bArNNNi

REBELS
A reakció pontszáma
923
Kedves Fórumozok!
Kedves Classic játékosok!
Kedves Mindenki, aki el fogja olvasni!

Úgy döntöttem, hogy el kezdek vezetni egy kis statisztikát a Classic 22 világról!
Így hát most szeretném leszögezni, hogy senki oldalán nem vagyok, komolyan sem fogok játszani. Csupán elemzéseket fogok végrehajtani! Tehát a kék szín, a HELL klánon, nem azért van mert ott vagyok vagy ott fogok játszani! Csupán az aktív klánok közül, abba a klánba voltam valaha is, így Ők kapták meg a "nem annyira fontos" kék szín! :D

Ahogy elkezdtem halászni az adatokat, eléggé meglepődtem, pontosabban az elhelyezkedésen és a farmoláson.
De vágjunk akkor a közepébe!

Térkép
TWStason előkészítettem egy térképet! Ezeket a színeket fogom használni [lentebb látni fogjátok] az excelbe is, ahol néhány érdekesség képpen beillesztett adatot fogok mindig hozni Nektek!
1722540374110.png

1722540432940.png

Nos, ha rá nézzünk a térképre elég érdekes. Legalábbis én, nagyon érdekesnek látom!
Első körben, nézzük fent észak-nyugatot [K44]:

1722540617951.png
Ezen a részen elég "sok klán" gyűlt össze. Mondanám azt, hogy túl sok, de majd később [K55] majd leírom, hogy miért is jelentem itt a K44-en ki, hogy nagyon sok klán, túl sok klán jött itt össze.
Jelen van 2 klánnal az =MF= kláncsalád [26 taggal], itt van az =F= klán is 20 játékossal, CSB klán 11 játékossal, de ugyan akkor a DOO? klánból is elvesztődött ide 8 játékos, HUN klán 8 játékosa is a 11-ből itt van, de nem utolsó sorba a sYn "giga kláncsalád" 5 játékossa ill. 1 db. HELL játékos - Ők fognak küzdeni ezért a kontinensért.
Én azt gondolom, itt ha jó stratégiát tudd letenni az MF kláncsalád, gyorsan betömbösödik, akkor talán le tudna dipozni a délen lévő HELL klánnal, vagy keleten fekvő DOO? klánnal. Fontosnak tartanám, hogy ezt a kontinenst mindképp az MF kláncsalád kellene bírtokolnia ha komolyan gondolja a szervert. Ugye ők a "FEHÉR"-ek a térképen.
Viszont ne felejtsük el, hogy jelen pillanatban [pontilag] az =F= klán [LILA vagy RÓZSASZÍN - mittudoménmilyenszínaz] vezeti és van a Top1en a K44-en! Picit szétszortak úgy ránézésre, talán rosszul sikerült az áthelyező, vagy [remélem nem ez] de a "sok a pontja, vegyük fel..." alapon való toborzás. De, úgy gondolom, még tudnak meglepetést okozni, ha összekapják magukat és le tudják fejlődni a 2 klánnal megjelent MF kláncsaládot.
Továbbá a CSB és a HUN klán is jelen van itt, én a jövőjüket talán úgy tudnám elképzelni, hogy valakivel [akár Ők ketten] összefognak és megprobálják vagy az MF-t vagy az F-et letaszítani a magasból. Vagy egy másik verzió, hogy be állnak akár együtt - akár külön külön egyike a két "jelenleg erősebb" klán mellé, hogy a klán jövője valamilyen szinten játszható legyen, mert jelenleg nagyon de nagyon le vannak maradva. Nem csak pontilag, de farmolásban is.

Most egy képet fogok feltenni az excelről, amit folyamatosan frissítek és fejlesztem, hogy minden infót tároljon és mindig aktuális legyen, így erről bővebben ha minden jól megy, akkor a 4. kontit amint elemeztem, utána már csak nagy vonalakban fogom, ink. az excelbe fogunk dolgozni!
De íme az excel, s 1-2 gondolat róla:

1722541574034.png

Megjelenik a klán név, cella színe - a térképen használt szín!
Tag szám, az pontosabban a klán/kláncsalád összes tagjának a száma.
Falvak, azaz a klán/kláncsalád összes falva
Farmolás, ez szerintem egyértelmű; a klán/kláncsalád összes farmolása [napi rekordok alapján]
Átlag farm per játékos, mivel néhány klánból van 2 ill. 4, ezért létrehoztam egy "átlag" értéket is, hogy nagyjából mennyi jönne ki a farm 1 játékosra.
LET, LEV, LETámogató, LE össz - a későbbiekben, amikor már a harcok vannak, hogy kinek mennyi volt és mennyit nőtt.
Ill. a legvégén de nem utolsó sorba, az elemzés idején összes falu+barbi faluból egy százalékos érték a "birtoklás" avagy "dominancia" része.

