Ez nem gyorsítás, de mindegy.
Amíg a két nagy klán nem eszi egymást, egy helyben toporog a v1. Márpedig nem teszik. Egészségükre.
Mi nagyon kellemes légkörben búcsúzunk a v1-től, de nem egymástól. Ezt azt hiszem, sok klánban nem tudnák megtenni, mert még belül sem tudnak rendet tartani.
Azt tudom és akkor is tudtam, hogy kevertél, egészségedre!
Most biztos örülsz, mint majom a farkának, hogy bejött.
Megsúgom, lassan én is örülök, hogy ha nem is Te érted el, de valaki elérte.
A szabadidőt annyival értelmesebb dolgokra fogom fordítani, amire a kh miatt sajnos egyre kevesebb idő jutott. Aki marad, meg püttyhedjen tovább a monitor előtt, kockásodva és butulva (talán elérik a Vader általi szintet is, bár az elég nehéz lesz
).
De a legnagyobb örömöm az, hogy végre nem kell ilyen aljanéppel és szarkeverőkkel kapcsolatban lennem.
Lásd Te, Bertajoe és még jó páran, akik itt élik ki, itt próbálják ellensúlyozni azt, hogy a valóságban nagyon elfuserált egy életük van és azt hiszik, itt hatalmasak. Nekem erre sosem volt szükségem, ezért nem is fog hiányozni. Pár ember igen, de ahhoz nem kell kh, hogy velük kapcsolatot tartsak.
Szóval minden jót a továbbiakban azoknak akik megérdemlik! A sok bfk-snak, angelsnek további jó sz*rkavarást, talán még berta is kap egy új accot, hogy nehogy megfosszák életének egyetlen örömétől, ahol még van pár balek, aki elhiszi, amiket mond.
Azoknak pedig, akik megérdemelnék a győzelmet, kitartást és jó játékot!
(Külső fórumtól is búcsúzom, mert amit akartam, már elmondtam, ismerem a hangulatát, a szócsaták, vagdalkozások úgyis menni fognak, csak játszani ne kelljen, főleg ne korrekten.
) Én pedig minden önelégültség és beképzeltség nélkül - ennek felette állok, nem ereszkedem le annak a szintjére, inkább távozom, távozunk emelt fővel.
)
Bye!