2021 November: Gyémántbánya

NovaLee

Community Manager
A Klánháború Csapata
Community Manager
A reakció pontszáma
490
Amber.png
ametist.png
Diamond.png
Emerald.png
Opal.png
ruby.png
sapphire.png
Topaz.png


Gyémántok, gyémántok! A hír tűzként terjed a falvadon keresztül. A bányászaid felfedeztek egy járatot lenn a mélyben, ami tele van értékes drágakővel!
Gyorsan odarendelsz néhány őrt, hogy senki se tudja kifosztani a bányát helyetted.

Közben ahogy a hír terjed a világban, kereskedők, iparosok, zsoldosok érkeznek a világ minden tájáról, hogy felajánlják szolgálatukat, néhány értékes kőért.
Csatlakozni fogsz hozzájuk?

Kezdete: 2021-11-25, 14:00
Vége: 2021-11-29, 14:00
Érintett világok: Normál és könnyített világok


Kedves Játékosaink,

Ma bejelenteni szeretnénk az új rendezvényünket: "A Gyémántbánya". Ez alatt a rendezvény alatt mindenki lehetőséget kap arra, hogy értékes drágaköveket gyűjtsön, és azokat valami sokkal értékesebbre cserélje!

A rendezvényről
A rendezvényt körökre bontottuk, minden kör 8 órán keresztül tart. Amikor megnyitjátok a rendezvény felületét, egy bányászcsillét találtok, benne 3 drágakővel. Minden játékos minden körben egy ingyenes csillét kap automatikusan. Ezen kívül lehetőség van arra, hogy további csilléket szerezzetek, amikor a falvatokban építkeztek.

A drágakövek különböző gyakoriságúak, és becserélhetők értékes tárgyakra, amelyeket az oldal alján találtok. Egyszer egy körben, egy drágakő is beváltható egy meghatározott tárgyra, amelyet az elérhető tárgyak között lehet megtalálni. A jutalmak a rendezvény időtartama alatt változatlanok maradnak, de az ajánlatok, amelyek az oldal alján találhatók, minden 24 órában megváltoznak, és új tárgyakat lehet szerezni.

A rendezvény végén a megmaradt drágakövek eltávolításra kerülnek. Jobb sietni és üzletelni, mielőtt a rendezvény véget ér!

screenshot event.png


Anyagok
Az esemény alapanyagai nyolc különböző esemény-specifikus drágakő:
  • Ametiszt
  • Opál
  • Topáz
  • Borostyán
  • Smaragd
  • Rubin
  • Zafír
  • Gyémánt
Opal.png
Topaz.png
Amber.png
ruby.png
ametist.png
sapphire.png
Diamond.png
Emerald.pngReméljük, hogy élvezni fogod a rendezvényt és a visszajelzésedet ebben a témában várjuk.
 
Fent