Cnn

DeletedUser11697

Vendég
Szerintem is közeledik a végjáték, de most a v16 indulásával elgondolkoztam rajta, érdemes-e hajtani rá? Az új "fejlesztések" szerintem rossz irányba vitték a játékot.

Amúgy a CNN-t már szerintem, csak belülről lehet megállítani, de amíg damas kezében van a gyeplő addig szerintem ez nem fog bekövetkezni. Kiváncsi lennék, hogy látod ezt te a másik oldalról.
 

DeletedUser15675

Vendég
Szerintem valahol v11nél van a határ ami tükrözi valamennyire a régi kh-t...ettől felfelé már nem tetszenek az újítások pl ez a titkos végjáték sem...v14en is már elkezdődött,aztán fél éves sincs a szerver. azt mondják legalább 1-1.5 év a vége de akkor is. hol lesznek ezek az újabb szerverek a jövőben a veteránok szerverei? sehol. gyorsan lemennek és alig fognak rá emlékezni. ez nekem nem jön be.:(

Persze,ezt a gondolatra értettem ezt a "viszont ilyen sebességnél jöhet egy kanyar amiben aztán el lehet hasalni..sőt." mondatomat.
Ha valami felborul a rendszeretekben,esetleg lenne valami derültégbőlvillámcsapás-szintű népvándorlás,vagy egy égbekiáltó árulás ,akkor még simán lehet az,hogy megfordulnak a tengelyek,és süllyesztőbe kerül a cnn..bár erre egynlőre még én sem látok sok esélyt. viszont sok ilyet láttam már hasonló világokon,hasonló helyzetekben. szóval részemről akármi megörténhet.:)
Te hogy látod? :)
 

DeletedUser11697

Vendég
Az esély mindig megvan rá, de ehhez sokminden kéne együttesen. Inkább olyasmit tudok elképzelni, hogy valami árulás vagy népvándorlás folytán csak veszít a CNN a lendületből és mondjuk +1 évvel tovább tart a dolog. Folyamatosan vannak befejező kisebb-nagyobb tagjaink, de ez egyelőre még kezelhető sőt néha előnyös is, mert azt el kell ismerni többen vagyunk, mint 100 fő. Viszont szerintem ez a veszély másik oldalt jobban fenyegeti. Ha Mirella eltünne nem tudom meddig maradna meg a GLA
 

DeletedUser15675

Vendég
Hát igen,szerintem az lenne alegjobb minél tovább húzná ez a szerver,igen szeretem az ittlétet.:D most hogy szarrávernek közben,vagy megnövök mégjobban ugyan kit érdekel..:D

Hát persze,ugyanúgy vagyunk Mirellával mint ti Damassal talán..:) ha kiesne a vezér bajos lenne a továbbmenetel mindenképp..ez mondjuk majdnem mindenhol így van.:)
 

DeletedUser12405

Vendég
Őszintén szólva én jobban szeretném, ha minél előbb befejeznénk már a v11et.

A mostani felállás szerint már óriási az előnyünk és nincs sok jele, hogy bármi fordulat lehetne. Igaz, elég csak a v10 statját megnézni, hogy kell toronymagas top1ként underdognak lenni ..de ott vmi komoly gond lehet, nem nagyon érdekli a tagjaik zömét az a világ, a vezetésük meg minimális, gondolom..

Nálunk viszont a tagság zöme aktív, aránylag motivált, innentől kezdve nem akkora szenzáció közel háromszoros túlerőt realizálni, odáig eljutni nagyobb meló. Persze így is van, hogy besül néha a dolog, Villam tolvaj-ra pl. 2 hónapja nem is mertem támadást kérni. :D
A másik oldalról nézve, a Gla-nál is (mint mindenhol) 2 féle tag van, az egyik 1 komolyabb támadás után beadja a kulcsot, a másik kitart, viszont csak azt látja, hogy lassan, de biztosan romlik a helyzet, hiába vállal akármennyit. Egyszer sikerült végigélnem hasonlót, elég kiakasztó, bár lehet csak hozzáállás kérdése.
 

