2020 Január - A Horda támadása

NovaLee

Well-Known Member
A Klánháború Csapata
A reakció pontszáma
636
horde_w1000px.jpg

Ellenség a kapuknál! A barbárhordák a királyságod ellen vonul!
Túlerőben vannak, így muszáj a bölcsességedre hagyatkoznod, hogy legyőzhesd őket!
A Horda támadása!

Kedves Játékosaink,

A Horda újra támad. Január 16-án érkeznek, ekkor használhatod kitűnő katonáid az ellentámadásra és a jutalmak begyűjtésére.
Az esemény Január 20-án ér véget. Visszajelzéseiteknek köszönhetően sokat javítottunk az eseményen. Olvassatok tovább!

Csatába!

Ezen az eseményen a feladatod az ostrom megtörése az öt gyengepont támadásával. A sikeres támadáshoz ki kell találnod, melyik egység van jó helyen. Ehhez minden pozícióhoz ki kell választanod egy egységet és csatába kell őket küldened. Minden támadás után visszajelzést kapsz annak eredményéről, amiből kikövetkeztetheted, hogyan lehet a csatát megnyerni.

Az egység helyességét színek fogják jelezni. A zöld azt jelzi, az egység jó helyen volt. A sárga azt, hogy az egységre szükség van a csatában, de rossz helyen volt. A piros szín azt jelzi, hogy az egységre nincs szükség a csatában. Minden támadás elküldéséhez szükséged lesz egy Támadási tervre. A tábornokaid óránként egy tervet készítenek neked, így bármikor küldhetsz támadást, amikor jónak látod.

horde_slots.jpg

Miután minden egységet eltaláltál, a csatát megnyerted és újabb csata lesz elérhető. Az új csaták indításához két támadási tervre lesz szükséged. A csata kezdetekor az öt egység véletlenszerűen kerül kiválasztásra.

Jutalmak

Az esemény alatt lovassági zászlókat szerezhetsz, amiket a rendezvényboltban válthatsz be különféle nyereményekre. 150 lovassági zászlót nyerhetsz minden eltalált egységért, így összesen 750 lovassági zászlót gyűjthetsz minden csatában. További lovassági zászlót kapsz minden megnyert csatáért. Maximum 500-at szerezhetsz így, de a mennyiség nagyban függ attól, hány próbálkozásból sikerült megnyerned a csatát. Minél tovább tart, annál kevesebb a jutalom.

A rendezvénybolt az esemény után még 24 órán keresztül nyitva lesz. Ezután minden megmaradt lovassági zászlót eltávolítunk a játékból.

Reméljük tetszeni fog az esemény!

Üdvözlettel,
A Klánháború csapata
 
Fent