Ma csak ennyit írnék, kiváncsi vagyok a visszajelzésekre.
Ha tetszett
mindenkinek, ha szeretnétek tovább olvasni, akkor egy "Köszönöm"-el jelölve - jelezzétek kérlek.
Amennyiben hibát találtok [nyílván hibázok, figyelmen kívül hagyok anélkül, hogy akarjam..] akkor kérlek itt PM-be, vagy DC-n [barnnni_2999] jelezzétek! :)

frici77

Well-Known Member
A reakció pontszáma
265
Kedves Fórumozok!
Kedves Classic játékosok!
Kedves Mindenki, aki el fogja olvasni!

Úgy döntöttem, hogy el kezdek vezetni egy kis statisztikát a Classic 22 világról!
Így hát most szeretném leszögezni, hogy senki oldalán nem vagyok, komolyan sem fogok játszani. Csupán elemzéseket fogok végrehajtani! Tehát a kék szín, a HELL klánon, nem azért van mert ott vagyok vagy ott fogok játszani! Csupán az aktív klánok közül, abba a klánba voltam valaha is, így Ők kapták meg a "nem annyira fontos" kék szín! :D

Ahogy elkezdtem halászni az adatokat, eléggé meglepődtem, pontosabban az elhelyezkedésen és a farmoláson.
De vágjunk akkor a közepébe!

Térkép
TWStason előkészítettem egy térképet! Ezeket a színeket fogom használni [lentebb látni fogjátok] az excelbe is, ahol néhány érdekesség képpen beillesztett adatot fogok mindig hozni Nektek!

Nos, ha rá nézzünk a térképre elég érdekes. Legalábbis én, nagyon érdekesnek látom!
Első körben, nézzük fent észak-nyugatot [K44]:

9060 bővítmény megtekintése
Ezen a részen elég "sok klán" gyűlt össze. Mondanám azt, hogy túl sok, de majd később [K55] majd leírom, hogy miért is jelentem itt a K44-en ki, hogy nagyon sok klán, túl sok klán jött itt össze.
Jelen van 2 klánnal az =MF= kláncsalád [26 taggal], itt van az =F= klán is 20 játékossal, CSB klán 11 játékossal, de ugyan akkor a DOO? klánból is elvesztődött ide 8 játékos, HUN klán 8 játékosa is a 11-ből itt van, de nem utolsó sorba a sYn "giga kláncsalád" 5 játékossa ill. 1 db. HELL játékos - Ők fognak küzdeni ezért a kontinensért.
Én azt gondolom, itt ha jó stratégiát tudd letenni az MF kláncsalád, gyorsan betömbösödik, akkor talán le tudna dipozni a délen lévő HELL klánnal, vagy keleten fekvő DOO? klánnal. Fontosnak tartanám, hogy ezt a kontinenst mindképp az MF kláncsalád kellene bírtokolnia ha komolyan gondolja a szervert. Ugye ők a "FEHÉR"-ek a térképen.
Viszont ne felejtsük el, hogy jelen pillanatban [pontilag] az =F= klán [LILA vagy RÓZSASZÍN - mittudoménmilyenszínaz] vezeti és van a Top1en a K44-en! Picit szétszortak úgy ránézésre, talán rosszul sikerült az áthelyező, vagy [remélem nem ez] de a "sok a pontja, vegyük fel..." alapon való toborzás. De, úgy gondolom, még tudnak meglepetést okozni, ha összekapják magukat és le tudják fejlődni a 2 klánnal megjelent MF kláncsaládot.
Továbbá a CSB és a HUN klán is jelen van itt, én a jövőjüket talán úgy tudnám elképzelni, hogy valakivel [akár Ők ketten] összefognak és megprobálják vagy az MF-t vagy az F-et letaszítani a magasból. Vagy egy másik verzió, hogy be állnak akár együtt - akár külön külön egyike a két "jelenleg erősebb" klán mellé, hogy a klán jövője valamilyen szinten játszható legyen, mert jelenleg nagyon de nagyon le vannak maradva. Nem csak pontilag, de farmolásban is.

