromboltad? cúnya fiú :p
 

DeletedUser4544

Vendég
Noro, tudod az a különbség, ő bukásnak raktározta el az én és ő játékát is. ő ezért fröcsög. Én azért nem mert én rengeteget tanultam. Sosincs, vesztes, max akkor ha vesztesnek érezzük magunkat. Én max az elfecsérelt felesleges időt nézhetem bukásnak, de azt egy "sikeres" világon is elbukja az ember.
Itt előjön a V5ös írásom, ahol szidja égre földre Sp Top2es klánt sipi. Miért gyávák, miért nem üzentek hadat és miért szövetség alatt játszanak velünk v5ön. Azért mert a klán 2/3-a velünk jóba van. Nem mindenkinek az a cél hogy nyerjen. Valakinek csak az hogy hizlalja a mamutfiokját, és jólérezze magát, játszon egy jót, kikapcsolodjon. Rájöttem, ha ennyire kergetjük a gyözelmet, amiért mindenáron mindent feláldozunk, akkor csak vesztesek lehetünk.
Énmár régóta félgözzel, magánélet alá rendelve tolom a kh-t. De úgyanolyan jólérzem magam mint anno, amikor ha kellett átvirrasztottam 1-1 támadást sikeressége miatt.
Sipi alapjában véve elbukott itt V10en, egy sokkal gyengébb Cotr ellen, mert ha tetszik ha nem őnekik köszönheti hogy a Cord hadat üzent anno és 2szeres túlerő elnyomta őket. Ígyvárta Sipi mikor kezd lefele ágazni a Cotr statja, mikor jöhet is ő végre fröcsögni. Miközbe neki már köze sincs a V10es dolgokhoz, de mivel keménynek érzi magát, jött és osztotta az észt.
Emlékszem én anno, hogy verted a melled V5ön, így kicsinálja a Spartat a Farkasok, akkor még Mhc háború se volt. Majd ránkhuztátok az Mhc-t, azzal se lettetek előrébb, mert még mindig gyarapodtunk. Aztán amikor a Mhc lelépett és 1 vs 1be kellett volna megmutatnotok mit tudtok leléptetek sorba vagy kiszedtünk titeket. Ezidőalatt persze egyfolytába azzal jőve hogy csak így tudunk nyerni. Jönnek az olvasztással is, csak szövetségest olvasztottunk be, meg 1-2 jobb keményebb ellenfelet vettünk át, de pl a Farkasok vezéreiből senkitse, monesz,wick,mosoly, mind ment a lecsoba 20 millás fiokjaikkal együtt. De menjünk mélyebben a dolgokba, amikor már látszott a Farkas birodalom veszte, Sipi abbahagyta, összeveszett Moneszkával és kért egy fiokot nálunk Spartaba hogy majd ő megmutatja moneszkának, a farkasoknak mennyire szarok. PErsze akkor már rég sárba tiportuk.
Gondoltuk ég a tűz benne, kapjon egy fiokot. De elég silány mutatványt mutatott a bizonyítvány, így gyorsan leléptél, leléptettünk....
Ez is téged mutat, a te bizonyítványod. Akikért harcoltál azok ellen fordultál fiokot kuncsorogva hónapokig! Van skypos ahol hónapokon át kuncsorogtál fiokot tőlem, de én mindig elhajtottalak, mert nem szeretem az ilyesfajta napraforgó játékosokat. Szóval egyenesítsd ki a gerinced, mielőtt újra próbálsz belémkötni.

Másodszorra, nem én buktam el, hanem a teóriám. ÉN azt az elvet vallom, aki a kezdetek óta ellenfél, azok maradjanak is azok, max ha már kevés van közülük és a klán hasznára vállnak párat beolvasztani. A klánnév, Image felépítését és megtartását sokkal fontosabbnak tartom itt kh-n elégsokmindennél. ÉN azellen voltam, hogy a 2 kiemelkedő ne olvadjon egybe és folyamatosan ne olvasztgassa be a többi klánt,(pl most a mostani 2. Pe klánt), ne csak azért játszunk kérem hogy megnyerjünk egy világot bármi áron. Mosolyt csal az arcomra amikor már fényévek óta nemvagyok jelen a V10en, de még mindig azzal mentegetőznek a Record vezetőségből, hoigy a jókapcsolat csak Vigyori miatt nem volt meg.
Legyen már tartásunk gerincünk gyerekek. Ezt a szervert megnyertétek így, remélem legközelebb már tanultok belőle hogy az igazi gyözelem ize nem ilyen. Minden régi hű Cordosnak azt üzenem, I.gab és surrex neked is, emlékezzetek mit írtatok nekem a Hybrid megalakulásakor. Nem írom le, tudjátok tiis. Azért játszatok, ne ezért....
 

