Deleted User - 1575146
Vendég
Sziasztok! 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Jegyzet: This feature may not be available in some browsers.
basnake azért cringe "versek"ben top1 a magyar szerókonAz illetékest kérdezném hogy ennyi? Rímet a postát hozza vagy emailbe külditek?
basnake azért cringe "versek"ben top1 a magyar szerókon
De most ez az a klán? Fun néven vannak ez meg Funy.
Vagy egybe vannak? Én is csak funolni jöttem nem figyeltem annyira
Dongabival legutóbb összefogott azóta elment az eszeEzen kívül is volt már egy cringe hadüzenete a TLB-nek címezve, nem lehet egyszerűen megállítani
Dongabival legutóbb összefogott azóta elment az esze..
Nem lenne hátrány@Senq
Kerlek javitsatok ki a megint elszurt szerverbeallitast.
9% huseg, lehet eddig nem tunt meg fel..bar ketlem mert szerintem 10x ticketet kaptatok de erdemleges valaszt meg nem lattunk.
Pont a hetekben volt hasonlo nemzetkozi szerveren csak nem 9%..par ora alatt javitottak.
Koszi
Igazi magyar kh.Végre egy csevegő, ahol lehet csúfolódni. Hiánypótló volt már, várom hogy beinduljanak a dolgok, most még eléggé langyos víz a hangulat.
és hol van az a közösség ? szivesen csatlakoznák én isA saját ismereteim alapján egészen jó ‘’kis közösség’’ alakult ki itt a magyar kh.![]()
Még biztos lesz egy utolsó szervere az ASG-nek, szólok majdés hol van az a közösség ? szivesen csatlakoznák én is
én még soha nem szolgáltam Don Gabi alatt lehet ideje kipróbálniMég biztos lesz egy utolsó szervere az ASG-nek, szólok majd