2021 december: Téli esemény

NovaLee

Community Manager
A Klánháború Csapata
Community Manager
A reakció pontszáma
490

A téli pince titkai


Kedves Játékosaink,

Az év a végéhez közeleg, így idén utoljára a pince is kinyílik, hogy értékes dolgokat találjatok benne, ami segít a jövő évi hódításaitokban.
Az esemény december 28-án, 14:00-kor kezdődik és január 1-ig 14 óráig tart.

Naponta egyszer a pince felfedi titkait, és megmutatja az összes tárgyat. Mielőtt választanál, a tárgyakat megkeverjük, és elrejtjük. Ezek után, a puzzle megfordításával választhatsz, és a nyert tárgyat megkapod.
24 óránként egyszer ingyenesen választhatsz. 12 órával később egy újabb ingyenes választást biztosítunk. De ezek csak az adott napon használhatók, tehát használd ki a lehetőséget, mielőtt az időzítő lejár!
Tehát: lesz egy 24 órán át használható, és bármikor felhasználható lehetőséged, majd 12 órával később kapsz még egyet, ami azonban csak 12 órán keresztül lesz elérhető, később elvész.

Ezek mellett három jelvényt is meg lehet szerezni. Ezek a banner alatti sorban láthatók. Egy mutatja, hogy mikor nyílik legközelebb ingyenesen a pince, a másik azonnal feltár egy másik pincerekeszt, hogy megmutassa, mi fekszik alatta, a harmadik pedig megduplázza a következő választást. Fontos: minden jelvény ami a pincerekesz alatti tárgyat mutatja, automatikusan felhasználható a következő tárgyelhelyezéskor (amikor megkeverjük és elrejtjük őket), akár a következő napon is, de nincs rá lehetőség, hogy a következő választásnál használd. Dönts okosan!

Amikor az összes tárgyat megtaláltad, dönthetsz, hogy megvárod a visszaszámlálás végét, vagy újratöltöd a rekeszeket. Vigyázz! A tárgyak azonosak lesznek az előzőekkel; nem fogsz új válogatást kapni. A tárgyakat csak akkor cseréljük ki, amikor a visszaszámlálás lejár.

Üdvözlettel,

A Klánháború Csapata
 
Fent