micu2010
Vendég
Ejj Csirsz amig a rádiót fabrikáltad,megelőztelek
Érdekes szemléletben játszotok. Örülök hogy pont időben leléptem. Így nem kell megvárnom a nagy egyesülést. Az hogy ellen ismét kicsit mókás kifejezés. Tegnap még a barátotok volt(szövetséges), másnap az addigi ellenséggel együtt ütitek a barátotokat.
Igaz ha én ottlettem volna, ez nem jön létre. Mivel nem szoktam forgolódni mint a napraforgó. Van egy elvem amit követek. Bukjak el inkább úgy. Büszke vagyok hogy Spartai nevelés vagyok. Ott 22 millás ellenséges fiokot, aki aktiv és a világok egyik legjobb játékosa, nem vettük át. Elvből, mert főellenség, főellenfélnek tartjuk, sokkal nagyobb gyözelem ha legyözzük elvesszük az összes falvát, mintha beolvasztjuk.
Pedig a NaMacs sokáig ostromolt minket az ötlettel.vagy a V2ön hogy a namacs és Westesek összeálljanak
V5ön sose tudtam volna elképzelni hogy Mhc és Sparta összeolvadjön
.
Ó, csak lenne időm, előkeresném vigyorkám régebbi hozzászólásait, melyekben elszántan hirdette, hogy okosban kell játszani, nem csak harccal.De nem is írok semmit, mert úgyis megmagyarázza, meg az ellenkezőjét is.
![]()
azért ne hasonlítsunk már 2-3 éve futó világok vezető klánjainak végjátékát egy 11 hónapos világban zajló történésekhez, mert lehet találni hasonlóságot, de max ha népbutítani akarunk mindenáron![]()
Ismét egy ironikus egyesülés a v10-en
Ezzel a lépéssel mi lettünk a legöregebb olyan klán aki a nézetét és a kiállását a szerver eleje óta nem változtatta meg.
CoTR név kötelezz minket