Most egy képet fogok feltenni az excelről, amit folyamatosan frissítek és fejlesztem, hogy minden infót tároljon és mindig aktuális legyen, így erről bővebben ha minden jól megy, akkor a 4. kontit amint elemeztem, utána már csak nagy vonalakban fogom, ink. az excelbe fogunk dolgozni!
De íme az excel, s 1-2 gondolat róla:

9061 bővítmény megtekintése

Megjelenik a klán név, cella színe - a térképen használt szín!
Tag szám, az pontosabban a klán/kláncsalád összes tagjának a száma.
Falvak, azaz a klán/kláncsalád összes falva
Farmolás, ez szerintem egyértelmű; a klán/kláncsalád összes farmolása [napi rekordok alapján]
Átlag farm per játékos, mivel néhány klánból van 2 ill. 4, ezért létrehoztam egy "átlag" értéket is, hogy nagyjából mennyi jönne ki a farm 1 játékosra.
LET, LEV, LETámogató, LE össz - a későbbiekben, amikor már a harcok vannak, hogy kinek mennyi volt és mennyit nőtt.
Ill. a legvégén de nem utolsó sorba, az elemzés idején összes falu+barbi faluból egy százalékos érték a "birtoklás" avagy "dominancia" része.

Ma csak ennyit írnék, kiváncsi vagyok a visszajelzésekre.
Ha tetszett
mindenkinek, ha szeretnétek tovább olvasni, akkor egy "Köszönöm"-el jelölve - jelezzétek kérlek.
Amennyiben hibát találtok [nyílván hibázok, figyelmen kívül hagyok anélkül, hogy akarjam..] akkor kérlek itt PM-be, vagy DC-n [barnnni_2999] jelezzétek! :)
Jó beszámoló BArni! Nyomjad csak hajrá!!

bArNNNi

REBELS
A reakció pontszáma
923
Kedves Srácok!

Első sorba szeretném megköszönni a sok visszajelzést!
Megprobálok napról napra érdekesebb és jobb elemzéseket hozni!
Másod sorba...köszönöm mégegyszer a visszajelzéseket! :D:cool:

A mai nap elemezni fogjuk észak-keletet, pontosabban a K45-őt.

Térkép
Íme, hogy ne felejtsük el, be rakom újra a full térképet [igen bizony, frisset tesze ha volt esetleg tagfelvétel, vagy tag-kirúgás]!
1722625327702.png
1722625366551.png

Változás ami történt, hogy hozzá adtam a Doo! klánt, így Ők is ki lettek jelölve a tesóklán színjével, azaz: PIROS-al.

Tehát akkor pillantsunk rá a K45-re, lássuk mi a helyzet ránézésre ott!
Íme a térkép:
1722625539502.png

Ezen a részen ahogy látjuk is, a ROGUE klán dominál taglétszámban is, de ha megpillantsuk a ranglistát a kontinensen, akkor egyelőre pontban is. Ők vannak a Doo kláncsalád előtt. Első ránézésre azt mondom, hogy a Doo kláncsalád hiába van kb. 11 játékossal - mert pontarnyosan jobban állnak mint a ROGUE, hisz a ROGUE jelenleg 18 játékossal van jelen ott. Akikről még szó eshet ezen a kontinensen a =WAU= klán, akik nincsenek kiszínezve. Többi klán vagy éppen csak egy része az adott klánnak, szerintem nagy gondot nem fog tudni okozni a dominánsabb klánnak.
A ROUGE klánt néhányan ismerjük már, eddig a JEDI néven futtotak, megjelentek több helyen is. Ismerve Őket személyesen, elég jó játékosok vannak ott, jó a csapatmunka - szeretnek akár éjjelezni is néhányan. Viszont amit én személy szerint hiányoltam az akkori JEDI-ből, az a vezértől kapott konkrét kitartás. Viszont itt lehet más a vezetőség - vagy ha ugyan az a vezér kar, akkor lehet tanultak ezekből a hibákból. Lényegében jelenleg Ők vezetik a kontinenst pontilag és emberi számban is. Ha továbbra is ugyan olyan csapatjátékosok lesznek és összetartoak, akkor tudnak ám komoly meglepetést okozni az ellennek. Ezért is, véleményem szerint a Doo kláncsalád, fel kell készüljön erre a részre is, ha ismeri ha nem, szerintem nem szabad le nézni egyik ellenfelet sem, hisz itt egy nem PP-s világ, ahol többnyire az aktívitás és a "skillet" avagy ink. mondom: tapasztalat, fogja tenni a különbséget. Ravaszságot is vélek felfedezni, avagy ink. egy "stratégiát" talán a Doo részéről, hisz egyik része kilépett ill. régebbi Doo-s játékosok megalkották az új klánt azaz Cica klánt; így ott figyelni kell mert szerintem lesz egy csavar. A nem rég bezárt Classic világon is jelen voltak a jelenlegi Doo többsége ha minden igaz, akkor teljesen másképp volt felálva a vezetőség, teljesen más volt a társaság is [játékosok]. Több játékos is régebbi harcos, sok tapasztalattal rendelkező játékosok. Ha jól össze kapják magukat, akkor talán össze jöhet amit a Doo hivatalos vezére elképzelt, idézném "nagyot álmodni". Lehetőség meg van, hisz előttük van egy közép szintű, de kiemelkedő csapatjátékos klán, így véleményem szerint a kontinensért való harc eme 2 klán között fog eldölni.

