A könnyített világ rövid ismertetője

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser8560

Vendég
Könnyített világok
A Klánháború egyike a legnehezebb játékoknak, ha nem a legnehezebb. Gyakran előfordul, hogy új játékosaink csatlakoznak, felépítik birodalmukat, amit aztán a tapasztaltabb, erősebb játékosok egy pillanat alatt elvesznek tőlük. Ezért a játékot egy új lehetőséggel bővítettük, ez pedig a Könnyített Világ.

A Könnyített Világ azok számára elérhető, akik szeretnének a normál versenyvilágokra felkészülni, gyakorolni. Minden világról egyszer (és csak egyszer) át lehet lépni a könnyített világra - ahol gyakorlatilag az átlépő világról "leklónozzuk" a faluját.
Így fontos, hogy jó kezdőfalut (és világot) válassz, mert egy könnyített világra csak egyszer tudsz átlépni, egyszerre csak egy világról.
Amennyiben törlöd a falvad a könnyített világon, akkor lehetőséged nyílik újra átlépni, de csak egy másik világról, nem arról, amiről már egyszer átléptél.

Az átlépéshez egy külön felület nyújt segítséget, ahol meghatározhatod, hogy mit vinnél át, illetve a rendszer automatikusan jelzi, ha valami nem átvihető (beállításokkal ütközik), vagy épp megerősítést kér (pl: aktivált prémium felületek).
Vigyázzatok! A megerősített, végleges átlépést a rendszer nem tudja "visszacsinálni", tehát gondoljátok meg, mit szeretnétek átvinni a könnyített világra!

A Könnyített világ legfontosabb beállítása a támadási limit, ami azt jelenti, hogy egy játékos a saját összpontszámánál +/- 20%-al nagyobb/kisebb játékost nem tud támadni - így nincs arra lehetőség, hogy egy nagyobb játékos "lerohanjon" egy kisebbet.
Amennyiben egy nagy és egy kicsi játékos ugyan azt a barbár falut támadja, akkor a támadások beérnek, még foglalás esetén is, mert a barbár falvak nem számítanak bele a támadási limitbe. Tehát ha két játékos elindul ugyan azért a faluért, az viszi, aki hamarabb beér és foglal, és a kisegítő csapatok is beérkeznek. Ezt követően azonban, mivel a falu birtokba került, már nem fogja tudni támadni a másik játékos.

A könnyített világ beállításait az adott világ fórumán találhatjátok meg, a végjáték-beállításaival együtt.
A könnyített világ gyakorló világ, ám nem szeretnénk, hogy időtlen időkig 1-1 világ nyitva maradjon, így a világok megnyitása után a 12. hónaptól fokozatosan átállítjuk a szervereket, és elindul a végjáték, ami hozzávetőlegesen a 18-20. hónapig tart. Ezt követően mindenképp zárjuk a szervereket.
A régebben nyitott körök eltérő végjáték-beállításokkal rendelkeznek, ezeket az adott világ alfórumán, és végjáték ismertetőjében is megtaláljátok.

A Könnyített Világ
  • Nem befolyásolja a "normál" szerverek indítási idejét
  • Lehetőséget ad arra, hogy a játékos megismerkedjen a játék rejtelmeivel.
  • Speed és Classic szerverről nem lehet átkerülni.
  • Csak a zárás előtti hónapokban válik versenyszerverré
  • Kezdőfalu nem foglalható el
  • Átkerülni a kiválasztott versenyvilágon lévő falunak a "klónozásával" lehet
  • Nincs lehetőség fiókátadásra
  • Nincs lehetőség dual, trial fiók létrehozására
  • Nincs lehetőség végrendeletet írni
  • Nincs lehetőség falvakat osztatni helyettessel
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,

Fel szeretnénk hívni a figyelmeteket a szabályzat megváltozására a könnyített világon.

A szabály megváltoztatásának oka az, hogy a könnyített világ abból a célból lett létrehozva, hogy ott játékosaink gyakorolni tudjanak. Mivel a könnyített világ nem versenyvilág, nincs cél, nincs győzelem, nincs végjáték, így a játék menete is eltérő.

Amennyiben egy játékos úgy érzi, hogy elég volt a gyakorlásból, és már visszatérne a normál szerverekre játszani, úgy faluit (fiókját) törölnie kell. Ugyanezen oknál fogva nincs lehetőség a jövőben dual fiókok létrehozására sem, hiszen a gyakorlás akkor ér valamit, ha azt az ember maga csinálja.

Összefoglalva az új szabályok szerint mától nincs lehetőség a könnyített világon:

- Fiókátadásra
- Dual, trial fiók létrehozására
- Végrendeletet írni
- Falvakat osztatni helyettessel.
 

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,

Fel szeretnénk hívni a figyelmeteket a játékbeállítások megváltozására a könnyített világon. Mától a könnyített világon is elérhető a nyersanyag kereskedelem prémium pontért, csakúgy, mint a normál világokon.

További jó játékot, Klánháború Csapat.
 

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,

Hamarosan megnyílik a második Könnyített világ. Beállításai azonosak az előzővel, a megnyitás után nem lehet már az első Könnyített világra csatlakozni, de a világ továbbra is él.

További jó játékot kívánunk!
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent