Classic 22 Csevegő

• Témaindító Témaindító Deleted User - 1575146
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
Valaki hallott már erről a klánról?
Engem nem ismernek, érdekes én róluk nem hallottam még.
Köszi előre is a segítséget, amúgy v84ről tértem vissza

Ők az előre meg tervezett belsők a fun nak. De mivel nem voltunk pont erre kíváncsiak reti küldött egy egyszerű le tisztult még is egyenes tisztelet tudó és korrekt haduzenetet nekik.... Na meg oldották hogy meg is olvasni keljen ezt a valamit....

De most ez az a klán? Fun néven vannak ez meg Funy.
Vagy egybe vannak? Én is csak funolni jöttem nem figyeltem annyira

Ha nem tudná az ember, hogy igen, a hadüziből kiderülne, mert ilyet csak basznék tud tolni :D

Végre egy csevegő, ahol lehet csúfolódni. Hiánypótló volt már, várom hogy beinduljanak a dolgok, most még eléggé langyos víz a hangulat.

Ezen kívül is volt már egy cringe hadüzenete a TLB-nek címezve, nem lehet egyszerűen megállítani

@Senq
Kerlek javitsatok ki a megint elszurt szerverbeallitast.
9% huseg, lehet eddig nem tunt meg fel..bar ketlem mert szerintem 10x ticketet kaptatok de erdemleges valaszt meg nem lattunk.

Pont a hetekben volt hasonlo nemzetkozi szerveren csak nem 9%..par ora alatt javitottak.

Koszi
Nem lenne hátrány✌️

A saját ismereteim alapján egészen jó ‘’kis közösség’’ alakult ki itt a magyar kh. ✌️

Jesszus Veteran,te haboruban serúlt kinpad,feltalaltad a terben az ugrast hogy mentsd a hykomatos seggedet.Ugralsz mint a romanok egy kis haszonert.
CSAK VICCNEK SZANTAM nem kell Mokrit kizarni.

Szerintem a napi rekordok közé vegyük fel, hogy mennyiszer sikerül klánt váltani 24 óra alatt, és adjunk érte különdíjat is. :D PP, zászló, bármi.

Vissza
Fent