DeletedUser1561

Vendég
Nagypapa, most akkor a saját örömünkért játsszunk, vagy a klánnévért, meg az imidzsért, meg hasonló, a külső szemlélő számára fontos dolgokért? Döntsd már el, és ne üsd egyik szép gondolatmenetedet a másikkal...

Mert ha a saját örömödért játszol, akkor miért ne férne bele az, hogy valaki klánokat magába olvasztva haladjon tovább, belsőzésekkel tarkítva? Ahogy vannak olyan játékosok is, akik nem csinálnak semmit csak inaktívot foglalnak, és olyan játékos, aki főként "harccal" szerzi a falvait.

Ugyanennek a mintájára miért ne létezhetne a megfelelő "klánméretű" verzió is? Kit zavar? Miért zavar? Engem biztos nem, mert én tudom, hogy ez az esetek 95%-ában egy nagy lufi, amit pár ezer nuke alakú tű kilyukaszt. Akkor miért kell sírni miatta? :) De ez már egy másik történet...

A lényeg, hogy ahogy a játékosokból is többféle van, úgy a klánokból is. A legjobb kritika pedig az, ha sikeres vagy a másik koncepciója/játékstíliusa ellen. Csak hát ahhoz még a szerveren kellene lenni. :)
 

DeletedUser4544

Vendég
Kedves Maala, látom félreértettél.
Nem ütöttem seholse a gondolatmenetem.
Mivel a beolvasztgatás és az egybeolvadás között nagy a különbség. ÉN itt a Cord és R.d. kezdetek óta lévő ellenségeskedéseikre gondoltam. Ezenkivül leírtam hogy az én eszmémbe nem fér csak bele. Az hogy a Cord beolvasztja a szétvert R.d.-t, vagy fordítva belefér, de hogy kilépjenek és egy 3. új klán néven összeolvadva, majd eldobva mindkét fél az összes "barátot szövetségest", ez nem fér bele az én teoriámba.
Másnak belefér, gratula és hajrá. Valakinek fontosabb hogy gyözelmet szerezzen bármi áron. Azokat sose itéltem el akik csak barbárt foglaltak, lehet csak arra volt idejük, esetleg mamutfiokot akartak csak építeni.
Leírtam anno, fogok gratulálni majd a gyözelemhez, de attól még számomra az nem elismerésre méltó, vagyis igen, de feleannyira se mint a V9es Mhc gyözelem.
A klánimage nem egyenlő a játékosbeli játékérvekkel, legalábbis számomra nem. Kivéve ha pont te vagy a vezér. A klán image-t mindig a legfelsőbb állítja be, a játékost meg saját maga.
 

DeletedUser1561

Vendég
Dehogy is, a klán imidzsét mindig a kirakatjátékosok adják. :) Ha egy csapat mosdatlan germán barbár meglátogat téged, akkor az összes germán barbárról lesz rossz véleményed, nem csak arról a csapatról...

Honnan tudod - most már - kívülállóként, hogy eldobták az összes barátjukat, szövetségesüket? Lehet, hogy már mindenki ott volt, aki kellett nekik, egyetlen hatalmas, minden átívelő szerelemteljes ölelésben, és onnantól minden más lényegtelen, mert megszűnt a világ. :)
 

DeletedUser4544

Vendég
Barátom.
Ne neked kelljen már ecsetelnem egy Elit összeszokott társaságról írnom.
Egy normális elit klán igen rendszeresen támad, nemcsak belsőzik. Tiis V2ön, miis V5ön.
Így azt a adott klánt, nemcsak a mosdatlan germánok támadják, hanem a klán krémje is.
Ezek a klánszintű komolyabb támadások építik fel a klán Image-t. Tudod amikor már sokadszorra mész rombolni szét a tanyat, főépületet, raktárt 3-4 után te is tudod elmegy az ember kedve még az építkezés és játéktól is.
Így eldobják a fiokot aztán győzd nemessel. Egyszóval tökösebb normálisabb klánnál nem a mosdatlan germánok adják a klán image-t.
V10es Cordnak is építettünk fel Image-t, mert elég szépen daráltunk csoportosan. Sőt a Record is szépen összedolgozik, és összebarátkoztak a közös cél érdekében, amivel nincs semmi gond. Viszont nálam azzal van, hogy aki számomra kezdetben főellenfél, az később is azmarad.
Te pl Eastel összeolvadnál azért hogy megnyerd a szerót? Nem....
De a többi Westessel igen, pl V5ös Sparta is ezt csinálta, mert a Hell-g,Dpb meg a többi anno Spartai klánszövetségbe volt benne.
 

