8.236 Frissítési Csomag

NovaLee

Well-Known Member
A Klánháború Csapata
A reakció pontszáma
636
8.236 Frissítés

Kedves Játékosaink,
Február 23-án frissítjük az összes világot a 8.236[ verzióval, amely a következő változásokat tartalmazza:

Falu jegyzetek


Új módszereket mutatunk be a falu jegyzeteinek rendezéséhez és elolvasásához. Megállapítottuk, hogy a játékosoknak külső szkriptekre kell támaszkodniuk, hogy jegyzeteik rendezettek és hasznosak maradjanak, ezért a következő fejlesztéseket vezettük be annak érdekében, hogy segítsünk a jegyzetek rendben tartásában.

[1.png
  • A térkép oldalon, a világtérkép alatt egy új link található, „Falu jegyzetek megtekintése” címmel. Ha erre a linkre kattintasz, akkor egy új falu jegyzetek oldalára kerülsz, amely megjeleníti az összes falvat, amelyhez jelenleg jegyzeted van.
2.png
  • Ezen az oldalon a falvak betűrendben rendezhetők falunév vagy játékosnév szerint. Megjelenik a jegyzet kis előnézete is, és a nyílra kattintva teljes egészében kibővítheted a jegyzetet annak elolvasása érdekében.
    Innen közvetlenül szerkesztheted a falu jegyzetét, és mentheted az elvégzett módosításokat. Ez megkönnyíti a több jegyzet szerkesztését.
3.png
  • Az oldal tetején látni fogod azt is, hogy megtekintheted a klánod játékosai által megosztott jegyzetekhez, valamint barátaid jegyzeteihez is. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén átválthass az összes jegyzet között, amelyhez hozzáférsz.
  • Kereshetsz a falu jegyzeteiben, akárcsak a játék más területein, játékos vagy falu neve alapján.
Több nyersanyagcsomag felhasználása

Egyszerre több nyersanyag csomagot is felhasználhatsz a készletedből.

4.png
  • Közvetlenül a "Használ" gomb fölött megjelenik egy legördülő menü, amely lehetővé teszi, hogy kiválaszd, hány csomagot szeretnél használni. Válassz a listából, majd kattints a Használ gombra.
5.png
  • A megjelenő megerősítő képernyőn most az a művelethez felhasznált mennyiség is szerepel.
  • Remélhetőleg ez a változás sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a tárgyak használatát Számodra!

Visszajelzés


A visszajelzéseket és a javaslatokat továbbra is várjuk a hozzászólásban.

A Klánháború Csapata
 
Fent