2021 Május - A Belső Kastély Védelmezői

NovaLee

Community Manager
A Klánháború Csapata
Community Manager
A reakció pontszáma
545
Kedves Játékosaink!

Vándor banditák hatoltak be a faluid pincéjébe! Küldd el az elit gárdádat, hogy állítsd le a banditákat és védd meg az ellopott árukat!

Indul: 2021-05-13, 14:00
Lejár: 2021-05-17, 14:00
Világok: minden világ kivéve a classic, speed és v67


A "Belső kastély védelmezői" egy kazamata felfedező esemény. Őreidnek be kell lépniük. a falu pincéibe, egy hatalmas kazamatába amely számtalan szobával és emelettel rendelkezik, és lépésről lépésre tudjátok őket felfedezni egyenként. Ahogy haladsz előre, banditákkal fogsz találkozni és harcolni fogsz velük a lopott zsákmányok visszaszerzéséért. Emellett több felvehető tárgyat is találsz majd, amelyek erősebbé tesznek, valamint ellopott árukat is találsz, amelyeket elkölthetsz a rendezvény boltjában.

A kazamaták végtelenek, így valószínűleg nem fogod tudni teljesen átjárni őket, viszont erre épül a "Belső kastély védelmezői" játék, és többször is újra lehet játszani. Ha a banditák megölik az őreid, akkor új kört kell indítanod a kazamatában - ez az esemény része! Valamint megtartod az ellopott árukat, amelyeket visszaszereztél, és erősebb leszel a következő körre.

inner1.png


Hogyan kell játszani

Új kör indításakor megjelenik a térkép. Innen minden egyes emeletet egy-egy szomszédos mezővel nyitsz meg. Az egyes mezők alatt különböző dolgok találhatók: ellenségek, életerő növelők és zsákmányok, valamint az egyes emeletek kijárata. Ha leleplezel egy ellenséget, ellopott árukért harcolhatsz velük.

Ha a kijáratot használod, akkor a következő emeletre lépsz. De légy óvatos: Az ellenségek minden emeleten erősebbé válnak, ezért mindenképp vegyél fel néhány életerő és támadási bónuszt, mielőtt elindulnál.

Őreid életereje alacsony, és attól tartasz, hogy a következő találkozás során esetleg nem sikerülne győzned? Ne aggódj: a kört bármikor elhagyhatod. Megőrződ őrséged, de elveszítesz minden ellopott árut ebből a pincéből. Ha mégis elvesztetted az összes őröd, az esemény során minden nap újat kapsz - vagy vásárolhatsz újat prémium pontokért, ha nem tudsz várni az ingyenes őrökre.
Harc

Harcolhatsz azokkal a banditákkal, amelyekkel találkozol, ha rájuk kattintasz, miután leleplezted őket. Minden körben az ellenséged és te, egyszer támadtok. Minden támadásnál mindig először te támadsz, tehát ha kevés az életerőd, de jó esélyt látsz arra, hogy legyőzd az ellenséget a következő harcban, akkor hajrá, támadj! Támadásod után a bandita fog támadni. Az életerő alatt található kard mutatja meg, hogy milyen intervallum között okozol sebzést, véletlenszerűen a látható érték között. Őreidnek van esélye a kitérésre, amelyet az alatta lévő elkerülés ikon jelez. Ez azt mutatja, hogy az őrök támadásonként százalékos arányában képesek teljesen elkerülni egy támadást, egyáltalán nem károsulva. Ez az esély minden egyes alkalommal növekszik, amikor új kört kezdesz.

Prémium pontokért életet adhatsz az őreidnek, illetve a "Felfedés" gomb használatával: Feltárhatsz 2 véletlenszerűen kiválasztott ellenséget, és megláthatod őket a térképen.
Ranglista

Az eseményben két fajta helyezés lesz a további jutalmakért, továbbá a helyezésed minden elért szint után frissítve lesz.
  • Napi rangsor: Megtisztított térképek - A kész, teljes térképek napi összesített legnagyobb mennyiségének megjelenítése
  • Napi rangsor: Legmagasabb szint - Megmutatja a legmagasabb befejezett szintű térképet
Tevékenységi küldetéseket is teljesíthetsz, ha bizonyos számú térképet haladsz előre a börtönben.


Reméljük, hogy élvezni fogod új rendezvényünket! Várjuk visszajelzésed ebben a témában!

A Klánháború Csapata
 
Fent