DeletedUser

Vendég
Sziasztok, az előző oldalon lévő FS elleni hozzászólásokra és annak feloszlatóinak levelaire ezt váléaszolom, ha már idelyétmúlt is:

Az FS tömegklánnak indult ez tény, de mivel V1 óta le van korlátozva a klánon belüli játékosok száma, így egy alklánnal abban az időszakban amiről beszéltetek nem is lehetett tömegklán.
Másik, az ezredes v11-es játéka 3 falunál az én döntésemtől függött. Vagy elvesszük a faluit egy akkori Fs-esel, mert felidegesített, vagymeghagyom őt és faluit, mert szüksége volt akkor a klánnak az aktív tagokra. Meghagytam a faluit, mert kikönyörögte, s nem sokkal később abbahagytam...

Tehát ha van valaki akinek köze nincs a minőségi játékhoz, az a barbárt foglaló falukat fullozó ezredes, s ez úton a véleménye nem is tudom kinek számított akkor, de ami még fontos, egy klán akkor klán, ha anak vezérének távozásakor nem omlik össze. Damas8 olyan klánokat csinál, mely ő nélküle is képes talpon maradni, ez gathemnek nem jött össze.
Főleg ezekkel a levelekkel, hogy sziasztok én abbhagyom, ti meg fogtok halni, a klánnak nem sok van hátra...
Így lényegében a saját tagjaik sodorták a klánt a halálba, s ekkor jött Teaskanna, mint Mózes...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ami még fontos, hogy sajnos eddig egy világról sem tudok, ahol az elit klán győzött volna, mindenhol a tömegklánok állnak az élen, s attól a pillanattól, hogy a CNN beolvasztotta az ARC-os FS tagokat, ő maga is azzá vállt.

Skulls, Tools, és rengeteg elit klán elbukott, mert a tömegklánok összenyomták.

Ui.: v17-en ott leszek legyen bármilyen a játék, de klánba nem lépek, csak egy bizonyos ponton :)
 

DeletedUser12405

Vendég
Hát, fene tudja körülírni, mi az a tömegklán, de ha az FS tagok átlépésével azok lettünk, akkor azok voltunk az elején is. Jellemzően 1-1 baráti klánból jöttek át többen, úgy meg az örüljön mindenkiért cserébe bevettünk olyanokat is akiket nem feltétlen volt indokolt, de ahogy írod, az FS kapcsán is hasonló volt a szitu. Biztos másképp szerveznénk a klánt, mint akkor, vagy majd fogjuk legközelebb.

Elég irritáló ez az egész akadémia/alkán/testvérklán bohóckodás, de mivel sok az abbahagyó mindenhol, ha élhető időn belül nyerni szeretne egy klán, nélküle az elején lépéshátrányba kerül, de lehet megéri :)
+ ha 1 átlag magyar világot 40-50 emberrel akarnál megnyerni.. többezer falu, sok év, nagy távolságok, stb.
Sokan mondják, hogy 1000 falu felett kezdődik a KH, szerintem pont, hogy inkább 3-500 alatt. Ilyen elhúzódó szervereknél a kékbeli tagok beleunnak, nem költöznek, így rengeteg falut belsőzni, a támadások laposabbak, sokkal unalmasabb.
 

DeletedUser

Vendég
Igazad van mindenben, az ideális világ topicbann vagy hol is leírtam, hogy visszahozhatnák a korlátlan létszámot, aki akar ott csinálhat tömegklánokat, de az olyanok mint mi, legalább ha hadat üzenünk nekik akkor csak 1 s nem 5-6 klánnak kell :)

Az FS-t tömegklánnak mondtátok, ezért mondtam, ha felvettétek őket ti is azok lettetek, de ezt még én magam is csak leírtam, nem gondoltam komolyan, csak ugymond visszavágtam annak aki letömegklánozta az FS-t :)

Régebben sok módon próbáltam ellened hangolódni, illetve leszólni a játékod és klánjaid, de már jó idelye el kell ismerlyem, hogy Te már vagy valaki, egy olyan valaki aki abból lett nagy, hogy ért a játékhoz. Így tovább, remélem jössz 17-re ;)
 