Miért írom azt, hogy "véleményem szerint"?
Azért is első körbe, mivel ezekben a világokban fontos a diplomáciai kapcsolat is.
Ha azt tervezné a ROGUE, hogy le foglalja a teljes peremet, majd elkezd ink. a K55 felé haladni, akkor elég komoly bajba lehet majd a Doo klán - akik perem nékül kell majd védekezzenek, ha ARMA-t kapnak. Így ha sikerül leérni a ROGUE-nak egész K55-re, akkor talán ott tudd kötni az ottani domináns klánnal egy szövetséget- vagy MNT-t, így biztosítva a déli részét, hogy ott nem kell majd frontot nyítnia. Mindeközben, a Doo köthet akár diplomáciai kapcsolatot az F vagy az MF klánnal, hogy tudják maguk bíztosítani keletről, ne kelljen 2 fronton harcoljanak.
De létezik az a verzió is, hogy rögtön egymásnak esnek, ahelyett, hogy tömbösödni kezdenének, így a jobb-, aktívabb-, okosabb fog győzni.
Én véleményem szerint itt minden csak is a döntésről fog szólni. Hogy mi is legyen a következő lépés. Hisz benne van a pakliban, hogy a Doo és a ROGUE összefog, majd szépen a területet leosztják és mindenki halad a megadott útvonalon. Erre is van lehetőség - tehát elég érdékes lesz ez a kontinens élete és végkimenetele. Mindképp érdemes lesz ezt nyomon követni, hogy ki kihez fordul és miként!

De ahogy említettem, ez a két klán jövőjének a titka [ha eddig véletlen nem lett kötve valami, amiről még nem tudok], így majd kiderül, hogy a K45-ős egy megosztott terület lesz, vagy megküzdenek érte!

Kontit elmezve, rá térünk a kis excelemre, ahol a következő adatok kerültek fel:
1722630799548.png

Csak néhány gondolatot fogok írni, hogy mindenki tudja értelmezni a sok színt meg miegyebet! :D
- Klánnév maradt mindenhol ahogy volt!
- Tagoknál ami zöld, az éppen arra hivatkozik, hogy 20 a megfelelő taglétszám, pontosabban 1 klánra való tag. Ahogy az nővekszik úgy "rosszabb" [pirosabb] a helyzet.
- Falvaknál ugyan az, csak itt nincs "helyes érték", hisz minél több falu, annál jobb.
- Farmolásnál ahol zöld, az a maximális, avagy - lehetőleg legjobb, ill. a piros a legrosszabb.
- Átlag farm, az adja magát, ahogy a farmolás is.
- LET, LEV, LETámogató - jelenleg erről nem sokat tudunk beszélni, mert kezdő védelem van még.
- Falu dominancia; jelenleg a világra vetített össz falu arányos értéke a klán/kláncsaládba bírtokolt falvak száma.

De készültem még egy érdekességgel, ill. egy "bónusz"-al is! :D
Nos, fokozott figyelmet kérek Srácok!!!

Eme változások történtek meg a tegnaptól egész máig, jelenleg is csak min. gondolatot írok, hisz egyelőre nem sok mindent tudok/van mit írni.
1722631609622.png

Nos, itt a változásokat tudjuk megtekinteni, ami a tegnaptól egész máig történt, közel 24 óra leforgása alatt.
Amit észre tudunk venni, hogy a Doo kláncsalád 4 tagot toborzott, de mint fentebb említettem, volt kilépőjük is, ami talán egy jó csavar lesz erre a világra nézve.
A ROGUE klán, 1 játékossal kevesebbel fogja egyelőre folytatni a játékot!
Viszont az MF, a FUN ésa HUN "Elfogad" vagy "Meghívás a klánba" része megszaladt valamivel jobban mint a Doo-é; hisz MF 5 ahogy a FUN is; míg a HUN 6 játékossal gazdagodott meg!
De nem utolsó sorba, találtak itt-ott néhány maradék sereget a falvakba [talán akik újra kezdték, de volt bent némi sereg már leképezve], így a TLB klán 116 LET-el gazdagodott, míg a Doo 32 LET, FUN 20 LET és a CSB klán 17 db. LET-el.

