Rendezvény 2023 Május: A Kapzsiság Barlangjai

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.375
logo.png

A Kapzsiság Barlangjai

Kedves Játékosaink,

Készüljetek fel egy újabb kalandra a Klánháborúban!
Örömmel mutatjuk be legújabb játékon belüli rendezvényünket, "A Kapzsiság Barlangjai" néven, mely május 24.-én veszi kezdetét és május 28-án ér véget.
Ez egy "rogue-like" esemény, ahol saját útvonalat választhatsz az eseménytérképen, három útvonal közül választhatsz, és időnként lehetőség nyílik átjutni más útvonalakra is.

map.png

A térképen való utazásod alatt lehetőséged lesz harcolni ellenfeleiddel, és fejleszteni a statisztikádat, illetve lehetőséged van az útmentén Rubintokat is szerzned. A Rubintokat használhatod, hogy tárgyakat végy a boltból, és felkészítsd magad a nagyobb kihívásokra. Figyelmeztetés: Ha az életed eléri a nullát, akkor veszítesz, és a térkép, az ellenfelek és a statiszitkád is az alap szintjükre állítódnak vissza. Az egyetlen dolog, amelyet megtartasz ilyen esetekben, azok csak a Rubintok, amelyeket eddig gyűjtöttél.
battle.png

Hogy végig mehess az eseménytérképen bölcsen bánj a számodra adott életenergiával. 10/10-es életenergiával kezdesz, és minden órában egy új életenergiát kapsz, ha kevesebb, mint a maximum energiád van. Lehetőséged van további energiát vásárolni Prémium Pontokkal, de válaszd megfontoltan a feltöltési lehetőségek közül, melyek 1, 5 vagy 10 energiát tartalmaznak
Statisztikák​
Leltár​
Ne felejts el odafigyelni a statisztikádra, a leltárodra, és a magára a térképre is.
A képernyő bal oldalán láthatod az életerőd, sebzésed, páncélodat és kritikus találati esélyed, míg a jobb oldalon található a leltárad, amely három különböző kereskedelmi valutát is tartalmaz.
A térkép 18 mezőből áll, beleértve a csata, esemény, kincs, kereskedő, "boss" és tovább mezőket, valamint utakat és kereszteződéseket, amelyek mentén haladhatsz.
stats.png
inventory.png


Reméljük izgatottak vagytok, hogy kipróbáljátok "A Kapzsiság Barlangjai" rendezvényünket, és fejleszthessétek képességeiteket, mint egy harcos. Sok szerencsét kívánunk, és reméljük, hogy a sors kegyes lesz hozzád!

Üdvözlettel:
A Klánháború Csapata
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent