2024 Esemény A szerencse tengerei

oldfox

Community Manager
A Klánháború Csapata
Community Manager
A reakció pontszáma
106
A történelem során a klánok a szárazföldön maradtak és a szárazföldek, hegyek és erdők lábai közé alakították ki a saját stratégiájukat.
Ám a követeink nem rég tértek vissza a biztonságos falaink mögé olyan tapasztalt kapitányokkal, akik a nyílt vizekről jöttek és megjárták a kegyetlen hajóikkal az óceánt is.
Felajánlották, hogy segítenek az expedícióban és vezetnek a vizeken minket azzal a feltétellel, hogy csak az kap jutalmat, aki felfedezte az új szigetet.

Szóval itt az ideje annak, hogy elinduljunk mi is a nyílt víz felé!

LH_IslandMap_01.jpg



Kedves játékosok,

Köszöntünk mindenkit A szerencse tengerei eseményünkön! Ezen a rendezvényen ismeretlen területeket kell felfedeznetek, hogy különleges tárgyakat találjatok. Az esemény június 6.-án 14:00-kor kezdődik és 20.-án 14:00-kor ér véget.

Ezen az eseményen toboroznod kell egy teljes legénységet. Minden, a játékban végzett tevékenység után szerezhetsz legénységet, de akár közvetlenül te is toborozhatod őket.
Ezután szükséged lesz egy kapitányra is, így választanod kell egyet a csapatod élére!

image2021-6-1_10-53-17.png


Minden nap elérhető lesz egy különleges kincs, amit minden kapitánynak esélye lesz felfedezni és elszállítani.
Ám, a nagy fődíjat csak akkor találhatják meg,ha egy teljes szigetet feltártak az egységek.

Több információt az alábbi YouTube videóban találsz!



Event Pass​



De ez nem minden, ezen alkalomra kivettük a régi jutalom rendszert és behoztuk az Event Pass-t! Az Event Pass az esemény mellé jár. Két sora lesz az ingyenes és a fizetős sor, ahol ha mérföldköveket érsz el, jutalmat kapsz.

Nagyon sok jutalmat kaparinthatsz meg így, például nyersanyag csomagokat, zászló erősítőket, vagy akár arany háborús erőfeszítést is, csak hogy néhányat említsünk.

Az Event Pass az esemény végéig fog tartani.

Amint eléred a végét a sima Event Pass-nak, további oldalak jönnek automatikusan.

eventpass.png

image_720.png

Reméljük, hogy élvezni fogod ezt a rendezvényt és mint mindig, most is számítunk a visszajelzésetekre az esemény kapcsán!



A Klánháború Csapata
 

BMEQÉpület

Well-Known Member
A reakció pontszáma
365
Ez a battlepass igazán indokolt egy kattintgatós böngészős játékban. Remélem kimutatható bevétel növekedést hoz, hogy ha feleannyi hasznos tárgyat akarsz kivenni egy eventből, mint eddig, akkor majd kétszer annyit kell költeni rá :oops:

Viccelődtem már battlepassal, de igazából a kozmetikumok is megjelentek azóta, már csak a fizetős plecsni png-gif convertert várom, ami 5k pp-ért az összes plecsnid meganimálja
 

Dééév

Active Member
A reakció pontszáma
106
szerintem ez az event pass egy egészen kiváló ötlet! ne hallgassatok a károgókra, szerintem teljesen logikus, hogy kell a $$$ hogy továbbra is minőségi fejlesztések folyhassanak az Innogames GmbH csodálatos intézménye által!

nekem lenne még néhány javaslatom, amiket a jövőben meg lehetne valósítani:
1, a support rendszer használatát én szintén fizetőssé tenném. mivel bugokat úgy sem javítanak a "fejlesztők", legalább legyen már valami profit. ha valaki jelenteni akar egy bugot, fizessen 10000 pp-t darabjáért. javítva persze továbbra sem lennének, de lehetne egy fejlesztői amazon wishlist, ha valaki akar venni egy ájfónt nekik, hátha úgy bevállalnák a munkát
2, a térkép lehetne egy luxus kényelmi funkció, amit csak kiváltságosok használhatnak pp-ért. a többieknek végig kéne próbálnia gyülekezőhelyen, melyik koordinátákon vannak ellenfelek
3, lehetne egy napi támadási limit, hogy ha 5nél több támadást szeretne valaki kiküldeni egy nap, akkor minden egyes támadás 5 pp-be kerülne, és minden 10. után duplázódna az ár. mennyit lehetne spórolni erőforrásokon!!!!
4, lehetne csinálni egy kezelőkezelőt, amit először 500 pp-ért aktiválni kéne, mielőtt használhatnák a játékosok a prémiumfiókot, farmkezelőt és/vagy fiókkezelőt. a kezelőkezelő megvásárlása megadná a jogot, hogy használhasd a PF-fiókkezelő-farmkezelő triót, de még azoknak is kellene slotokat unlockolni pp-ért
5, a kozmetikumok margójára lehetne customizált támadásjelző hangokat vásárolni, hogy ágyúdörrenés helyett például trombitaszó harsogjon, vagy a miniszterelnökúr hangján egy AI mondja be, hogy "HÁBORÚ"

további fejlesztési javaslatokért kövessetek be instán
 
Fent