Barni fajta dominanciára is kihatott az új regisztrált tagok, továbbá a felvett tagok néhány klán-/kláncsaládnak kedvezőek voltak, hisz mindannyian -0,04%-ot kellett "veszítsenek" az új regisztrált tagok miatt, ellenben, Doo a 4 tag plusszávval a tegnapihoz képest 0,06%-al javította az arányát, míg az MF 0,05-el javított. FUN toborzásának köszönhetően 0,09%-al, és a HUN pedig 0,12%-al nővekedett.

Na de nem ér végett itt minden, hisz még hoztam valamit! :)
1722631737106.png

Egy minimális érdekesség, egy bónusz részleg, ahol mindig tudni fogjuk, hogy ki vezeti a farm listát [jelenleg a HELL pontosabban 367.695 farmolt nyersanyaggal], ill. LET pontba a TLB vezet 116-al, LEV és LETámogató még nem aktív, döntetlen, ill. Barni fajta dominanciába jelenleg a sYn viszi a prímet, ami nem több és nem kevesebb mint 1,47%!

Amennyiben tetszett kérlek ne felejts el vissza jelezni egy "Köszönöm" gombbal, innen fogom tudni, hogy továbbra is folytassam vagy sem!
Ha megint ennyi vissza jelzés fog érkezni, akkor holnap folytassuk a K54-es kontinenssel, ahol jelenleg a Top1 [pontba] HELL van és a Top1 [Barni fajta] dominanciába lévő sYn kláncsalád!!
Továbbá ha kérdés/kérés van, vagy talán valahol rossz érték van, kérlek értesítsetek!

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok!
Kellemes estét! :)

Utoljára szerkesztve:

bArNNNi

REBELS
A reakció pontszáma
923
Szép estét kívánok! :)

Eljött az idő, hogy a K54-őt kezjük el elemezni [pontosabban a dél-nyugatot]!
Elég sok kérés érkezett, hogy ez legyen a következő, így hát eljött ennek is az ideje! :)

Ahogy megszoktátok már, kezdjük a TWStats térképpel és a klán-jelzőkkel.
1722714617273.png

1722714657071.png

Ami változott, hogy hozzá adtam a Cica klánt is, a Doo kláncsaládhoz hisz együtt vannak.

Nos, vessünk egy pillantást a K54-re!
1722714861159.png

Első ránézésre bátran ki lehetne jelenteni, hogy "Gratulálok a sYn-nek, jól megoldották a területi elhelyezkedést". De hazudnék sajnos...!
A sYn klán több szerveren is jelen volt, többször is találkoztunk már a klánnal és néhány tagjaival. Én személy szerint kötekedni tudnék az elhelyezkedéssel. Hiszen nagyon -jobban mondva- túlságosan egy tömbbe vannak. Így ez nem fog sajnos semmi jóra vezetni.

Miért mondom ezt?
Első körbe meg látszik a farmoláson [ezt majd az excelbe meg tudjuk vizsgálni], így mivel nincs PP-vel vásárolt nyersanyag, nincs PP-vel megszerzett előny, így nagyon fontos a falu termelése [bánya szintek] és a farmolás [hisz gyűjtőgetés sincs]! Ebből a két opcióból sajnos az egyik fixen már most offos, azaz a farmolás. Mert egymás elől veszik el a nyersanyagot, s nagyon minimális területet tudnak "önmaguknak lefedni". Így a fejlődésükőn majd ez meg fog látszani néhány nap/hét múlva.
Én ajánlanám azt, hogy ink. a falu termelésére menjen rá mindenki és a seregre, mert másképp nagyon nagy hátrányba fognak kerülni. Ennyi taggal ha elindul egy klán szívem szerint akkor beosztanám ki menjen frontra, ki menjen másodvonal, hátország - ill. perem!
Viszont.... nagyon jól is csinálhassák - ebbe a nagyon egyhelyre való töbösödéssel, komoly gondot is tudnak okozni a jelenleg szerven lévő TOP 1 - HELL klánnak. Hogy ha szépen mozognak időbe, aktívan, csapatba, sereget nem féltve - akkor látok esélyt arra, hogy a HELL klánnak gondot okozzanak. Tény és való, gondolom a HELL klán is felkészült erre, Ők is tudják, hogy lesz meló míg sikerülni fog a sYn klánt legyőzni. Hiszen egyelőre északról nagy veszély nem áll lesben, hiszen a K44-en kicsit melós lesz a dolog, de erről írtam már, amit itt lehet olvasni esetleg aki kihagyta.
Ami a dél-keleti részt illeti, arról a helyzetről majd holnap fogok írni - viszont ránézésre onnan még segítség is jöhet, de erről majd holnap...!
Vissza térve a témára, a HELL klán farmolásban is többet lehoz mint a sYn kláncsalád, ami vissza fizetődik majd idővel, mert a napról-napra való lemaradás sajnos nem behozható könnyen. Így ha okosan akarja csinálni a HELL klán, akkor rá menne a fejlődésre, a seregre, majd mikor kellő képpen fel van készülve, akkor elkezdi támadni a sYn kláncsaládot. Mivel sokkalta többet farmolnak, így folyamatosan nővekedik az esélyük.
De itt is meg van a negatív része a dolognak, hiszen minél többet hagyják a sYn klánt, akik ha okosan állnak a dolgokhoz és jó tervet fektetnek le, akkor a sYn is a fentebb felsorolt dolgok mellett, szépen elkezd szervezkedni, védőket elosztani, felállítani egy szép "front sort", hogy majd teljes mellbősséggel tudjon kiállni a HELL klán ellen. Mert úgy gondolom, hogy fel vállalta a HELL klán azt, hogy indul komolyan, nem peddig csak funnol, így igen is szűkségük lesz a kontinens teljes megszerzéséhez. Eme két klánon kívül jelen van néhány játékossal a TLB klán is, akik a lengyel szerverre létrejött magyar klánba együtt voltak, így feltételezhető, hogy baráti viszonyt ápolnak. Továbbá két Doo kláncsaládból való játékos, egy CSB játékos, ill. egy MF játékos a sYn kláncsalád majdhogynem a kellős közepén.

