[Engedélyezett] Checkboxoló pipascript

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

kockalovag

Vendég
Egy script, amivel nyomon követhetjük, melyik falukkal kell még foglalkoznunk:

A falukat lehet vele kipipálni, ha pl. megtámadtuk, vagy küldtünk bele védelmet, vagy bármi teendőnk van a faluval, amit szeretnénk megjegyezni.
Annyit tesz, hogy végignézi az éppen megnyitott oldalt, és megkeresi rajta a tisztességgel (bb-kóddal) beírt koordinátákat és eléjük illeszt egy-egy jelölőnégyzetet (checkboxot), amit kipipál, ha az adott böngészőben az adott világon az adott falut a scripttel valaha kipipáltuk. Figyelem: egy másik böngészőben, vagy másik készüléken nem érvényesül az adatmentés!
A script nem érzékeny a falunevek változására, ez további segítség.
A script észleli, ha egy faluhoz több link van a betöltött oldalon, és egyszerre pipálja az összeset.
Egy gomb megnyomásával törölhetjük az összes eddigi mentett pipálást az adott világon.
Sebességcsökkenés miatt ajánlott törölni az adattárat 1000-hez közeledve, erre nyújt egy gombot a script. Kb max 200000 falut lehet kipipálni.

A legújabb böngészőkkel kell használni a scriptet. Amennyiben a böngésző nem képes elmenteni az adatot, erről figyelmeztetést ad majd - ez esetben a leggyakoribb böngészőtípusokat ajánljuk használatra.
Bárhol futtatható, ahol koordináta-linket talál az ember.
Pl. Bármilyen fórumon, levélben, jelentésben, jegyzetekben, ahol bb-kóddal lett megadva falu.
Működik játékos-profilon is!
A script sikeres futása esetén egy OK felirat mögött zárójelben megjelenik, mennyi koordinátát észlelt a script.

Technikai információ:
A script nem cookie-kat (sütiket) használ, mert úgy csak kb 4000 karaktert menthetne el, és fölösleges szerver fele is elküldeni ezeket az adatokat. A HTML5 Web Storage funkciót használja, ami 5MB adatot menthet (5 millió karakter) oldalanként. Így nagyságrendileg 200000 faluhoz képesek vagyunk elmenteni a klanhaboru domainen belül a pipák számát úgy, hogy ne akadjunk össze más scriptek által tárolt adatokkal.

Kód beillesztése:
javascript:checkbox_script_version="1.0";$.getScript("https://media.innogamescdn.com/com_DS_HU/scripts/general/extra_checkbox/extra_checkbox.js");void(0);
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Státusz
Nem lehet hozzászólni.