2021 Augusztus: Barikád Csata

Bogyó

“A jó”
A Klánháború Csapata
Supporter
Wiki szerkesztő
A reakció pontszáma
668

Kedves Játékosaink,

Augusztus 11-én visszatér játékunk rendezvénye, a "Barikád Csata", ami egészen augusztus 25-ig tart.


A rendezvény alatt a feladatod Bollwerk Báró városának a visszafoglalása, aki fellázadt, megszerezte egy városod feletti hatalmat, és fosztogatja a kincstárt. Ez a bűn nem marad megtorolhatatlanul!


bb_banner.png

A rendezvény kezdetén egy várostérképet kapsz, ami megmutatja, hol építettek barikádokat a Báró martalócai. Ezen a rendezvényen különleges egységeknek is parancsolhatsz, amelyeket a térkép felett találsz meg.

Amikor kiválasztod az egyik barikádot, látni fogod a védőket, és azt, hogy milyen egységek küldhetők ellenük harcba.
A csata végeredménye a küldött egységek erősségein és gyengeségein fog múlni. Ha többet szeretnél tudni róla, klikkelj az egység képére, vagy vidd az egered a kép fölé. Ha elveszted a csatát, a csapataid kiesnek a harcból, egészen addig, amíg az orvos meg nem érkezik, és nem gyógyítja meg őket. Az ellenségnek nincs orvosa, így ők belehalnak sérüléseikbe. A barikádon csak több támadással lehet átjutni.Ha elfoglaltál egy barikádot, jutalmul visszaszerzel néhány dukátot, amit a boltban tárgyakra tudsz váltani. Néhány speciális barikádnál nem csak a dukátok visszaszerzése lesz a jutalmad, hanem egy speciális tárgy is. A jutalmak, amiket meg tudsz szerezni, a csata képernyőjének alján látható. Ha egyszer legyőzted az adott barikádot, még egyszer megtámadhatod, hogy újabb dukátokat szerezz, de minél többször támadod meg ugyan azt a barikádot, annál nehezebb lesz győzni.

A folytatáshoz több egységre lesz szükséged. A játékban való részvétellel egységeket is kapsz jutalmul. Minél tovább játszol, annál több egységet fogsz kapni. Minden nap 10 alkalommal esélyed lesz további, véletlenszerű egységet szerezni, játékbeli küldetések végrehajtásával mint pl.: támadás, védekezés, toborzás, építkezés. Amikor így szerzel egységet, külön jelentést fogsz arról kapni, hogy milyen egységet kaptál.

Szerezhetsz dukátokat a napi rangsorban elfoglalt helyed után is, vagy a nagy bónusszal a rendezvény végén. De kérjük figyelj arra oda, hogy a rangsorban elfoglalt összesített helyed után járó jutalom a rendezvény végén kerül kiosztásra, míg a rendezvény boltja a rendezvény vége után 24 órával zár, így azt még a bolt bezárása előtt el kell költened. A rendezvény összesítője megmutatja, hogy egy nap mennyi dukátot szereztél.
Hívd össze újra a csapataid, és szerezd vissza a várost!

Ebben a topicban várjuk hozzászólásaitokat a rendezvénnyel kapcsolatban.

Klánháború Csapat
 

DeletedUser20998

Vendég
Az volna a kérdésem, hogy amikor letelik a 8 óra, és gyógyszerek érkeznek, az mit jelent?
Csak mert egységgyógyulás sem volt, és más plusz dolgot sem fedeztem fel. :(
 
Fent