A legnagyobb butaságom

DeletedUser18312

Vendég
Sziasztok!

Arra gondoltam, mivel valószinű mindenki csinált már hülyeséget kezdő korszakába, bár vagyunk páran akik veterán korszakba is, szóval arra gondoltam hogy leírhatna mindenki egy történetet mit csinált, mit szervezett, amin ma már nevet....

V2. Tols
Top20 fiok, Top6 támadófiok.
Bár még mindig kezdő, mert tanulta a tolsos veteránoktól. Munkahelyet váltottam, és onnantól kezdve nem tudtam melóba játszani.
Frontfioknak se mondhattam magam, a 100 falumból kb 10 volt a felső fronton(mivel hamar szétcsaptuk az ellenfeleket), de mellettem volt az ellenfél egyik játékosa, Elixirből (top2 klán) Z.... fiokja. Inkább úgy mondanám z... volt a vöröstengerben.
Viszont z... egy szemtelen fiok/játékos volt, éjjel nappal kémlelt és lecsapott. Viszont én mivel munkaidő alatt nem tudtam lenni, emiatt munka alatt mindig elvitt 1-1 falum ami nem volt kellően védve közelről. Ez idegileg teljesen kikészített, hogy nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. A Tolsnak 2 szövetségese volt. Körlevelet írtam ott és körlevelet írtam nálunk is. A Z... faluk viszont annyira tele voltak, hogy kb 20-40 nuke kellett falunként. Mindenhol ilyen 30-40e egység volt mindenből. Szóval kiszámoltam, hogy a 3 klán teljes erejével kitudnánk pucolni azt a 40-50 falvát. Ezt akartam megszervezni, sima tagként hogy 40*50 nukeot kapjon83 klán teljes hadereje, 2000nuke)...A vezérem Sirdrh hiába nyugtatott, ne idegeskedj már 2-3 falu miatt, másfele sokat tudok foglalni, idővel elkopik onnan a védelem és akk szétszedjük, vagyha minnél többet foglal, annál kevesebb lesz a védője és annál sebezhetőbb. De én nem hallgattam rá, és a szavai/ tiltásai ellenére szerveztem a nagy armát.
Mivel nem lett belőle semmi, így a teljes fiokom védőre képeztem, hogy ne bukjak falut munkaidő alatt. Egyszerűen nem tudtam feldolgozni, hogy én falut bukok....

Na kinek van még ilyen mosolygós története? Ne szégyeljétek! Mindenki kezdte valahol!
 

Messala

Tőzsdecápa
A reakció pontszáma
2.181
Írtam supportnak hogy bug van a játékban V-28 on!
Nem ment le a hűség 4 nemes után semmit!
Pár óra múlva rájöttem hogy Kos faket küldtem! (elötte 7 nuke pucolóval!)
Vártam a foglalást! Várhattam..:D és jól be is égtem minden szinten!:D
(Természetesen küldtem védőfalukat máshova is..támadó gombot nyomva..és büszkén hírdetve fórumon hogy a védelem megoldva! Totál Égés!
 
Utoljára szerkesztve:

ati.mached

Well-Known Member
A reakció pontszáma
4.055
Azért ez már nem vicces amit csinálsz Eki,
te egyáltalán tudod kiket mocskolsz sározol?
Olyan játèkosokat akik már valamit letettek az asztalra, valamit elértek már a jàtèkban.
Tisztelet szó neked semmit nem jelent?
Dj,head,nikita...csak kapásból a napokban nyilatkozataid miatt.
Nem azt mondom hogy szeresd öket vagy mittomén, de milyen jogon kéred számon öket?
Ki vagy te itt?
Egy nagy senki.
Egy nagy senki mint mi, meg még jópárszázan...
Agyam eldobom töled de komolyan.
E három embernek a cipöjét nem köthetnéd be ember.
Tanulj már egy kis tiszteletet, te jó ég...
 
Utoljára szerkesztve:

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.082
Hjaj, könyveket lehetne megtölteni :) Én inkább minden szerveremről hoznék egyet.

