Nem gondoltam volna, hogy surrex,maxitaxi meg a többi is foglalni fog belülről. Elszámoltam magam. Így elment a kedvem az egésztől. Minek segítsek a Cordnak, ha belémrúgtak? R.d.be sose állnék...
Maradt volna a Cotr és támadjak V5ös társakat zoláékat? Így egyértelmű hogy nem maradtam.
V13ba kezdtem bele, mesehősök ellen próbálok segíteni rokinak. Több kevesebb sikerrel. Ismét a gyengébb oldalra álltam, pedig állhattam volna a másikra is. De én kihivás párti vagyok
Ezenkivül készülök V5ön a végjátékra, gyüjtöm a nemeseket nemsokára 400db lesz és beindulok ott hogy jővő nyárig lezavarjuk a V5öt.
Persze hogy bekell foglalni a belsőt és oly min1 mien szinekbe van. Amúgyis ti is megtanultátok már ezt a szakmát, nemhiába lett szövi a N.k. és a Kgjo anno, akit beolvasztottatok. Rájöttetek minek harcoljatok olyanokkal akik akár egymás ellen is harcolhatnak.
Vagyis kgjo és cord. Ezzel leszed terhet rólatok és egymást ütik. Szép taktika. Túl sok front, mindig felörli a klánokat, gamereket. Viszont ha nincs sok út, akkor a saját tagjaitokat is elveszititek. Nem tudnak lefele a PE miatt menni, n.k. miatt keletnek, maradt a Cord, de ott juvet átkellene ugorni meg apachet.
Maradt a Hat család kinn nyugaton, meg az új kgjos játékosaitok harcolnak a Cotr ellen.
Azért még figyelgetem az eseményeket mint külsős, csakmár nem tudom kinek szúrkoljak xD