Végezetül nagy esélyt látok arra, hogy a bebiztosított farmolással és fejlődéssel a HELL klán nagyobb erőt fog képviselni mint a sYn klán. De ez nem a fix jövő, hisz nagyon nagy meglepetést is okozhat a sYn klán, ha tényleg oda teszik magukat, komolyan veszik és csapatban tudnak játszani. Akkor igen is, lesz jó esély arra, hogy a sYn kláncsalád meg tudja verni a HELL klánt.

Mindezt leírva, annyival zárnám az egész írásom, hogy:
Mi van akkor, ha diplomáciai kapcsolatba lépnek egymással?
Ki egyeznek egy területi határral? Felosztják a kontit? Szerver végéig szoló szövetség?
Mi történik, ha ez a forgatókönyv jön létre?!
Ugye, hogy érdekes lesz ez a konti is, akár csak a tegnap említett K45, ahol a diplomácia el tudja dönteni a jövőt!
Én kiváncsian várom, hogy a HELL és a sYn kláncsalád miként fog lépni és mi lesz a tervük!

Közbe, pillantsunk egy tekintést az excelbe is, lássuk ki miként - hogyan fejlődött, mennyit farmolt, s szabadult meg, vagy ink. gyűjtőtt még játékost!
1722719290137.png

Erről szerintem újra nem kell írjak, lassan le tudjuk mindannyian olvasni az excel táblázatot! :)

Mennék is tovább, most nézzük meg a tegnapihoz képest, ki mit csinált, meg hogyan és mennyire.
Tehát a köv. adatok a különbség lesz, a tegnapi- és a mai statt között.
1722719386558.png

Kezdjük is el akkor gyorsan minimálisan elemezni!
Szerintem mindenkinek a szeme meg akad azon, hogy Tagok részlegnél, a Doo kláncsalád 21 db. taggal gazdagodott. Ez első körbe annak köszönhető, hogy a tegnapi elemzésen ahogy említettem, hozzá lett rendelve a Cica klán. Ezért is lássuk azt, hogy 21 taggal bővült a Doo kláncsalád, így hát 3 klánnal vannak jelen.
Tovább nézegetve a tagok oszlopot, a ROGUE és FUN klán is bővül 1 taggal, az MF klán pedig 2 taggal, míg a HUN 3 taggal lettek erősebbek.
Egyedül a sYn kláncsalád rúgott ki (vagy lelépés volt nem tudom) 2 játékost.

Farmolást megfigyelve, a tegnapihoz képest Doo-t nem tudom beleszámolni most, mivel egy teljes klán lett Hozzájuk rendelve, így hát láthatni, hogy a HELL klán +500k -val nővelte rekordját, a TLB klán ~350k, s a FUN peddig ¬338k -val
A többi klán, nagyon minimálisan ütötte meg a farm rekordját, ami a későbbiekben nagy lemaradást eredményezhet majd Nekik.
Barni féle falu dominancia részlegbe jelnleg a Doo nővekedett 0,45%-a, és a HUN is 0,05% -al mindez a toborzásoknak köszönhetően.
A világ nővekedésével, minden klán 0,02%-ot veszített, így az 1-2 tag toborzás tulajdonképpen ezt a "vesztességet" éppen-hogy kiegyenlítette.