DeletedUser1561

Vendég
  • 3-4 olyan támadás után, amikor lerombolják mindenemet... Nincs 3-4 ilyen támadás, mert csapatban vagyunk, és összedolgozunk, és segítünk egymásnak. V10-en is ez volt az elején, ott azért több aktív ember volt. Ha nem így lenne, nem abban a klánban lennék. (De ha mégis, akkor ott a fiókkezelő, ami szépen építgeti az épületeket magától. :))
  • Ezek szerint te is tudod, hogy benned van a hiba, és nem a csapattal. Jó vicc, amikor a többséget a kisebbség bírálja, mert nem az alkalmazkodik hozzá. Talán egyetlen esetben elfogadható, ha a többség inaktív, a kisebbség pedig aktív... Szerintem az, hogy ők épp új klánt csináltak, egyszerű logisztika miatt történt. No meg vigyori bosszantása miatt. :) Ha egyszer lelép valaki egy klánból, nehogy már elvárja, hogy amit addig felépített, az betonba legyen öntve (itt a korábbi vezetőkre célzok)... Inkább hálásnak kellene lenni, hogy tiszta lappal kezdtek, mintegy jelezve, hogy egyáltalán nem követik azt az irányelvet, amit az elődök megszabtak. Azt ugyanis rosszul gondolod, hogy attól, mert vezető voltál, előjogaid vannak. A tagok határozzák meg, hogy kik lesznek a vezetők. Nem a vezetőség keres magának tagokat... Ha a tagság mást akar, akkor a vezetőség jobban teszi, ha ezt véghez viszi. Ellenkező esetben a klán meghal. Egyáltalán nem a győzelemről szól, hanem arról, hogy folytatódik-e a játék, vagy sem.
  • A támadás lehet, hogy szükséges, de nem elegendő indok az image kialakításához: 35 nap alatt adtak nekünk ~530M LEV-et az Eastesek. Ahogy nézem, pl. a v1-en is hasonló mennyiséget (~7-800M) gyűjt be a CotR... (A kilépőkkel együtt, persze időkorrekció nélkül, és azért v1, mert ott még van aktivitás mindegyik oldalon)
  • Amúgy a germán horda nem volt utalás senkire, és semmire, pont azért választottam azt, mert azt hittem, azt nem lehet ráhúzni senkire sem. Tévedtem. :)
 

DeletedUser4544

Vendég
1: Csapatban dolgozol. Viszont ha nincs kellő megfelelő mennyiségű védőd, pl Frontvonalat és a kéktengert belsőt is védeni, akkor hogy dolgoztok össze?
Tegyük fel megfakeeljük a Frontod, és a kéktengered katázzuk, akk hogy védekezel? Alapból nem fogod visszahivni a védőid a frontvonalról. Viszont ha az ellenfélnek nagyobb az ereje akkor meg mégnagyobbakat tud rajtad ütni. Ennél az írásodnál úgyérzem te még komoly támadást nem kaptál, szervezetett, vagyha kaptál akkor sületlenséget írtál....
2:Én anno a Cordot a Hybridből építettem újra, aminek megvoltak az úgymond alappilérei. Az igen igaz hogy nem kötelező követni, de ahogy írta Noro 1 mocskolodást nem írtam mostanság. Elfogadtam hogy ők ezt az útat választották. Viszont attól még nálam ez nem fairplaydíjas gyözelem. De attól még gratulálok. Megemeltem volna a kalapom ha a Cord név vagy a R.d. név Image fut be a végén. De a Record előtt nem fogok meghajolni, csak gratulálni.
PErsze sokukat nem is érdekli mit írok, úgyhogymeg miről beszélünk. Ez az én szubjektív véleményem. Remélem megengeded hogy maradhasson :)
3:A klán Image-hez sokminden tartozik, de én most akkor csak a hadügyre tértem ki.
Diplomácia forgatása, Vezér kommunikációja más klánokkal, saját tagokkal, klánszintű védekezés, támadás, sőt én rendkivül fontosnak tartom aztis hogy lelkesíteni a tagokat különbőző játékokkal ajándékokkal. Emlékszem anno V5 kezdetekkor Pókerbajnokságokat szerveztem és annyira elterjedt hogy az akkori ellenfeleink is beszálltak, és már más oka is volt feltévedni a Kh-ra nemcsak az hogy farmoljunk foglaljunk.
4:Tudom hogy looser,noobokra gondoltál, minden klánba vannak úgymond gyengébb harcosok, de az ügyes vezér rátudja őket vezetni gyártsanak több védőt mint támadót, és küldjék ki a frontra, és segítsék a társakat így kiveszik a háborúból a részüket.
 

