A könnyített világok változásának ismertetője

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,

Annak érdekében, hogy a könnyített világok ne egy végtelenül futó, sehova nem tartó körök legyenek, a jövőben megváltoztatjuk a körök menetét. Célunk, hogy a gyakorló kör jelleg megmaradjon, továbbra is csak a normál világokból lehetséges az átjutás, és az alap funkciók és beállítások is változatlanok maradnak.
A fő változást az jelenti, hogy ezentúl minden világnak lesz lezárási időpontja. A jövőben, a következő szerver indítása után, minden könnyített világ beállításai a 12. hónaptól megváltoznak, és a 18. hónap magasságában pedig a végjáték is az utolsó fázisába ér. Egy világ sem fog 21 hónapnál tovább nyitva maradni.

Ahhoz, hogy átlássátok, mi következik, egy rövid áttekintést adunk:
- Könnyített 1: lezárásra kerül, a végjáték és a beállítások módosításának pontos leírása a világ alfórumán, valamint a végjáték-ismertető alfórumban lesz megtalálható.
- Könnyített 2: lezárásra kerül, a végjáték és a beállítások módosításának pontos leírása a világ alfórumán, valamint a végjáték-ismertető alfórumban lesz megtalálható.
- Könnyített 3: lezárásra kerül, a végjáték és a beállítások módosításának pontos leírása a világ alfórumán, valamint a végjáték-ismertető alfórumban lesz megtalálható.

Az új világ, a Könnyített 4 új alfórumot kap, amely tartalmazza a módosított beállításokat, és az új végjáték-ismertetőt egyaránt.

További jó játékot kíván a Klánháború Csapat
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent