Classic 12 világ beállításai

  • Témaindító DeletedUser8560
  • Kezdés ideje

DeletedUser12246

Vendég
Egyszer már nálunk is volt ez 5. nap után tűnik el 0 pontosként, de amikor benyomta a törlést barbivá vált. Valszeg bug lehet :D

Most ugyanez. Hokuszpokot kísértem haza. Még elindított egy támadást felem kb 1 órája. Aztán hirtelen a falu barbár, támadás eltűnt. De nem kezdte újra, mert 0 pontos lett. Törlés meg 5 nap.
Ez a szerver elképesztő.
 

Halottaskocsi

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.067
nem azért de nálam a javítás nem az mikor át írjátok azt ami kellene lennei arra mit össze tudtatok hozni.mert egy bulis hétvége után indítottatok szerot......
ez nem mentség haza vágni mindenki játékát.és itt nem egy hiba sok sok hiba gyúlik össze.a játék élvezet is.

Az volt lesz aktív Milliszekundum,
nem jött össze lazán át írtátok a beállitásokat.ez nem javítás ha nem el simításnak nevezném.
próbáljátok már a eredeti beállítást vissza csinálni.na az javítás.
Emlékeim szerint a miliszekundum inaktívként volt megjelölve eredetileg is.
 

DeletedUser18783

Vendég
Ennyi hiba után a supp tehetne valami jót is.
pl a hibákat tényleg javítaná.
én látok rá lehetőséget hogy egy órát szánnak eller.és mondjuk egy fél napra meg nyitná a klánokat.
ki lehessen lépni ha már a utsó pillanatba javitottak ki íráson.és írták a beállításokhoz hogy zárt.
tisztel support csapata itt kérem.
legyetek szívesek. a sok kelletlenséget amit okoztatok a szerveren javítsátok ki úgy ahogyan azt ki írtátok eredetileg.

van erre lehetőség?????

szar klánba vagy aztán letipliznél mi? :D
 

DeletedUser18783

Vendég
Konkrétan nem én lépnék ki xd.
arról ne beszéljünk ki van szar klánba inkább.
meg hol a supp amikor egy szervert mondjuk teszt fiókkal akár tesztelni is szokás máshol.
nem beszélve a supp hol van amikor szemmel látható csalások mennek a top egy klán top játékosoknál.
és csodálkoznak rossz a vélemény.azt is úgy javítják törlik a hsz azt bann.
Nem attól kéne nekik félni itt mit olvasnak attól kéne félni amit más kapcsolatokon keresztül mondanak rájuk a emberek sokszor olyanok akik itt pl nyalnak.
Classicon duál,triál????
szégyen hogy valakik csak így tudnak játszani.

Tenyleg mekkora szegyen hogy valaki egy 4szer gyorsabb serveren ahol nincs ejszakai bonusz kihasznalja a dual trial funkciot :D
A szegyen inkabb az aki kepes lenne ez a jatek miatt hetekig folyton a gep elott ulni es a kulvilagot leszarni mert egyedul mashogy nem lehetne ervenyesulni csak igy :)

Az elosmero szavakat meg a klanom nevebe koszonom meg ugyanis ezek szerint annyira jol megy most hogy csalassal vadolnak minket :D

Amugy meg ha korbe neznel van a serveren teszt fiok :)
 

korboncnok

ex Supporter
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
925
egyébként ép a esély egyenlőség miatt se lehetne ilyen gyorson duál triál.a speed még gyorsabb még se lehet helyettesem ,nem hogy duál triál.
Ha úgy gondolod, hogy téged ez hátráltat, nyugodtan jegyeztess be te is dual/triál fiókot, ugyanis a lehetőséget mindenkinek megadjuk.
 

DeletedUser14687

Vendég
egyébként ép a esély egyenlőség miatt se lehetne ilyen gyorson duál triál.a speed még gyorsabb még se lehet helyettesem ,nem hogy duál triál.
Azért a classic és a speed között óriási különbség van. A speed körök pár órától max néhány napig tartanak. Míg a classic legalább 2 hónap. Speed szerveren pedig azt a pár napot még kilehet bírni egyedül, kevés alvással, de 2 hónapon keresztül hol bírná egyetlen játékos 0-24-ben vinni a fiókot? :D

Maximum lassú világokra lehetne bevezetni hogy ne lehessen dual/trial, pl. 1-es sebességre, mert ott ha nem vagy fennt non-stop, még annyira nem gáz, a szerver lassúsága miatt és egyedül simán bírható.