És akkor a tegnapi naphoz híven, hozom a bónuszt is:
1722719943677.png

Továbbra is maradt a HELL klán, mint top farmoló csapat.
A LET ranglistát át vette a Doo kláncsalád most, 160 ponttal.
Ill. végezettül de nem utolsó sorba, a sYn kláncsalád továbbra is tartsa a Top1 Barni féle dominanciát, azaz 1,35%-ot!

Ennyi lett volna mára!
Köszönöm a jelképes támogatást
["köszönöm" avagy lájkolás formába], a tegnapi posztra érkezett visszajelzéseket!
Továbbra is várom a visszajelzéseket, ha netán valahol hibáztam, akkor kérlek javítsatok ki, ha van valami titkos infótok, amit itt meg tudok majd osztani, vagy bármi hasonló, bátran keressétek!
Köszönöm, hogy végig olvastad!
Remélem tetszenek ezek a posztok!

bArNNNi

REBELS
A reakció pontszáma
923
Kedves Forumozó Társak!

FONTOS:
végre hajtottam egy nagy modósítást!
Sajnos a HUN klán lemaradt, így a helyükre mostantól elkezdem elemezni a =WAU= kláncsaládod!​

1722794611909.png

1722794659411.png

Igen, tehát a HUN klánt most a WAU kláncsalád vette el, akik fent északon vannak a K45-ön! Ezért is már alapból picit érdekesebb lett a térkép, meg maga a K45-ős kontinens is!

De ma eljutottunk az első fejezett végére kb., ami nem más mint a K55-ős kontinens!
Nos, nézzük akkor meg ezt a területet.
1722794964613.png

Első ránézésre tetszik, hogy itt is van egy MF kláncsaládba lévő játékos! :D
Ill. át csusszant egy Doo kláncsaládból lévő játékos is.
De elemezve első körbe a területi elhelyezkedést, a TLB-t jobb elhelyezkedésbe látom a FUN-al szemben. Van egy kis perem részük is, ill. a klán másik része teljesen a konti határ környékén. Lehet nem ez volt a tervük, lehet az áthelyező dobta ennyire távol a 2 vonaltól, viszont teljes mértékben kinézésre mondhatni 2 oldalba fogták a FUN klánt.
Mostani helyzet alapján, a FUN vezeti a kontinenst pontszámban, s ha jól láttam akkor néhány tag ki is vált tőlük, talán készül a második klán. Vagy netán volt valami nézet eltérés, s kiszálltak a tagok a FUN-ból. Ezt egyelőre nem tudni.
FUN klán tudjuk, hogy néhány játékosa meg jelent már mint Harcosok [=H= klán], vagy éppen mint Harcos Csigák / Húsevő Csigák [=HCs=], így a keretjük egy része ismerős lehet. Míg a TLB nagy része az utóbbi Classicon is részt vett [mint SDK klán], Ők is egy összeszokott brigád.
Ami a harcokat illeti, múltat nézve jobb klánnak tűnik a FUN, viszont a TLB nagyobb része, nem rég nyerte meg a ClassicV1 -et így bele vannak már melegedve. Mint említettem elhelyezkedés szempontjából én esélyesebbnek tartom a TLB-t, mivel ha picit rá fekszenek a seregre, ill. össze kapják magukat és elkezdenek eréjesebben farmolni, akkor mehet a buli, pontosabban 2 oldalról ütni a FUN klánt. Csoportos - meglepetés szerű akcióvval ez szerintem egy járható út lenne.
Hátteret ismerve és a körülmények "nagyobb" részét, a TLB nem kellene tartson a Top 1 klántól, a HELL-től, mivel a HELL és a FUN nem szimpatizál, így úgy gondolom, hogy nagy eséllyel eme harcot a HELL támogatná, hogy a TLB neki kezdjen harcolni a FUN-al. Ami az északi kontit érinti - igaz, hogy a Doo ellenfele volt a TLB-nek az előző Classicon, de úgy vettem észre, hogy nincs szálka egymásba, így talán onnan is tudna egy diplomáciai kapcsolatot nyerni a TLB. Mindezek mellett, nagy esélyt láttok arra, hogy a ROGUE meg a FUN össze fog fogni, vagy lehet már meg is tette, hisz egy nem-hivatalos forrásból, a két klán között a múltba volt már összedolgozás. Így ezt a részt nem ismerem annyira, ezért ezt csak le írom, hogy ez a dolog is fennáll, ha igaz a sztori.
Én esélyt nem látok, alapból értelmet sem, hogy a FUN és a TLB bármilyen diplomáciai kapcsolatot kössön egymással, mivel az elhelyezkedésük így is-úgyis egymást keresztezik.
Érdekes lesz ez a szituáció szerintem, hiszen a TLB komolyan gondolja, így mindképp rá fog menni a terület megszerzésére.
Most csak az a kérdés marad, hogy a FUN klán mennyire funnol. Könnyen fogja adni magát? Vagy nehezen? Vagy netán le is győzi a TLB klánt.
Mindképp ezek csak előre való saccolások - amint elindulnak a harcok, akkor abból többet tudunk majd megtudni.
De egy dolgot biztosan mondhatok, hogy ismerve a TLB és FUN klán játékosait is, nem fogják lazán hagyni a dolgokat. A kontinensen komolyabb klán nincs, aki másnak veszélyt okozhat, viszont akit meg említenék de nincs kiszínezve az a TLO klán, akik be tudnak segíteni egyik- vagy másik tábornak.