DeletedUser

Vendég
[SPOIL]
Noro, tudod az a különbség, ő bukásnak raktározta el az én és ő játékát is. ő ezért fröcsög. Én azért nem mert én rengeteget tanultam. Sosincs, vesztes, max akkor ha vesztesnek érezzük magunkat. Én max az elfecsérelt felesleges időt nézhetem bukásnak, de azt egy "sikeres" világon is elbukja az ember.
Itt előjön a V5ös írásom, ahol szidja égre földre Sp Top2es klánt sipi. Miért gyávák, miért nem üzentek hadat és miért szövetség alatt játszanak velünk v5ön. Azért mert a klán 2/3-a velünk jóba van. Nem mindenkinek az a cél hogy nyerjen. Valakinek csak az hogy hizlalja a mamutfiokját, és jólérezze magát, játszon egy jót, kikapcsolodjon. Rájöttem, ha ennyire kergetjük a gyözelmet, amiért mindenáron mindent feláldozunk, akkor csak vesztesek lehetünk.
Énmár régóta félgözzel, magánélet alá rendelve tolom a kh-t. De úgyanolyan jólérzem magam mint anno, amikor ha kellett átvirrasztottam 1-1 támadást sikeressége miatt.
Sipi alapjában véve elbukott itt V10en, egy sokkal gyengébb Cotr ellen, mert ha tetszik ha nem őnekik köszönheti hogy a Cord hadat üzent anno és 2szeres túlerő elnyomta őket. Ígyvárta Sipi mikor kezd lefele ágazni a Cotr statja, mikor jöhet is ő végre fröcsögni. Miközbe neki már köze sincs a V10es dolgokhoz, de mivel keménynek érzi magát, jött és osztotta az észt.
Emlékszem én anno, hogy verted a melled V5ön, így kicsinálja a Spartat a Farkasok, akkor még Mhc háború se volt. Majd ránkhuztátok az Mhc-t, azzal se lettetek előrébb, mert még mindig gyarapodtunk. Aztán amikor a Mhc lelépett és 1 vs 1be kellett volna megmutatnotok mit tudtok leléptetek sorba vagy kiszedtünk titeket. Ezidőalatt persze egyfolytába azzal jőve hogy csak így tudunk nyerni. Jönnek az olvasztással is, csak szövetségest olvasztottunk be, meg 1-2 jobb keményebb ellenfelet vettünk át, de pl a Farkasok vezéreiből senkitse, monesz,wick,mosoly, mind ment a lecsoba 20 millás fiokjaikkal együtt. De menjünk mélyebben a dolgokba, amikor már látszott a Farkas birodalom veszte, Sipi abbahagyta, összeveszett Moneszkával és kért egy fiokot nálunk Spartaba hogy majd ő megmutatja moneszkának, a farkasoknak mennyire szarok. PErsze akkor már rég sárba tiportuk.
Gondoltuk ég a tűz benne, kapjon egy fiokot. De elég silány mutatványt mutatott a bizonyítvány, így gyorsan leléptél, leléptettünk....
Ez is téged mutat, a te bizonyítványod. Akikért harcoltál azok ellen fordultál fiokot kuncsorogva hónapokig! Van skypos ahol hónapokon át kuncsorogtál fiokot tőlem, de én mindig elhajtottalak, mert nem szeretem az ilyesfajta napraforgó játékosokat. Szóval egyenesítsd ki a gerinced, mielőtt újra próbálsz belémkötni.

