@Máté - HoQi - is csak az első hetet csalta le, kapta is a kitiltást!Mindenki csak az első hetet élvezi,utána unalmas lesz ismét a játék.
Legalább egy hónapig kibírta a fiók@Máté - HoQi - is csak az első hetet csalta le, kapta is a kitiltást!
2 szer voltatok bannolva összesen 1 hetet játszottatokLegalább egy hónapig kibírta a fiók
Ranglista tetején volt a fiók, innentől a ti hibátok2 szer voltatok bannolva összesen 1 hetet játszottatok
Csalással nem nehéz erre nem verném magam annyira xDDDRanglista tetején volt a fiók, innentől a ti hibátok
Valaki el tudná magyarázni hogy ez mi a kaki? Ezért nem kéne amúgy bannt adni az egész Doo nak? tisztán látszik hogy a 2 klán között váltogtanak holott a szerverbeálításnak pont az lenne a lényege hogy ezt ne lehessen megtenni. Ezen fellül a a Cica klánban elég push gyanús tevékenységek történtek. Mégha a supp (már aki még van) elvei/szabályai nem is tiltják implicit, ez akkor is elég undorító dolog....
9187 bővítmény megtekintése
Azért ennek sincs semmi valóságalapjaNem ez a lényege a beállításnak, mert akkor záródna a klán. Push gyanús tevékenységről meg annyit hogy a másik oldalon a játékosok zömének az első 10 foglalása LET nélkül volt, komplett klán volt faluhúzónak. Tiltani kéne a pushingot, ezzel egyetértek, csak akkor a Doo már rég megnyerte volna (ahogy elnézem így is megnyerik).
Azért ennek sincs semmi valóságalapja
Volt 6-7 embernek nagyjából 4 faluhúzója, de először 60 faluhúzónk volt hirtelen, aztán most már 100+ -ra duzzadt utólag xd
Felesleges ebbe belemennetek úgy, hogy szó szerint push klánt tartotok fent "duálokból". Ha 1 klánnal kellett volna bejönni, akkor a nemeskorlát miatt nektek sem lenne ekkora területetek lefedve.
Ez szabályos dolog (még a pushing is sajnos), de utána ne álszentkedjünk már, hogy a HELL faluhúzói miatt nem tudta még megfelelően kihasználni a Doo a saját pushingját a győzelemhez xd
Igen, vitt több ember 4-5 falut. A 10 foglalás viszont durván túlzás, szerintem el sem jutottam 10 faluig mire lakat került a fiókra, és akkor már top 1 LET volt a klán xdFélre érted, nem mondtam ilyet. Azt mondtam az elején nagyon elhúztatok a sok faluhúzó miatt, amit lehet tagadni csak nem érdemes, mert mindenki látta. Ezt is csak azért hoztam fel, mert jött ez a magyarázat, hogy minket kellene bannolni. Erre reflektáltam hogy igen magas szinten toltátok a pushingot, tehát nem nálam volt az első álszent duma
De mindegy is, játszatok aztán győzzön a jobb.
engem érdekelne a 350iq elméleted arról, hogy mi a célja a külső erősítés tiltásának szerinted, ha nem az, hogy csak klánon belül lehessen erősítést küldeni. az, hogy elbaszarintották a beállításokat (vagy feltételezték, hogy aki bemegy egy külső erősítés nélküli 20as limitű szeróra, az nem azért teszi, hogy alklánnal ide-oda pakolgatva a játékosokat megkerüljék a szabályokat), az egy másik kérdés. de most komolyan, szerinted mi volt a célja annak, hogy kikapcsolták a külső támogatást?Nem ez a lényege a beállításnak, mert akkor záródna a klán.