Így az utolsó kontit is elemezve, holnapra azt tervezem, hogy alapul vesszük a nagy térképet, s úgy is csinálunk egy elemzést, hogy netán világ szinten [s nem csak konti] mi a helyzet, ill. kibe miért és mekkora esélyt látunk egy esetleges fináléba kerülés - vagy akár győzelemre.

Na de kezdjük el megnézni most az excel táblázatot, s újra ki szeretném jelenteni, hogy a HUN klán, mivel kiesett, ezért a =WAU= kláncsalád lépett a helyükbe.
1722798156195.png
Erről mindenki le tudja már olvasni amit szeretne és akar, tehát nem hiszem, hogy kell sokat magyarázzak erről! :D

Na de lássuk a tegnapihoz a különbséget, milyen érdekességeket rejteget?
1722798075442.png

Kezdjük a Tagok oszloppal, ahol nem igen változott, csupán a ROGUE és MF felvett 1-1 embert, ill. a sYn sem aprozta el, így felvett még 2 embert. Kilépés/kirúgás ami történt, az csak a FUN klánba történt meg jelen esetben.
LET oszlop is növekedett kicsit az MF kláncsaládnál, így a tegnap nap kb. 168 támadó pontot gyűjtöttek össze.
Barni féle dominancia alapon, látható, hogy a világra nem regisztráltak már annyian, így nincs dominancia vesztés, egyedül a FUN klánnál 0,05%, ahol volt a 2 tag lelépése/kirúgása. Továbbá a ROGUE meg MF össze gyűjtöttek 0,02%-ot külön külön, míg a sYn a 2 újonnan csatlakozó játékossal szereztek 0,05%-ot!

1722799012597.png

A HELL klán, továbbra is tartja a Top1 farm rekordot, 1,55M farmolással, viszont most a LET-et átvette az MF kláncsalád.
Változatlanul marad a Barni féle dominancia részlegbe a domináns klán, azaz a sYn, jelenleg 1,36-al!

Köszönöm mindenkinek külön külön a jelképes támogatást újra!
Köszönöm, hogy elolvastátok!

Szép estét!

Máté - HoQi -

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.171
El vagyunk kényeztetve xd

Amúgy amíg nem történnek lényegi események, addig maximum napi statokat lehet összehasonlítani.
Ami pl lengyel külsőn tök érdekes extra volt ezen felül, az a klánok bemutatása, akár tőlük kérdéseket feltéve.
Top 5 klán jelenleg még nagyságrendileg közel van egymáshoz, jópofa lenne mindenkiről egy általános tájékoztató (múltbéli és az aktuális világra is utalva).

De persze ez sem feltétlenül azoknak szólna, akik már mindenkit ismernek x szerverről.

Addig meg itt a mai napi farm
kép_2024-08-08_001715029.png

Utoljára szerkesztve:

Máté - HoQi -

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.171
Ilyenkor amúgy csak a friss rekordokat számoljátok bele vagy azt is, akinek mondjuk 2-3 napos volt a max?
Sajnos a nap végi eredményeket nem tárolja az Inno (legalábbis nem lekérhetőek, mert a statisztikákon furcsa módon meg tudja jeleníteni :D ), csak a rekordokat. Ha valaki nem dönti meg, akkor is a rekordot számítja bele.

A régi rekordok dátum alapú szűrésével is az a baj, hogy valamilyen értékkel fel kellene venni, hogy ne legyen alulbecsülve. Talán még közelebb áll a valósághoz a legjobb eredmény.

Fent