Classic 22 Csevegő

• Témaindító Deleted User - 1575146
  • Kezdés ideje

fikuszkukisz

Member
A reakció pontszáma
55
Nem ördögtől való abbahagyni a játékot, vagy átmenni máshova, ha nem tetszik a klánom valamilyen oknál fogva. Én inkább abbahagyom és leadom a falvamat/falvaimat, ha nem érzem jól magam, mert akármi is történt, korábbi bajtársaim ellen nem játszom, ha már elköteleztem magam mellettük egy adott szerveren. Utóbbi esetben pedig az a legelegánsabb megoldás, ha átadom a falvaimat a régi klánomnak, és újrakezdve a játékot lépek be az újba. Nyilván a játék elejéről beszélek, amikor még érdemes újrakezdeni.

SPECTERS

Member
A reakció pontszáma
69
azért ne felejtsük el hogy orrba szájba szartátok Redet. meg ilyen meg olyan ,dagadt STB ... aztán ezek után ti( vagyis a volt klánod) mnet neki sírni hogy legyen valami MNT/Szövi vagy akármi.
Szerinted ezek után bárki is mellétek állt volna?

Máté és Reti sem szorul az MNT-jére senkinek, főleg h már nem is játszottak, azt én dobtam még ki miután elvileg elhangzott egy állítólagos átmeneti MNT.
Később becsatlakozóként nem ismerem az előzményeket, én nem játszom már classicon, kizárólag kieső tagok aktivitását próbáltuk pótolni és kizárólag azért dobtam fel nekik, hogy maradásra bírjak még pár húzó tagot, ugyanis v88 és más tényezők is elvitték a klán aktivitását.
Attól függetlenül nem változott a véleményünk, bárhol, bármikor .. de ezt a 2 frontos világot már nem sikerült a jelenlegi helyzetben menteni.
Még aznap aránylag 1hangúan döntöttünk ..

További Jó Játékot, Győzzön a jobb klán a 2 közül ;)

Utoljára szerkesztve:

öreg

Well-Known Member
A reakció pontszáma
2.155
H2Jy73D.png

-L.C.N.-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.098
Máté és Reti sem szorul az MNT-jére senkinek, főleg h már nem is játszottak, azt én dobtam még ki miután elvileg elhangzott egy állítólagos átmeneti MNT.
Később becsatlakozóként nem ismerem az előzményeket, én nem játszom már classicon, kizárólag kieső tagok aktivitását próbáltuk pótolni és kizárólag azért dobtam fel nekik, hogy maradásra bírjak még pár húzó tagot, ugyanis v88 és más tényezők is elvitték a klán aktivitását.
Attól függetlenül nem változott a véleményünk, bárhol, bármikor .. de ezt a 2 frontos világot már nem sikerült a jelenlegi helyzetben menteni.
Még aznap aránylag 1hangúan döntöttünk ..

További Jó Játékot, Győzzön a jobb klán a 2 közül ;)

Még mindig nem kell megmagyarázni semmit!

Fent