2024 Esemény A Kapzsiság Barlangjai

oldfox

Community Manager
A Klánháború Csapata
Community Manager
A reakció pontszáma
106
logo.png

A Kapzsiság Barlangjai

Kedves Játékosaink,

Készüljetek fel egy újabb kalandra a Klánháborúban!
Örömmel mutatjuk be legújabb játékon belüli rendezvényünket, "A Kapzsiság Barlangjai" néven, mely május 23.-én veszi kezdetét és május 27-én ér véget.
Ez egy "rogue-like" esemény, ahol saját útvonalat választhatsz az eseménytérképen, három útvonal közül választhatsz, és időnként lehetőség nyílik átjutni más útvonalakra is.


map.png

A térképen való utazásod alatt lehetőséged lesz harcolni ellenfeleiddel, és fejleszteni a statisztikádat, illetve lehetőséged van az útmentén Rubintokat is szerzned. A Rubintokat használhatod, hogy tárgyakat végy a boltból, és felkészítsd magad a nagyobb kihívásokra. Figyelmeztetés: Ha az életed eléri a nullát, akkor veszítesz, és a térkép, az ellenfelek és a statiszitkád is az alap szintjükre állítódnak vissza. Az egyetlen dolog, amelyet megtartasz ilyen esetekben, azok csak a Rubintok, amelyeket eddig gyűjtöttél.
battle.png

Hogy végig mehess az eseménytérképen bölcsen bánj a számodra adott életenergiával. 10/10-es életenergiával kezdesz, és minden órában egy új életenergiát kapsz, ha kevesebb, mint a maximum energiád van. Lehetőséged van további energiát vásárolni Prémium Pontokkal, de válaszd megfontoltan a feltöltési lehetőségek közül, melyek 1, 5 vagy 10 energiát tartalmaznak
Statisztikák​
Leltár​
Ne felejts el odafigyelni a statisztikádra, a leltárodra, és a magára a térképre is.
A képernyő bal oldalán láthatod az életerőd, sebzésed, páncélodat és kritikus találati esélyed, míg a jobb oldalon található a leltárad, amely három különböző kereskedelmi valutát is tartalmaz.
A térkép 18 mezőből áll, beleértve a csata, esemény, kincs, kereskedő, "boss" és tovább mezőket, valamint utakat és kereszteződéseket, amelyek mentén haladhatsz.
stats.png
inventory.png




Néhány fontos változás a legutóbbi A Kapzsiság Barlangjai esemény óta:
  • Az ellenfelek kritikus sebzés skálázása eltűnt
  • A boss-ok kaptak 3% kritikus találati esélyt és a többi ellenfél 1%-ot
  • Megnöveltük a fáklyák árainak növekedésének a léptékét
  • A fáklyák árai mostantól 20 fáklya után növekednek 10 helyett
  • Mostantól fel lehet deríteni az adott szint ellenfeleinek az erejét
  • A felderítés ingyenes naponta egyszer, utána pedig Prémium pontba kerül


Reméljük izgatottak vagytok, hogy kipróbáljátok "A Kapzsiság Barlangjai" rendezvényünket, és fejleszthessétek képességeiteket, mint egy harcos. Sok szerencsét kívánunk, és reméljük, hogy a sors kegyes lesz hozzád!

Üdvözlettel:
A Klánháború Csapata
 
Fent