Classic 22 világ beállításai

ordsu

New Member
A reakció pontszáma
6
Amugy valami csoda folytán klántárs is támadható :rolleyes::oops:
Illetve klán váltáskor az erősitések nem térnek vissza . :rolleyes::) Holott a "Külső támogatás nincs" az müködik.

Dééév

Well-Known Member
A reakció pontszáma
599
Ezek csak várható beállítások, a szerver indulásáig a változtatás jogát fenntartjuk.
nem tudom amúgy mit reklamáltok. oda vót írva, hogy a beállítások változhatnak! örüljetek, hogy egyáltalán ki lettek írva a várható beállítások, és némelyik még mindig ugyanaz, mint ami ígérve lett!

ráadásul még mindig az inno "fejleszti" a játékot, náluk pedig bármilyen shithousery teljesen normális és mindennapos jelenség.

ordsu

New Member
A reakció pontszáma
6
nem tudom amúgy mit reklamáltok. oda vót írva, hogy a beállítások változhatnak! örüljetek, hogy egyáltalán ki lettek írva a várható beállítások, és némelyik még mindig ugyanaz, mint ami ígérve lett!

ráadásul még mindig az inno "fejleszti" a játékot, náluk pedig bármilyen shithousery teljesen normális és mindennapos jelenség.
Igazad lehet.. Mondjuk én mint laikus ugy képzelném hogy összerakunk egy teszt szervert megnézzük müködik e ugy ahogy elképzeltük majd kiirjuk hogy na igy sikerült gyerekek . :rolleyes: :rolleyes: . Persze lehet rosszul gondolkodom ez esetben nézzétek el nekem kérlek.

Azalgard

Administrator
A Klánháború Csapata
Community Manager
A reakció pontszáma
266
Az előzetes beállításokhoz képest a hűségnövekedés értéke 3%-ról 9%-ra emelkedett. Kaptunk leveleket a külső erősítéssel kapcsolatban is, ennek több beállítása létezik. Amennyiben nem szerepel, hogy az erősítés visszaindul a klán elhagyása után, abban az esetben nem indul vissza. Észrevettük, hogy ez többeknél problémát okozott, így legközelebb ezt próbáljuk közérthetőbben megfogalmazni.

Fent