2022 Február - A Zsoldos Király Üllője

NovaLee

Well-Known Member
A Klánháború Csapata
A reakció pontszáma
636
Azonnal jöjjetek ide! A felderítőink egy nagyon sajátos üllőt fedeztek fel, nagyobbat, mint amit valaha láttunk. Gravírozásokkal rendelkezik, amelyek a Zsoldos Királyhoz tartoztak, aki az előző korban az elterjedt terméktelen vidékek fölött uralkodott.

Ha a kovácsunknak igaza van, akkor ellenállhat a szélsőséges hőmérsékleteknek, és szokatlan teljesítményű árucikkeket állíthatunk elő belőle. Hozd el a kézműves anyagokat, hogy kiaknázzuk a potenciálját!


ds_anvil_150.png



Kedves játékosaink,

Bemutatjuk az új rendezvényünket! "A zsoldos király üllője" eseményben különféle fémeket kell összegyűjteni és kombinálni, hogy erős tárgyakat állítsál elő. Hogy érdekesebbé tegyük ezt az eljárást, nem fogjuk elárulni mely kombináció mit fog előhozni.

Ahhoz, hogy egy kis segítséget nyújtsunk, egy receptkönyvet fogunk átadni, amely automatikusan regisztrálja a rendezvény során felfedezett recepteket. Az alábbiakban olvasd el az utasításokat ahhoz, hogy sikeresen állítsd elő a tárgyakat:


Anyagok
A rendezvény alapforrása hét különböző eseményspecifikus anyag:
  • Ólom
  • Ón
  • Réz
  • Acél
  • Bronz
  • Ezüst
  • Arany
Az ólom, az ón, a réz és az acél meglehetősen gyakori, míg a bronz, az ezüst és az arany kicsit ritkább.
Bár számos módja van az új anyagok beszerzésének, a fő módja az, hogy legalább az alábbi műveletek végrehajtsd:
  • Egységek kiképzése
  • Épületek építése és fejlesztése
  • Érmék veretése
  • Kereskedelmi ajánlatok elfogadása
  • Falvak támadása
  • Falvak megvédése
Mindegyik akció esélyt ad egy véletlenszerű ingyenes anyag megszerzésére. Naponta legfeljebb nyolc anyagot szerezhetsz meg.
Az esemény áttekintésben látni fogod, hogy hány ingyenes anyagot kaptál már.
További módok az anyagok megszerzésében a rendezvény küldetéseinek a teljesítése és a napi rangsorokban való részvétel.

Az üllő
Egy tárgy előállításához egyszerűen állíts három anyagot az üllőre. Az így előgyártott tárgy a jutalomtáradban fog megjelenni és a recept bekerül a receptes könyvedbe.
Mindegyik recept egy tárgyat állít elő, nincs egy olyan recept ami semmit sem állítana elő, ugyanakkor létezik pár tárgy amelyet több recept segítségével is összelehet állítani.
Ugyanakkor, a szükséges receptek minden játékos esetében másak. A ritkább anyagok használata értékesebb tárgyakat fog adni.
A receptkönyvedben megfogod találni az összes anyagot és ezeket szűrni lehet. Ugyanakkor innen előállíthatod a tárgyakat is.

Változtatások

A következő fejlesztésekkel bővült a rendezvény:

Először is, most visszajelzést kapsz az ismert és ismeretlen receptekről a Gyártás képernyőn. Ha olyan anyagot használsz, amelyet még nem próbáltál ki, akkor most látni fogod a kiválasztási mezőben, hogy ez egy „ismeretlen recept”. Ha olyan anyagkombinációt használsz, amelyet már kipróbáltál, akkor most megjelenik a „már felfedezett” szöveg.

Továbbá, történt néhány kisebb fejlesztés az esemény felhasználói felületén. Ezenkívül a záró esemény felugró ablakában a további elkészítési idő alatt elkészített tárgyak is számításra kerülnek.


Rendezvény részletei
A rendezvény 2022 február 9, 14:00-kor kezdődik és 2021 február 23, 14:00-kor ér véget. Vedd figyelembe azt, hogy néhány percbe telhet míg a rendezvény láthatóvá fog válni.

A rendezvény lejáratakor az összes recept és megmaradt anyag eltűnik, ezeket nem lehet felhasználni egy későbbi rendezvényen. A megszerzett tárgyak amelyeket nem használtál fel megmaradnak a leltárban.

A visszajelzéseket ebben a témában várjuk.

- A Klánháború Csapata
 
Fent