Másodszorra, nem én buktam el, hanem a teóriám. ÉN azt az elvet vallom, aki a kezdetek óta ellenfél, azok maradjanak is azok, max ha már kevés van közülük és a klán hasznára vállnak párat beolvasztani. A klánnév, Image felépítését és megtartását sokkal fontosabbnak tartom itt kh-n elégsokmindennél. ÉN azellen voltam, hogy a 2 kiemelkedő ne olvadjon egybe és folyamatosan ne olvasztgassa be a többi klánt,(pl most a mostani 2. Pe klánt), ne csak azért játszunk kérem hogy megnyerjünk egy világot bármi áron. Mosolyt csal az arcomra amikor már fényévek óta nemvagyok jelen a V10en, de még mindig azzal mentegetőznek a Record vezetőségből, hoigy a jókapcsolat csak Vigyori miatt nem volt meg.
Legyen már tartásunk gerincünk gyerekek. Ezt a szervert megnyertétek így, remélem legközelebb már tanultok belőle hogy az igazi gyözelem ize nem ilyen. Minden régi hű Cordosnak azt üzenem, I.gab és surrex neked is, emlékezzetek mit írtatok nekem a Hybrid megalakulásakor. Nem írom le, tudjátok tiis. Azért játszatok, ne ezért....
[/SPOIL]

Na akkor egy pár felvetésedre most reagálnék :)
V10-en nem buktam el csak nem volt már kedvem játszani tovább úgy hogy tudtam, nemsokára egyetem és mivel dupla szakot csinálok egyszerre nem lesz időm aktívnak maradni. Erről sokan tudtak a klánból az R.D.-ből de még 1-2 Cord-os ismerősömnek is meséltem. Sokan akarták hogy legalább nyár végéig vezessem a KGJO-t, de amikor már a klán fele nem volt aktív feladtam a KGJO-t. Toudou-nak már a KGJO feloszlatása előtt pedzegettem, hogy a klán egy része menjen át az R.D.-be én meg átadom a fiókot egy általa ajánlott személynek. Mivel nem jelentkezett és aktívan játszó játékost nem találtam, ezért befejeztem. Hozzáteszem a |CotR nagyon szerettem volna ha átmegyek (vagy betámadnak) Mivel az ellenfélhez nem álltam át ezért megbeszéltem a körülöttem lévő R.D.sekkel, hogy egy nagy alatt vigyenek tőlem annyi falut amennyit csak lehet. Sajna a terv nem teljesen sikerült, mert valami barom beárult a CorD-nak közülük és ők is megindultak az akkor már üres falukra. Mielőtt jönnél azzal hogy az R.D.-be miért nem mentem akkor a válasz egyszerű, inaktív játékossal nem tudtak volna ők sem mit kezdeni. Koloncnak meg nem mek klánba.
v5-ről meg annyit, hogy amíg ott voltam a Farkas kláncsalád egységes volt! Mert egyedül engem érdekelt a vezetőségből a kláncsalád érdeke és nem az E.F érdeke. Moneszkával meg összevesztünk mert összecsődítettem a világot ellenetek úgy hogy ha ad nem lép közbe Moneszka nektek azóta már annyi lenne :). Az akkor térkép szerint csak az LSW-HELL-G kettős maradt volna veletek. Egyébként ha megnézed miután eljöttem, utána omlott össze a Farkas kláncsalád. Nem azért mert én olyan nagyon jól irányítottam volna bárkit is, hanem mert össze tudtam tartani a csapatot, annak ellenére is, hogy sok volt a hiba. A =V.F= problémát is én oldottam meg, pedig Moneszkáék már rég lemondtak róluk. Sajnos ha valahogy együtt tudtunk volna működni Moneszkával, akkor a Sparta-t letöröltük volna szép lassan a térképről. De ez így alakult. Igen bevallom kértem egy fiókot tőletek. Sajnos elgyengített az hogy bosszút álljak azért Moneszkán hogy nem engedte, hogy politológiai szaknyelven szólva, átvigyem a reformcsomagomat :)
De egyben ez az egész egy új kezdet is lett, hiszen visszatérhettem v3-ra, ahol indultam, és ahova még a volt ellenfeleim (ma klántársaim :) ) is nagy szeretettel hívtak vissza
Ha valaki ad egy tippet nekem, hogy lehet Skype beszélgetésekből 1 éves-nél régebbi beszélgetést visszakeresni az szóljon. Szívesen másolgatnék beszélgetéseket ide a Sparta vezetőivel folytatott beszélgetésekből: Hogyan is nyer szervert a Sparta v5? néven :)
 

DeletedUser1561

Vendég
1) Valóban, a belső területeket nem kell védeni, az épületek újraépülnek, a nemesek pedig egyrészt kifoghatóak célzottan, másrészt ha nagyobb távolságról jönnek nukekkal, és több is, mint 5, akkor még mindig van idő bevédeni. Ahhoz pedig nagyon sokkal több falvának kell lennie az ellenfélnek, hogy ne lehessen védekezni egyszerre két helyen. Szerencsére sokkal kevesebb védő is elegendő, mint támadó.

