2022 Május - Táborromboló Katapultok

NovaLee

Well-Known Member
A Klánháború Csapata
A reakció pontszáma
636
Táborromboló Katapultok

Érzed, hogy remeg a föld? Látod a füstöt a horizonton? Hallod a dobokat? Ezreknek kell lenniük! Vagy így gondolták... de ez rosszabb, sokkal rosszabb - nekik. Mert most egy hatalmas katapultot irányítasz, és a falujuk hamarosan lángokban áll, miközben te, Hölgyem és Uram, leengeded a pokol záporát az égből! Kémeink hat célpontot találtak, amelyeket érdemes megsemmisíteni, ezek a parancsnoki csarnok, a barakk, a piac, a tanya, a régi kovácsműhely és az istállók. Ezek elpusztítása képtelenné teszi őket a visszavágásra! De vigyázat, nem látjuk az épületeket, mert erdő van köztünk és közöttük!

6095 bővítmény megtekintése

Uram, köveket dobálnak

Kedves Klánharcosok,

Üdvözöljük új "Táborromboló Katapultok" rendezvényünkön! Egy hatalmas katapultot irányítasz, hogy elpusztítsd ellenségeid fő épületeit. Az rendezvény a következő napon kezdődik:

Kezdődik: Május 12, 2022, 14:00
Végs: Május 16, 2022, 14:00

A legtöbben valószínűleg gyerekként játszottatok vele! Torpedó. Ez az évszázados játék most elérhető számodra itt, a Klánháborúban! De mivel rájöttünk, hogy a közösségünk nagyon nem szereti a hajókat. Vagy bármi, ami a vízzel kapcsolatos. Készítettünk tehát egy teljesen vízmentes térképet a játékhoz!

A játékmenet egy 6x6-os térképen zajlik. Ezen a rácson 6 különböző ellenséges épület fog megjelenni, rejtve a szemed elől. A katapulttal való lövéshez egyszerűen kattints egy négyzetre, és próbáld meg megtalálni az épület helyét. A cél mindet elpusztítani! Az épületek elhelyezkedése mindig véletlenszerűen van meghatározva, de mindig azonos méretűek, formájúak és elforgathatóak. Épületek lövöldözése azt eredményezi, hogy a térkép alatt látható számláló megnövekszik, így ha eltalálja a Parancscsarnokot, egy 1/4-et fog látni a számlálón.

Ezenkívül, amint eltalálsz egy épületet, ezt füst jelzi a térképen az adott helyen. Ha hiányzik egy épület, füst helyett egy kis kráter lesz.
Minden találat 1000 Rebódezvényvalutát ad, ami a visszanyert áruk nevet viseli! Minden nap 10 ingyenes lövést kapsz! Ez egyben a maximum, amit egy adott ponton megszerezhetsz. A térkép elkészítése bónuszt biztosít az esemény pénznemében, ezért óvatosan lőj, és ne hagyd ki ezt a bosszantó kis piacot!

A következő térképre való továbblépéshez vagy le kell rombolnod a térképen lévő összes épületet, vagy egymás után 6-szor mellé kell találj.

Ezek itt a játékban létező épületek: Parancsnoki Csarnok, Barakk, Piac, Tanya, Kovácsműhely és Istálló.

6096 bővítmény megtekintése 6098 bővítmény megtekintése 6099 bővítmény megtekintése 6100 bővítmény megtekintése 6101 bővítmény megtekintése 6102 bővítmény megtekintése

A parancsnoki terem 2x2 lapból áll.
A barakk egy 3 L alakú blokkból áll
A piac egy 1x1 lap.
A farm egy 1x2-es téglalap.
A kovácsműhely egy 3x1-es téglalap.
Az istálló egy 2x1 téglalap.

Visszanyert Áruk

Az esemény során megszerzett, visszaszerzett árukat becserélheted az eseményboltban, cserébe különféle tárgyakért, amelyek elősegítik háborús erőfeszítéseidet. Az esemény során erre a pénznemre váltott cikkek a készletben maradnak az esemény végén. Ha úgy döntöttél, hogy Prémium Pontokat vásárolsz az eseményre, az áremelkedés 24 óránként visszaáll. Az esemény befejeztével még 24 órád van az eseményboltba való belépésre és a fennmaradó áruk felhasználására. Ezt követően az esemény képernyője elérhetetlen lesz, az árut eltávolítják és a rendezvénybolt bezár. Kérjük, vedd figyelembe, hogy amikor átváltasz egy könnyített világba, az áruk és az események előrehaladása nem kerül át a könnyített világba.


Most pedig menj és pusztítsd el azokat a falvakat!

A visszejlezéseket ebben a témában várjuk.

A Klánháború Csapata
 
Fent