2021 Szeptember - Megjöttek a Sárkányok

NovaLee

Well-Known Member
A Klánháború Csapata
A reakció pontszáma
636
here_be_dragons_board_forum.png

Halljátok, halljátok! Egy hatalmas sárkányt észleltek az égen. Hatalmas állat, mondom! Mi van, nem hiszed? - Akkora, mint egy kastély! Lángoló lélegzete pedig messzebbre ér, mint a legmagasabb torony is. Nincs vesztegetni való idő, szinte itt van! Élesítsd a kardodat és készítsd elő a lovaidat, mert bátor vagy, biztos vagyok benne! Gyerünk, most aztán kincseket is lehet nyerni! És rengeteg van belőle! Mire vársz?

Megjöttek a Sárkányok!
Legújabb rendezvényünk, amely szeptember 22 -én kezdődik, és szeptember 27 -ig lesz elérhető, veszélyes törekvésben lesz részed, amely minden bizonnyal kockázatos eredményeket is hoz! A társasjáték stílusú játéktérképen naponta dobni fogod a kockát, hogy tovább léphess az eseménytáblán. Ha továbblépsz, sárkánypikkelyeket gyűjthetsz a sárkány hátáról. Érj fel a sárkány fejéhez és öld meg, hogy megtaláld a következő sárkányt, akivel harcolnod kell. De vigyázz, hogy ne égesd meg magad, különben visszakerülhetsz a tábla elejére! A sárkány hátán található égett foltokat ezért legjobb elkerülni!

A sárkány háta mentén véletlenszerű találkozások történhetnek, amelyek befolyásolják a sárkány feje felé való haladást. Meg fogod találni azokat a szerencsés bónuszokat, amelyek előrébb léptetnek, vagy szerencsétlen lehetsz, és a következő dobás miatt visszafelé kell menned? Naponta új dobókocka lesz elérhető további dobáshoz, ezért minden nap jelentkezz be, hogy a legtöbbet hozd ki az rendezvényből, és szerezzél be minél több sárkánypikkelyt.

A Sárkánypikkellyel a kezedben menj el a boltba, hogy elkölthesd különféle jutalmakra! De ne várj túl sokáig - a bolt csak ideiglenesen lesz elérhető, ezért gondoskodj arról, hogy a Sárkánypikkelyt elkölthesd, mielőtt bezárja kapuit 24 órával az rendezvény befejezése után!

Az rendezvényről további információkért nézd meg az alábbi videót!



A vissajelzéseiteket ebben a témában várjuk!

A Klánháború Csapata
 

Bailey.ca

-EverBee-/Guardenant/Thunder Goddess
A reakció pontszáma
937
@NovaLee
Helloka

kép_2021-09-28_223212.png
en nem akarok nagyon paraszt lenni csak ugy hogy minden belepeskor ez amit irja a vilag tetejen. ez szerintem nem normalis. :)
 
Utoljára szerkesztve:
Fent