2022 Szeptember: Az utazó kereskedő

Jacke.

Inaktív ❤
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
613
Napközben, szokásos piaci sétád járva hirtelen megpillantasz egy kereskedőt, aki segítséget kér. Át akar utazni a veszélyesnek tartott földeken, ahol sok a rabló, és szüksége van néhány őrre. Felajánlod neki néhány embered, és az ajánlatod nagyvonalúan el is fogadja. Ez az utazás biztos nem lesz könnyű menet, de te és az embereid fel vagytok készülve a rátok leselkedő veszélyekre!
Amennyiben legyőzöd a támadókat, a kereskedő, ígérete szerint, átadja neked a legyőzöttek kincseit. Biztos, hogy van náluk, hiszen más, kevésbé szerencsés kereskedőket már kifosztottak az utak mentén. Mivel te nem fogsz tudni mindent magaddal cipelni, a kereskedő, aki éppenséggel jó lakatos, segíteni fog a ládák feltörésében. Kezet fogtok, összegyűjtöd az embereid, és hamarosan nekivágtok a vidéknek.

merchant_banner_600_75_px.jpgKedves Játékosaink,

Midas, utazó kereskedő visszatért és a te segítségedre van szüksége.
Ezen rendezvény alatt segítetek egy kereskedőnek az utazása során, megvéditek őt a rablóktól, akik az utazás alatt megtámadják karavánját.


A rendezvény kezdete: 2022-09-15 14:00
A rendezvény vége: 2022-09-19 14:00

Biztonságos utat kívánunk!

A rablók legyőzése
A rendezvény során meg kell védeni a kereskedőt a rá váró rablók csapataitól. Őreid mindig öt fegyveres egységet tartalmaznak. Azonosak minden találkozásnál, azonos védelmi és támadó értékekkel rendelkeznek. A támadók csapata véletlenszerűen választott egységekből áll, amelyek védekező és támadó ereje eltérő.

merchant_units_450px.pngMinden egységnek vagy egy támadó (az egység képén alul bal oldalon), és egy védekező (az egység képén alul jobb oldalon) értéke, amely megmutatja mekkora kárt tud okozni a csata során, és mennyi találatot bír elviselni mielőtt kidőlne. A képernyő alján egy menüsor található, amely megmutatja a támadókat és azok sorrendjét. Az egység addig harcol, amint a védekező értéke nulla nem lesz. Az aktív egység képe kissé nagyobb mint a többié, a könnyebb átláthatóság miatt. Az egység megtámadásához csak rá kell kattintani. Egy nyíl fogja megmutatni, hogy melyik egység lett megtámadva, és egy szám fogja megmutatni a károkat.

Amennyiben úgy érzed, hogy nem fogsz győzni a csatában, egy "Szaladj el!" gombot fogsz találni a csata ablakában. E gomb segítségével azonnal befejezed a csatát, de ezt automatikusan el is veszíted.

Amennyiben sikeresen legyőzöd a rablókat, a karavánod tovább utazik és a zsoldosaid több tapasztalatot nyernek és erőben nőnek. Javul a támadó és védő képességük de több mint valószínű, hogy merészebb ellenállókkal fognak szembeszállni a továbbiakban. Habár a zsoldosaid gyakrabban harcolhatnak, naponta max 20 csatából nyerhetnek tapasztalatot. Másrészről a ládák mindig tovébbi tapasztalatot biztosítanak.


merchant_battlefield_450px.jpgtrump2_turnorder.pngA ládák kinyitása
Amikor minden rablót legyőztetek, egy ládát kaptok jutalmul. Ezek a jutalmul kapott ládák csak egyszer nyithatók ki (egyszerre csak egy láda), és mindegyikben valamilyen tárgy lapul. Mivel a kereskedővel utazol és a tárolási helyed véges, egyszerre csak három ládád lehet, amit magadnál tartasz. Mivel többször is találkozhatsz rablókkal az utad során, nem gyűjthetsz össze három ládánál többet, akkor sem, ha nyersz.
Ahhoz hogy kinyiss egy ládát, csak kattints rá. Ez megmutatja a lehetséges tartalmat is. Amikor a rendezvény véget ér, nem tudsz több ládát kinyitni, vagy újabb harcokba bocsátkozni. Minden láda eltávolításra kerül, azokkal együtt, amelyek készen állnak a kinyitásra.

merchant_chest_150px.png
trump2_merchantroad.pngA rendezvény kiegyensúlyozása a következő képen alakult.:

Ahogyan a múltban így most is kaptunk vissza jelzést részetekről hogy a rendezvény nem volt kellő kép kiegyensúlyozva.
Annak érdekében hogy a rendezvényt jobbá tegyük a következőkön változtattunk.:

Régi Nagy Láda - 18% Esély


TípusTárgy 1 - Esély 5%Tárgy 2 - Eséy 10%Tárgy 3 - Esély 15%Tárgy 4 - Esély 20%Tárgy 5 - Esély 20%Tárgy 6 - Esély 30%
1Nyersanyag csomag (30%)Nagy háborús ládaNemeserősítő (Arany)Toborzó 10% (Arany)Építési gyorsító (15%)Építési gyorsító 15%
2Növekvő termésKiváltságTámadáserősítő (Ezüst)Háborús Helyzet
Lovasíjász erősítő 25% (Ezüst)
Íjász erősítő 25% (Arany)
3Háborús erőfeszítés(Arany)Hatékony MunkásokVédekezéserősítő (Ezüst)Nehézlovas erősítő 20% (Arany)Támadáserősítő 5% (Ezüst)Barbár fosztogató 15% (Arany)

Új Nagy Láda - 18% Esély

TipúsTárgy 1 - Esély 5%Tárgy 2 - Esély 10%Tárgy 3 - Esély 15%Tárgy 4 - Esély 20%Tárgy 5 - Esély 20%Tárgy 6 - Esély 30%
1Nyersanyag csomag (30%)Nagy háborús ládaNemeserősítő (Arany)Toborzó 10% (Arany)Lovasíjász erősítő 40% (Arany)Katapult rombolás-erősítő (25%)
2Jó KapcsolatokZászlóerősítőHáborús erőfeszítés (Ezüst)Háborús HelyzetVédekezéserősítő 15% (Arany)Íjász erősítő 25% (Arany)
3Háborús erőfeszítés(Arany)KiváltságÉpítési gyorsító (25%)Nehézlovas erősítő 20% (Arany)Támadáserősítő 15% (Arany)Barbár fosztogató 15% (Arany)


Normal TárgyTartalék Tárgy
Lovasíjász erősítő 40% (Arany)Vészjelzőgomb 30%
Íjász erősítő 25% (Arany)Műhely erősítő 15% (Arany)
Barbár fosztogató 15% (Arany)Építési gyorsító (15%)


Midas a kereskedő egyéb jutalmakat is tartogat számodra, minél közelebb ér ulticéljához.
A különféle jutalmakat fentebb megtekintheted, de ne feledd hogy csak a sikeres csaták visznek közelebb a célhoz.
Ha csatát vesztesz a kereskedőnek el kell menekülnie és elveszted a megtett távolság egy részét

Reméljük élvezni fogjátok a rendezvényt, és az utazást!
A visszajelzéseiteket ebben a témában várjuk!

A Klánháború Csapata
 
Utoljára szerkesztve:
Fent