V28 - DJ heaven

Már csikóként is jellemző volt, hogy be nem áll a szám, már akkor építettem a kapcsolatokat, mikor még player se voltam kb :D Nem volt ez másképp az NH időkben se, nem egy játékossal jóba lettem. Így volt ez Magdival, viccával is, noha vagy egy jó 100 falus frontszakaszon érintkeztünk ketten északon, mégis Skypeon jóat dumáltunk, és ritkán került szóba maga a játék, amikor igen, akkor se volt benne köszönet. Amikor az NH az utolsó óráit élte, már Shrek és Süsü nélkül, Magdira, és zolyeera maradt az NH "irányítása", és Magdi felajánlotta az NH-t az EE-nek. Erről beszélt velem Magdi, majd mondta, nekem elsőként a szerveren, hogy törölni fog, mert ő nem lesz EE-s, viszont a maradásának semmi értelme, és szeretné, ha a barbijait én vinném ahol csak tudom. Megígértette velem, hogy ezt nem mondom el senkinek, és én meg is ígértem, ám egyből szaladtam vigyóhoz, hogy hejj, vicca a top5 fiókjával be fog törölni. Ezt később az EE is megtudta, amiből elég galiba lett, hogy miért az EW-től tudják ők ezt meg, és mikor Magdi rákérdezett, hogy én adtam-e tovább, simán a szemébe hazudtam, hogy dehogy, nem én voltam. Ezt a dolgot azóta bánom, noha Magdival azóta is beszélünk, és megbocsájtott, eléggé ciki nekem ez a dolog.

V29 - Lord Drive

Maga a szerveren töltött 2 hónap nem érdemel említést, viszont a külsős ténykedés annál inkább. 28 végén vigyó nagyon készült már 38-ra, és mindenáron hypeolni akarta az EW-t és a szervert is. Inczét nagyon be akarta fűzni, és ő azt mondta, hogy az egóját kell felpiszkálni, és akkor biztos jönni fog. Én, aki akkor még vigyó minden szavát gondolkodás nélkül követtem, jelentkeztem, hogy van külsőre burner accom, vállalom a hsz posztolását, ő pedig kereste az EW-be a tagokat, akiknek az volt a feladatuk, hogy amint kiraktam, lehető leggyorsabban likeolják a hszemet, ezzel "nyomást gyakorolva inczére". Mondanom sem kell, nem jött be a dolog :) Jól besültem, mai fejjel ilyen faszságot saját magamért nem tennék meg, nem hogy másért :)

V31 - Amitera

Délen 3 fiók volt elszigetelve, czuczaitoto, Rogg és én, Amiterában. Néha a déli szekciónak nagyon nehéz volt a sorsa, mert kb 1000 piros vette körbe minden oldalról, a legközelebbi társaknak szinte mindenhonnan 1 nap volt a menetidő védővel. Ezt megelégelve, kitaláltam egy átverést, Rogg és én eljátszottuk, hogy én meguntam, hogy a Sic nem segít nekem (de nem így volt), és szeretnénk átmenni az FC-be. Még egy kamu levelezést is csináltunk egymással, amiben az volt, hogy berakom a törlést. A cél az volt, hogy az előttünk levő két mamutfiókon (kunp 900 falu, abból 950 védő :D és Vikings 700 falu) találjunk valami fogást. Lordne az FC egyik vezére megkeresett engem, hogy nem szeretnék-e átlépni az FC-be, de mondtam neki, hogy törlök, majd jött a várt Vikings levél. Ő azt mondta, hogy semmi gond nincsen, elintézi nekem, hogy simán átvegyenek az FC-be, mi több, segít is a beilleszkedéssel. És csak úgy infózott a saját klánjáról. Olyannyira, hogy Rogg-al nagyon jó kapcsolatban lettek, aki ezáltal szinte mindenről tudott, amiről Vikings is. A déliek munkája így annyival könnyebbedett, hogy Vikings nem szivesen támadt ránk. Kis gané hazugság volt, minimális előnyért, gerinctelen módon, nem túl jó visszaemlékezni rá.

V38 - Altair Ibn-LaAhad

Silk, a fiók tulajdonosa átbaszta Kimit. Mikor én onnan le akartam lépni, lebeszéltük, hogy keresünk más tulajdonost, aki mint triál, végigviszi az accot. Silk is beleegyezett a lelkes Kimibe, nekem is szimpi volt a srác, így hát hipp hopp bebelsőztem, majd mikor írtam Silknek, hogy be kéne jelenteni a triált, ő azt mondta, hogy nem akarja, és köszöni szépen Kiminek a falukat. Hát erre én nagyon kész lettem, hogy hogyan lehet így kibaszni valakivel, és megígértem Kiminek, hogy megszerzem neki az accot. Nos, úgy oldottam meg, hogy a tulajt kiraktam a fiókból, email és jelszóváltással... Noha jó ügy, egy mindenben (akkor) ártatlan srác játékát mentettem meg, mégiscsak elloptam egy másik kolléga fiókját. V47-en visszakapta, vagyis visszakérte Silk a fiókot, most Gaudí néven fut. Ennél kevés gusztustalanabb dolgot csináltam.

V43 - DJ heaven

Harcsa fiók akkori tulajának, bfdelta1-nek volt egy spanja az RPG-ben, trebor1. Ő végig infózott deltának, majd delta egyszer kitalálta, hogy milyen jó poén egy ártatlant bemártani, és kitalálta, hogy egy levélbe photoshoppal bevágja másnak a nevét. Így került egy cp átküldő levélben trebor1 helyére lalaw, aki ekkor elég inaktívnak látszott. Minden oké, faszkodnak egyet, de hogy jövök én a képbe? Hát, mint az NF vezetője, nekem kellett elküldenem azt a levelet egy RPG vezetőnek, és én balga, én idióta, én szánalmas fasz meg is tettem, elküldtem zsuzsu888-nak a szerkesztett képet. Ő persze egyből levágta, hogy kamu, ahogy bogyó is, és mindkettőnek kamuztam, hogy nekem igazából semmi közöm hozzá, ez harcsáék hülyesége, nem volt bennem annyi hogy elvállaljam korrekten, amit tettem. Szerver végén zsuzsutól sikerült elnézést kérnem, de sajnos akkor lalaw már nem volt, és mivel azóta sem láttam sehol, tőle még mindig nem volt alkalmam elnézést kérni a gerinctelenségért :(

V50 - Say Hi

Nem véletlen váltottam nevet a szerverre :) Volt nem egy dolog a DJ heaven-számlán, amire nem voltam büszke, plusz a DJ brand akkora nevet szerzett már, hogy szerettem volna kicsit csendesebb lenni, mint tőlem nem megszokott. Ha ki kell emelnem valamit, akkor egyértelműen a lelépés lekommunikálását kellene megemlítenem, noha ha ezt nem is látták, láthatták, igyekeztem úgy intézni mindent, hogy az eredeti oldal, akik kitartanak az NF mellett, és a szövetségese a Respect mellett, ők kerüljenek jó helyzetbe, még ha sokan meg is fognak vetni, még ha sok követőt el is vesztek. Elég rosszul kommunikáltam le a sajátjaimmal, a valódi tagjaimmal, akik már másfél éve velem tartanak, hogy mi is a döntésem, meg hogyan is lesz a továbbiakban. Akárhogy is, párakat meg kerestem nem is olyan rég, és a hívó szavamra kérdés nélkül jöttek, ez sok mindent elmond szerintem. Továbbá, a távozásom egy még ma is feloldatlan "csomót" hagyott maga után és azt vettem észre a kis külső hanyagolás után, hogy mint amolyan fantom, elég sokszor szóba kerülök még, túl sokszor, amit nemigen érdemlek meg, meg nem is tudom hova tenni :)
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.082
Azért ez már nem vicces amit csinálsz Eki,
te egyáltalán tudod kiket mocskolsz sározol?
Olyan játèkosokat akik már valamit letettek az asztalra, valamit elértek már a jàtèkban.
Tisztelet szó neked semmit nem jelent?
Dj,head,nikita...csak kapásból a napokban nyilatkozataid miatt.
Nem azt mondom hogy szeresd öket vagy mittomén, de milyen jogon kéred számon öket?
Ki vagy te itt?
Egy nagy senki.
Egy nagy senki mint mi, meg még jópárszán...
Agyam eldobom töled de komolyan.
E három embernek a cipöjét nem köthetnéd be ember.
Tanulj már egy kis tiszteletet, te jó ég...

Jól esik a kiakadásod, de én egy másik fiókban vagyok, mint Nikitaa és Head :) És az írása teljesen jogos nem akartam konrtollcékontrollvézni a búcsúmat onnan, így kaptatok V50-ről egy kicsit másmilyen fűszert :) Aki engem számonkér V50 miatt, az legyen akárki, jogosan teszi ;)
 

DeletedUser18098

Vendég
Azért ez már nem vicces amit csinálsz Eki,
te egyáltalán tudod kiket mocskolsz sározol?
Olyan játèkosokat akik már valamit letettek az asztalra, valamit elértek már a jàtèkban.
Tisztelet szó neked semmit nem jelent?
Dj,head,nikita...csak kapásból a napokban nyilatkozataid miatt.
Nem azt mondom hogy szeresd öket vagy mittomén, de milyen jogon kéred számon öket?
Ki vagy te itt?
Egy nagy senki.
Egy nagy senki mint mi, meg még jópárszázan...
Agyam eldobom töled de komolyan.
E három embernek a cipöjét nem köthetnéd be ember.
Tanulj már egy kis tiszteletet, te jó ég...


Áhh csak saját magát minősíti a viselkedésével, nem lehet tudni az álarc mögött ki van, és lehet akár mocskosabb természetű mint bármelyik játékos akit fikázz, csak hát ő úgy éli meg hogy új lap új lehetőség senki se ismeri.

Nekem csupán az elfogultságával van bajom, amit szóvá tettem 1 hete és lenémított(ami itt gondolom tiltást jelent) mert sértem az elveit amit képvisel, mindent elmond hogy vele senki se áll le komolyan beszélgetni mert a jelenléte egy vicc jelenség! :)

Egyébként jobb hogy nem látja mit írok, mert még a végén elgurulna a gyógyszere a KH stratégának... :D
 
Fent