DeletedUser15675

Vendég
Öszintén szólva én is örülnék már,ha legalább nyár végére kialakulna a végjáték.
1 éve játszom már,szépen lassan megnőttem,most még élvezetes később már nem tudom mennyire lenne. Mondjuk izgalmas témákra biztosan számíthatok majd..főleg mióta beköltöztél mellém Damas.:D...lesz itt még mit csinálni,hát remélem valahogy madj úgy jövünk ki a dologból mint jó ellenfél.:)

Aztán ja,valami újabb világon mindenképpen össze kéne gengülni...szerintem a normális cnnes simán elviselne az oldalán egy pár jó azt gladiatort.:)
a TEMP-ben is keverednek a frakciók..:) onnan is kár hogy lelépett a vezír...:) mármint a volt..
 

DeletedUser11697

Vendég
A TEMP az csak egy kis szórakozásnak indult, célunk annyi volt, hogy megnehezitsük az MHC dolgát, ez szerintem sikerült is, mert nem egy 'fontos' tagjuk került befoglalásra az elején (de nem adták fel az elismerendő valamilyen szinten). Monti biztos tudna mesélni arról, hogy milyen kevesen múlt, hogy befoglaljam, szerintem 300 katonánál több nem maradt a falujában a spekulációim alapján, na akkor lett elegem az egész v14-ből úgy igazán :) Utánna pár órával már úgy be volt védve, hogy esélyünk se volt, azért becsületből ráküldtük ami volt a környéken. Ezektől függetlenül a TEMP még most is az egyetlen jelentős ellenpólus az MHC-val szemben, ahogy látom. Ezt az egészet csak 'kifogásként' írom le, hogy a TEMP nem volt teljes értékű CNN és ugye párhuzamosan damasnak komoly feladatai voltak v11-en a támadások megszervezésével. Visszakanyarodva, ha vége a v11-nek, és sikerül egy olyan csapattal elindulni egy új világon amilyennel tervezzük, akkor még hallani fognak az emberek a CNN-ről, de majd akkor megyünk át a hídon ha odaértünk a folyóhoz!
 

DeletedUser15083

Vendég
A TEMP olyan vegyes (volt), hogy még mindig van ott egykori Gla tag... :)
 

DeletedUser15675

Vendég
nem csak egykori.:)
a Temp az a klán,ahol jól összefér egymással a két régi ellenfél.:)

Kedvenc világom eddig a v11,régóta elmélkedem rajta,milyen jó lenne ha majd a végén kezetfoghat a két oldal,és egy új világon együtt vágnánk neki a harcnak..az emberibb tagok szerintem belemennének...mert mégiscsak egy társasjáték ez.:D
és mind2 oldalon vannak jó arcok...mondjuk egy mhc-ellenes ligának tökéletesen megfelelnénk.:D
biztos lenne olyan tag nálunk és nálatok is,aki elküldené a jó anyjába aki ezt eléjükviszi,de aki mondom,tényleg tiszteli az ellenfelét az még látná is a pozitívumot.:)
 

DeletedUser12405

Vendég
Érdekes lenne, mondjuk nem volt valami sok vérszívás, ami kizárná, de azért ~200 fővel indulni adott esetben elég meredeknek tűnik.

Azért van az MHC-n kívül is élet :) Meg amúgy is ellesznek még 1 darabig v14en. Ahogy a világok állnak, sztem egy WAZZE vagy ELME-vel való összekerülés lehetne benne a pakliban, adott esetben.
 

DeletedUser15675

Vendég
Érdekes lenne, mondjuk nem volt valami sok vérszívás, ami kizárná, de azért ~200 fővel indulni adott esetben elég meredeknek tűnik.

Azért van az MHC-n kívül is élet :) Meg amúgy is ellesznek még 1 darabig v14en. Ahogy a világok állnak, sztem egy WAZZE vagy ELME-vel való összekerülés lehetne benne a pakliban, adott esetben.

Félreértettél,csak pár emberről innen is onnan is. 1 tucat innen,egy onnan...3. tucat elme,4. wazze.:) és így tovább...még akadnak páran régiek rajtuk kívül is.:)
 

DeletedUser11697

Vendég
0.79forum_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Hamarosan elérjük a 80%-ot!
 
Fent