• Nem tetszik a havazás? Kapcsold ki:

bArNNNi

Stormbringer

Supporter
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
1.823
barni.png
Egy roppant érdekes alanyt hoztam most nektek, akit bizonyára többen is ismertek. Az alany nem más, mint bArNNNi ! Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!

Stormbringer
:
Kedves bArNNNi, szeretném megkérdezni Tőled, hogy mióta játszod ezt a játékot?

bArNNNi:
Szia Stormbringer. A játékot tulajdonképpen 2010 óta játszom, pontosabban 2010-08-14 10:38:45; ekkor regisztráltam be először a v8-as világra, ezzel a névvel.

Stormbringer:
Szeretném, ha beszélnél a kezdeti nehézségeidről. Mik mentek jól és mik mentek nehézkesen a játék elején?

bArNNNi:
Mivel a kezdésem az még szerintem maga a Klánháború történelmének az eleje, így sok hiba meg volt még engedve. De ami úgy nehezebben ment, az az volt, hogy tudjam megkülönböztetni melyik a támadó és melyik ink. a védő egység. Hiszen az értékeket nézve akkoriba még nehéz volt számomra a teljes tisztaság.

Stormbringer:
Ki volt az, akinek a segítségével elértél a jelenlegi tudásodhoz? Már, ha volt olyan, aki terelgetett téged a helyes irányba.

bArNNNi:
Ugyan a v8-at említeném meg, ahol Bodena fővezérem volt, Ő teljes mértékben türelmes volt és mindent elmagyarázott ha kellett 2szer is. De emellett ahogy indultak a világok és én is azokon belül, így több nagyobb játékostól "el-el loptam" a tudásukat. De viszont sokat olvastam a dolgok után s külföldi fórumokon is érdeklődtem.

Stormbringer:
Szerinted melyik világon kezdtél már „tudatosan” , taktikusan játszani? Akkor mely klán ellen háborúztatok?

bArNNNi:
Egyedül ahol kezdtem tudatosan játszani talán a v14 volt(?), ott ha nem tévedek Titkos világ volt az =MHC= ellen; majd v18-ba maga az =MHC=-be.

Stormbringer:
Mit gondolsz, egy tapasztalt játékosnak segítőkésznek kell lennie az újoncokkal vagy ők az „ingyen” falu a játékban?

bArNNNi:
Véleményem szerint ez személytől függ. Mivel én szeretek segíteni a Társaimon, ezért türelmesen elmagyarázom a dolgokat ha kell akkor kétszer is. Viszont van akivel nem lehet tárgyalni, az olyanok az "ingyen falu"-s játékosok.

Stormbringer:
Ehhez kapcsolódóan, Te mivel segíted/ segítetted az újoncokat?

bArNNNi:
Általában maga a játék technikai oldalával. Mely scripteket szabad használni; hatékonyan megoldani a csoportokat, azon belül a falu szűréseket. Vagy taktikai szempontból, mindenkinek személyre szabottan, hogy ki hova érdemes hogy foglaljon, s mely stílust képviselje. Azaz támadó vagy védő, háttér vagy front.
 
Utoljára szerkesztve:

Stormbringer

Supporter
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
1.823
Stormbringer:
Szerintem többen ismerjük már a vonat vágós videódat. Hogy-hogy közzétetted? Volt-e valami oka ennek?


bArNNNi:
Mivel a sima vonat vágás már egy régi történet, sok emberkének nem ment hisz internet, számítógép gyorsaság, na meg a KH ping-jétől is függöt; s kevés esély volt a vágásra. Így a visszafelé vágás egy nagyon hatékony dologgá vált bárki számára. Közzététel az tulajdonképpen az új játékosoknak is egyaránt mint a régebbieknek is elérhetővé tettem, hiszen sokan nem értették. S gondoltam csinálok egy jó dolgot a Magyar közösségnek, hisz a külföldiek folyamatosan ilyen téren is fejlődnek; így került végül bárki számára elérhető, mert addig csak a nagyon szűkös baráti körnek volt csak.

Stormbringer:
A videóval kapcsolatban, kerestek már fel téged amiatt, hogy segíts nekik a látottak elsajátításában?

bArNNNi:
Igen, meglepetésemre külföldi játékosok is fel kerestek, leginkább az excel táblázatot elkérni. És egyéb tanácsok kérésében.

Stormbringer:
Közelebb hozott-e valamelyik játékoshoz a Klánháború téged? Mármint gondolok itt duáltársra vagy visszatérő bajtársakra.

bArNNNi:
Igen, sok ismeretséget sikerült összehoznom. Sőt, egy egykori fővezérnőm, akinek segéde lettem, végül barátom lett, jegyesem, feleségem; majd gyerekeim Édesanya lett! :)

Stormbringer:
Mit gondolsz az új klánokról és vezetőiről? Melyek azok a tipikus hibák szerinted, amiket elkövetnek az újoncok?

bArNNNi:
Új klánokat <sajnos> nem igen látok, csak olyan formában, hogy új név - régi tagság! Hibát amiket fel tudnék hozni, az egyszerű: inaktivitás; sok belső; és a pénz verseny ami miatt ahogy észrevettem maga a Magyar Klánháború játékos állománya nagyon lecsökkent. Így sok újoncról nem tudunk beszélni, esetleg úgy újonc, hogy régi játékos de magasabb rangba megpróbálkozik.

Stormbringer:
Melyik azaz új klán, ami szerinted később még viheti valamire, amelyben látsz potenciált a jövőre nézve?

bArNNNi:
Szerintem maga a Magyar Klánháború amolyan 7-8 klánt tudna magának akik valójában némi időközönként elindulnak. Ezek klánok közül mindig az nyer aki aktívabb, és kitartóbb.