Egyedül amit nyer a fiók ezzel, azaz aktivitás, és szerintem ez teljesen fair, és mások számára is adott a lehetőség (és még nem is kerül pp-be :D)
 

*LeatherFace*

Well-Known Member
A reakció pontszáma
277
Nem kötelező ám ilyen játékba játszani sem ha valakinek nincs ideje.
Csak azért mert a játékosok töredéke csak így tud érvényesülni hogy már 2-3 vagy többen vannak egy accban és úgy is csalnak,hát nem kötelező ilyen játékba ott lenni.A játékosok többsége nem duál.triál vagy ép csaló.
Ne sírjatok már ennyit,
A KH alapszabálya ami még most is érvényes azt ütköztetik miattak.mert ti képptelenek vagytok nem csak classicon de sehol egy fiókot egy ember tolni.

Neked se kötelező ezzel a játékkal játszani szerintem :) ahogy korbi is megírta mindenkinek adott a lehetőség, hogy duál vagy triál fiókkal játszon valaki él vele, valaki nem :)
 

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,

A műszaki vizsgálat befejeződött, köszönjük az együttműködést, és a tájékoztatást a nem megfelelő működéssel kapcsolatban.
Sajnálatos módon a világon a nemes árát jelenleg nem tudjuk állandó értékre állítani, mert az csak a tárolós rendszerrel működik együtt. Ezért a kiírást is módosítani fogjuk.

Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.

További jó játékot,

Klánháború Csapat
 

DeletedUser8560

Vendég
Van azért más is amit vizsgálgatni kellett volna. Millisec nemde?
Elég szarul indult a szerver ez olyan ahogy esik úgy módosítjuk a kiírást lett és még a bugok is megmaradtak

Nagyon sajnálom, de mivel a beállítások zömét már a rendszer csinálja automatikusan, így az összeférhetetlenségi problémák sem derülnek ki olyan gyorsan, mint rég. Mivel új classic szerver indítása időkorlátos, ezért vagy zárjuk, és akkor hónapokig nem lesz új, vagy alkalmazkodunk, és folyamatosan ellenőrzünk, kutakodunk, infót megosztunk, és várjuk a jogos szidalmakat. A jó hír, hogy mire a következő elindul, már remélhetőleg minden ilyen probléma feltárásra kerül, így a következő beállítás nyugodtabbra várható.
Még egyszer elnézést.
 

sikamaru123

You do not have to live in the past
A reakció pontszáma
967
Nos magad írtad le nincs időd annyit lenni hogy egyedül érvényesül.el árulom a játékosok 90 % egyedül tolja legyen az bár milyen szerver.tehát a 90 % nak esély egyelősége oda van azért mert a triálosok egyedül egy fiókba nem tudnak lenni napi 8 órát sem,de ha már 3 vannak egy fiókban akkor tudnak lenni fejenként úgy 8-8 órát hogy dolgoznak iskolába járnak és élnek.érdekes egy gondolat menet.
Ennek a KB 10 % játék állománynak kedvez a support.Akik még azt is el hiszik,hogy olyan 10 fiókban és csak a zetor klánba van olyan 30 ember akik napi 24 be tudják pontosan tolni a játékot .mert pontosan minden fiókba olyan emberek vannak akik 3 műszakosba dolgoznak és pontosan úgy hogy egyik dél előttös a másik dél utános a harmadik éjszakás.és pontosan mindenki ahogy vége a munkának otthon is van a gépnél se oda út se vissza út nincs.
fizikai képtelenség ilyen 30 embert találni.


Miert vagy annyira biztos abban hogy ha trial/dual account van bejelentve akkor tenyleg csak 2-en/3an vannak abban a fiokban? :) ha 4-en/5-en tolnak 1 fiokot akkor lazaba 24 oras fiok lehet..
 

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.666
Bejelentesz 3at azt 12 en el lehet játszani...
Otthoni net ,mobil net ,céges net, public wi-fi. 4 ip x3 ember eljátssza aztán "legálisan" van 12 ember a fiókba.
 
Fent