Illetve ez az újabb világokon, ahol 200 a nemestáv, már nem teljesen igaz. Nem mindegy, hogy 8000 falut (4 kontinenst) lehet nemesezni, vagy 4000-et (2 kontit). :)

4) Nem, konkrétan a Gladiátor c. filmben lévő germán barbárnak öltözött statisztákra gondoltam... Köze nem volt a példának a KH-hoz. Pusztán arra utaltam, hogy egy csoportot a legextrémebb képviselőik alapján fogsz megítélni, nem a szürke bárányok alapján.

Ha valaki ad egy tippet nekem, hogy lehet Skype beszélgetésekből 1 éves-nél régebbi beszélgetést visszakeresni az szóljon. Szívesen másolgatnék beszélgetéseket ide a Sparta vezetőivel folytatott beszélgetésekből: Hogyan is nyer szervert a Sparta v5? néven :)
Megnyitod a személyt, akivel beszélgettél, új ablakban, és ott lesz a szövegboxban, hogy Az elmúlt... "teljes napló". Ha esetleg nem látod, akkor teljesen a tetejéig fel kell görgetni.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser8008

Vendég
Olyan klánokról, játékosokról irtok akik világokon át ismerik egymást és állítólag kisujjukban van a játék.

Mi idejöttünk ismeretlenül és tanulatlanul. Csak azt tartottuk fontosnak, hogy barátokra leljünk és ha kell akkor lándzsásokkal támadjunk éjszakai bónuszba (bruhahaha)
De mielőtt megint leírnátok miért vagyunk rosszak vagy miért nem nyerhetünk, egyen gondolkodjatok el:
Ennyi "über" játékos egy klánban még mindig meglepődnek és ebben az évben se nyerik meg ezt a szervert.

Köszönöm nektek "ellenfeleknek", hogy bebizonyíthattuk a létjogosultságunkat és azt miért is érdemes bárkinek regisztrálni erre a játékra.

Ja a rádiót meg nem soká folytatom csak le kell peregnie egy kis időnek is.

Üdv
csirsz1
 

DeletedUser1561

Vendég
Jajj, ne viccelj már, hogy ismeretlenül, és tudatlanul mentetek oda... :D
 

DeletedUser8008

Vendég
ma este interju randallal a rádión
kérdéseket ott a chaten lehet feltenni
 

DeletedUser8008

Vendég
a v10 legérdekesebb korszakát éli szerintem

Kérdések a jelent és jövőt illetöen.
 

DeletedUser11243

Vendég
Kérdések a jelent és jövőt illetöen.

Nah,neked se válaszol senki,ej ej ej :(

Hát súgók kicsit neked :D

Mindenre a válasz,itt keresd :D

[RAINBOW]Full Moon[/RAINBOW]

[RAINBOW]alias[/RAINBOW]:[BLINK]Igazmondó Juhász[/BLINK]

[RAINBOW]magyar hangja:[/RAINBOW][BLINK]Mátyás Király[/BLINK]

:p
 

DeletedUser8008

Vendég
azért szerintem sokan nem fogadtak volna erre a felállásra a legelején xD

Én nem mondhatok el nagy dolgokat magunkról, "csak" anyit:
Igazán jó társaságba csöppentem.
Bár apám azt mondta nekem:

Fiam a körülöted lévő környezet beállitását, saját viselkedésed és hozzáállásod allakítja !!!

(Elviccelve: Akkor miért nem részeg mindenki ha én az vagyok)
 

DeletedUser11243

Vendég
Bár apám azt mondta nekem:

Fiam a körülöted lévő környezet beállitását, saját viselkedésed és hozzáállásod allakítja !!!

Bölcs ember volt,isten nyugosztalja :(

Hát,sajnálhatod is hogy nem apja bórja,na még mi :p
 

Deleted User - 1079264

Vendég
azért szerintem sokan nem fogadtak volna erre a felállásra a legelején xD

Én nem mondhatok el nagy dolgokat magunkról, "csak" anyit:
Igazán jó társaságba csöppentem.
Bár apám azt mondta nekem:

Fiam a körülöted lévő környezet beállitását, saját viselkedésed és hozzáállásod allakítja !!!

(Elviccelve: Akkor miért nem részeg mindenki ha én az vagyok)

A ti felállásotokon én is meglepődtem :) Az enyémet rég tudtam, csak az idáig vezető út sikerült kanyargósra és fájdalmasra.
 
Fent