Stormbringer:
Épp aktualitását élvezi, kérlek mesélj a V51-es történésekről, mi történt ott?/b]

bArNNNi:
A v51-be egy olyan hiba történt, amit fentebb is említettem már. A nagyon jó stratégiázó és aktivitással bíró Fekete Sereg (FS) klán hála a felsoroltaknak, megkapta a gyenge láncszemet a fronton. Mivel nyár van, nagyon sokan szabadságra mentek; vagy épp teljesen felhagyták a szervert, így maga a Harcosok játékos állománya is lecsökkent. Szerintem nem haragszanak meg a Társaim de annyit el tudok árulni, hogy a Nyugati fronton ARMA előtt/közben/utána lévő 1 nappal csupán 3-an voltunk akik szó szerint 24-ből leginkább 21 órát fent ültünk, gép előtt úgy hogy másnap munka, de család is; folyamatosan számolgattunk, nézelődtünk és rendeztük a dolgokat! Ezúton is szeretném megköszönni a Teljes Harcos klánnak a befektetett erőt; de leginkább az utolsó ARMA időkbe Komatsuki-nak; Lackosass89-nek; Hun66-nak; Marrow-nak, Monster-nek; Spartakus-nak.

De nem utolsó sorba a harcokat amik folytak különösen Forsaken és -Conquistador-nak!
Gratulálok FS a győzelemhez! Szépen és mondhatom korrekten játszottatok!
 

Stormbringer

Supporter
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
1.823
Stormbringer:
Mely az a játékos és klán, amely kivívta a szemedben a tiszteletet?

bArNNNi:
Nincs olyan játékos vagy klán akit így meg tudnék nevezni. Számomra az vívja ki a tiszteletet aki ember tudd leni maga a játék platformon is!

Stormbringer:
Milyen játékosnak gondolod magad? Azaz, te már tudsz mindent vagy inkább „minden nap tanul az ember valami újat” mottón élsz?

bArNNNi:
Teljesen mindent nem tudok s nem is fogok tudni szerintem soha. Számomra mindig is a front rész volt a kedvenc, hisz szerettem "szivatni" az ellenfelet. Ami későbbre azaz mostanságra a stabil helyem lett, amit szeretek és véleményem szerint valamilyen szinten picit is jól csinálok.

Stormbringer:
Mit gondolsz, a Klánháború fejleszt-e az emberben valami készséget? - valóban képesség lett volna :D szerk. -

bArNNNi:
Valójában a készséget akartad írni, akkor tudásom szerint az egy olyan cselekvés ami egy idő után annyira beáll az emberben, hogy egy idő után tudatos felidézés nélkül is működik. S szerintem azt tudnám mondani, hogy egy erősítés kérés esetén, nem átgondolni, hogy most 12órát vagy épp 15 órát kell utaznia a seregnek; hanem alapból úgy küldöm, hogy a bejövő támadás előtt érkezzen.
Remélem erre gondoltál; mert ha a képességre gondoltál, vagy lehet átírta a számítógép akkor erre meg a régi játékosoknál szerintem a gyorsaság és a számolás. Ha két átlagos embert összeteszünk szerintem aki KH-zik az gyorsabban tudd számolni; jobban meglátja a dolgokat - ill. gyorsaság mint reflex; nemes vágásoknak köszönhetően!


Stormbringer:
Ha leírnád egy mondatban azt, hogy milyen játékos vagy, akkor milyen mondatban foglalnád össze?

bArNNNi:
Egy mondatban még pedig: Egy precíz, pontos fronton lévő játékos, aki 55%-ba védőként jobb mint támadó.

Stormbringer:
Honnan jött a bArNNNi név? Volt ennek valami egyéb, háttér információja?

bArNNNi:
Maga a valódi nevemhez köthető. Sablonos embereket, szövegeket, nem szeretem. Ezért egy "egyedi" nevet akartam létrehozni ami csak hozzám tartozna.

Stormbringer:
Mely az a tanulság, ami világról-világra mindig tanulság is marad? Azon kívül, hogy ne becsüljük le az ellenfelünket, bármilyen törékenynek is látszik

bArNNNi:
Ezt a tanulságot még nem hallottam, én ink. ezt a tanulságot használnám: legyen inkább 5 igaziBarátod aki védi a feneked, mint 15 ppHuszárod magad mögött

Stormbringer:
Várható-e a közeljövőben, hogy egyszer egy klán élén lássunk téged?

bArNNNi:
Ha egy klán vezérségre gondolsz, akkor többet már nem. Már rég van egy csapat akikkel játszottam valamikor, v51-be újra megfogtak; így az a klán vezérei a vezérek!

Stormbringer:
Szerinted mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres játékos legyen a klánháborúban?

bArNNNi:
Nem szeretném bántani maga az INNOGAME-s Staff embereit, de maga a Magyar Klánháborúét sem; viszont ahhoz, hogy a mostani világokon sikeres legyél ahhoz most csupán egy dolog kell. Az nem más mint a: Prémium Pont! Hiszen nem olyan mint volt. Ha két támadás ment 1 óra intervallumba és 20-ról 17-re verte a falat, akkor a második támadás 17-ről vert falat. Most elég csupán 25 másodperc, hogy a 17-es fal, 20-ra épüljön fel! Legutóbbi ékfalu ütésem tapasztalata!

Stormbringer:
Végezetül, ha van olyan gondolat, ami az interjú során benned maradt, de nem kérdeztem rá, akkor kérlek oszd meg velünk.

bArNNNi:
Megköszönném, hogy kiválasztottál, hogy interjút vegyél, remélem kaptál választ a kérdéseidre! Továbbá szurkolok mindenkinek, hogy amit akar azt érje el a játékban!
Sok sikert mindenkinek!