8.231 Frissítési csomag

NovaLee

Well-Known Member
A Klánháború Csapata
A reakció pontszáma
636
8.231 Frissítés


Kedves Játékosaink,

Január 12-én frissítettük a játékot az 8.231 verzióra amely a következő változásokat tartalmazza:

Külső támogatási változások


A játékosok kéréseit figyelembe véve, azokon a világokon, ahol a külső támogatás ki van kapcsolva, jelenleg nem tudnak a játékosok támogatást küldeni olyan falvakba, melyek nem a klán tulajdonában vannak. Ezzel a változtatással új beállítást adtunk a világ támogatási beállításaihoz, amely lehetővé teszi a támogatás ezen formáját a világokon.

A „küldő” beállításnál a fent említettek érvényesek, és nem küldhetsz támogatást nem klántagoknak.
Az „érkezési” beállítással külső erősítést küldhetsz, bizonyos feltételekkel:
A játékosok külső támogatást küldhetnek a falvaknak, figyelmeztetéssel, miszerint a csapatokat automatikusan visszaküldik, ha nem játékos / klán tulajdonú faluba küldik.
A nem játékos / klán tulajdonában lévő falvakba küldött csapatok érkezéskor azonnal automatikusan visszatérnek, ha a falu érkezéskor még mindig nem a klán tulajdona.
Arra számítunk, hogy ez az új beállítás nagyobb stratégiai mélységet ad a világnak, ahol a külső támogatás le van tiltva! Ne feledjétek, hogy azok a világok, ahol ez a beállítás jelenleg aktív, változatlanok maradnak.

Csak klán piactéri listák


Jelenleg a piacon lehet szűrni az ajánlatokat, hogy csak a klán tagjainak ajánlatait jelenítse meg. Ezzel a változtatással megengedjük, hogy az ajánlatot felsoroló személy meghatározza, hogy ez csak a klántársak számára érhető el, ami sokkal kényelmesebb módot kínál a nyersanyagok kereskedelmére klánon belül!

TribeTrade.png


Csapatok visszavonása a falu információkból


Jelenleg lehetőség van más falvakban tetszőleges mennyiségben, támogató csapatok kivonására a Gyülekezőhelyből, ahelyett, hogy az összes csapatot kivonjuk. Kiválaszthatod azt is, hogy kivonhass egy konkrét csapatmennyiséget a többi faluból, a falu információs képernyőjéről.

Új és frissített rész a klánfórumokon


Amikor értesítést kapsz egy új fórumüzenetről, jelenleg a fórumok egyszerűen megnyílnak a főoldalon, vagyis manuálisan kell navigálnia a bejegyzésekhez. Ezzel a változtatással felvettünk egy „új fórumbejegyzést” részt a fórumokba, amely megmutatja a legújabb válaszokat. Ezt a beállítást a klán arisztokrácia letilthatja, ha úgy döntenek, hogy nem akarják, hogy ez engedélyezve legyen a klánjukban.

TWForumPost.png


Visszajelzés


A visszajelzéseket és a javaslatokat továbbra is várjuk a hozzászólásban.

A Klánháború Csapata
 

Lets go bowling

New Member
A reakció pontszáma
1
Ez az új küldetés rendszer annyira-annyira de annyira rossz és nem egyértelmű, hogy mi történik.

1. Eddig, ha meg akartam nézni egy küldetést, akkor rákattintottam az ikonra bal oldalt. Most rá kell kattintanom egy másik ikonra, aztán bal oldalt lenyitni valamelyik kategóriát (Építés, Zsákmányolás, Klán), majd a kategória valamelyik elemét kiválasztani.

2. A jutalmak fülnél nem tudom, hogy a fordítás ment nagyon félre, vagy angolul is érthetetlen lenne, vagy mindkettő, de komolyan, ez a mondat mit jelent: "A nemesi támadásokkal elért építési szintek után is járnak nyersanyagok.". Mi az, hogy nemesi támadás? Mi az, hogy "Nemesi igény"? Mi az, hogy "Igényelj mindent"? Miért zöld az egyik, szürke a másik gomb? :D

3. Egyik épületem felépült, és bejött ez így. Mi a teendő ilyenkor?
3b83bdbb-e1d4-4f4f-a2c4-a675c7d1a261 2.png

Annyira egyértelműek voltak eddig a küldetések, de ezt legszívesebben kikapcsolnám :D
 
Fent