DeletedUser1561
Vendég
Kék az ég? Mi van mi?! Hát miért kék az? Tiszta felhő az egész égbolt, honnan tudod akkor?
[/SPOIL]Noro, tudod az a különbség, ő bukásnak raktározta el az én és ő játékát is. ő ezért fröcsög. Én azért nem mert én rengeteget tanultam. Sosincs, vesztes, max akkor ha vesztesnek érezzük magunkat. Én max az elfecsérelt felesleges időt nézhetem bukásnak, de azt egy "sikeres" világon is elbukja az ember.
Itt előjön a V5ös írásom, ahol szidja égre földre Sp Top2es klánt sipi. Miért gyávák, miért nem üzentek hadat és miért szövetség alatt játszanak velünk v5ön. Azért mert a klán 2/3-a velünk jóba van. Nem mindenkinek az a cél hogy nyerjen. Valakinek csak az hogy hizlalja a mamutfiokját, és jólérezze magát, játszon egy jót, kikapcsolodjon. Rájöttem, ha ennyire kergetjük a gyözelmet, amiért mindenáron mindent feláldozunk, akkor csak vesztesek lehetünk.
Énmár régóta félgözzel, magánélet alá rendelve tolom a kh-t. De úgyanolyan jólérzem magam mint anno, amikor ha kellett átvirrasztottam 1-1 támadást sikeressége miatt.
Sipi alapjában véve elbukott itt V10en, egy sokkal gyengébb Cotr ellen, mert ha tetszik ha nem őnekik köszönheti hogy a Cord hadat üzent anno és 2szeres túlerő elnyomta őket. Ígyvárta Sipi mikor kezd lefele ágazni a Cotr statja, mikor jöhet is ő végre fröcsögni. Miközbe neki már köze sincs a V10es dolgokhoz, de mivel keménynek érzi magát, jött és osztotta az észt.
Emlékszem én anno, hogy verted a melled V5ön, így kicsinálja a Spartat a Farkasok, akkor még Mhc háború se volt. Majd ránkhuztátok az Mhc-t, azzal se lettetek előrébb, mert még mindig gyarapodtunk. Aztán amikor a Mhc lelépett és 1 vs 1be kellett volna megmutatnotok mit tudtok leléptetek sorba vagy kiszedtünk titeket. Ezidőalatt persze egyfolytába azzal jőve hogy csak így tudunk nyerni. Jönnek az olvasztással is, csak szövetségest olvasztottunk be, meg 1-2 jobb keményebb ellenfelet vettünk át, de pl a Farkasok vezéreiből senkitse, monesz,wick,mosoly, mind ment a lecsoba 20 millás fiokjaikkal együtt. De menjünk mélyebben a dolgokba, amikor már látszott a Farkas birodalom veszte, Sipi abbahagyta, összeveszett Moneszkával és kért egy fiokot nálunk Spartaba hogy majd ő megmutatja moneszkának, a farkasoknak mennyire szarok. PErsze akkor már rég sárba tiportuk.
Gondoltuk ég a tűz benne, kapjon egy fiokot. De elég silány mutatványt mutatott a bizonyítvány, így gyorsan leléptél, leléptettünk....
Ez is téged mutat, a te bizonyítványod. Akikért harcoltál azok ellen fordultál fiokot kuncsorogva hónapokig! Van skypos ahol hónapokon át kuncsorogtál fiokot tőlem, de én mindig elhajtottalak, mert nem szeretem az ilyesfajta napraforgó játékosokat. Szóval egyenesítsd ki a gerinced, mielőtt újra próbálsz belémkötni.
Másodszorra, nem én buktam el, hanem a teóriám. ÉN azt az elvet vallom, aki a kezdetek óta ellenfél, azok maradjanak is azok, max ha már kevés van közülük és a klán hasznára vállnak párat beolvasztani. A klánnév, Image felépítését és megtartását sokkal fontosabbnak tartom itt kh-n elégsokmindennél. ÉN azellen voltam, hogy a 2 kiemelkedő ne olvadjon egybe és folyamatosan ne olvasztgassa be a többi klánt,(pl most a mostani 2. Pe klánt), ne csak azért játszunk kérem hogy megnyerjünk egy világot bármi áron. Mosolyt csal az arcomra amikor már fényévek óta nemvagyok jelen a V10en, de még mindig azzal mentegetőznek a Record vezetőségből, hoigy a jókapcsolat csak Vigyori miatt nem volt meg.
Legyen már tartásunk gerincünk gyerekek. Ezt a szervert megnyertétek így, remélem legközelebb már tanultok belőle hogy az igazi gyözelem ize nem ilyen. Minden régi hű Cordosnak azt üzenem, I.gab és surrex neked is, emlékezzetek mit írtatok nekem a Hybrid megalakulásakor. Nem írom le, tudjátok tiis. Azért játszatok, ne ezért....
Megnyitod a személyt, akivel beszélgettél, új ablakban, és ott lesz a szövegboxban, hogy Az elmúlt... "teljes napló". Ha esetleg nem látod, akkor teljesen a tetejéig fel kell görgetni.Ha valaki ad egy tippet nekem, hogy lehet Skype beszélgetésekből 1 éves-nél régebbi beszélgetést visszakeresni az szóljon. Szívesen másolgatnék beszélgetéseket ide a Sparta vezetőivel folytatott beszélgetésekből: Hogyan is nyer szervert a Sparta v5? néven![]()
Kérdések a jelent és jövőt illetöen.
Bár apám azt mondta nekem:
Fiam a körülöted lévő környezet beállitását, saját viselkedésed és hozzáállásod allakítja !!!
azért szerintem sokan nem fogadtak volna erre a felállásra a legelején xD
Én nem mondhatok el nagy dolgokat magunkról, "csak" anyit:
Igazán jó társaságba csöppentem.
Bár apám azt mondta nekem:
Fiam a körülöted lévő környezet beállitását, saját viselkedésed és hozzáállásod allakítja !!!
(Elviccelve: Akkor miért nem részeg mindenki ha én az vagyok)