2019 szeptember: A hegy szörnye rendezvény

Kategória: '2019 rendezvények', témanyitó: NovaLee, téma nyitása: 10. Szept 2019.

Oldal megosztása

 1. NovaLee

  NovaLee Community Manager Klánháború csapat CoMa

  Csatlakozott:
  18. Jan 2019
  Üzenetek:
  76
  Kapott kedvelések:
  124

  Beast of the Black Mountain


  Ahogy a Cearbannoghoz közeli falu lakói vissza tudnak emlékezni, amióta megtelepedtek itt, a sötét hegy árnyékában, a hegy tetején élő szörny mindig is rettegésben tartotta őket.

  Sok sok évszázadon keresztül a fenevad megölte a szarvasmarhákat, pusztította a termékeny földeket, zaklatta a falu népét. Ha ez nem lett volna elég, gondoskodott arról is, hogy a falu mindig magára maradjon. A hegyi patakokból friss víz éltette a termékeny földeket, biztosítva, hogy mindig elég élelem maradjon az itt élőknek télire. Ezen kívül ott van a kristály is, amit a hegy gyomrában lehetett bányászni.
  Azok a bátrak, akik elmerészkedtek begyűjteni, mind számoltak azzal, hogy talán sosem térnek vissza, ahogy az másokkal is megesett. Mégis, bár a kristály nem a legértékesebb árucikk, a ritkasága, és a begyűjtéséhez fűződő legendák elégnek bizonyultak ahhoz, hogy a falu viszonylagos jólétben éljen a hegy tövében.

  De ahogy a háború eljutott e vidékre, az élet egyre kétségbeejtőbbé vált. Az itt élőknek nem csak a saját maguk boldogulását kell megoldaniuk, hanem meg kell fizetniük a hadiadót is. A tartalékok fogytak, az állatok soványodtak, és a szörnyeteg egyre nagyobb terhet jelentett a túlélni akaró lakosoknak. Idővel egyre ádázabb és kétségbeesettebb lett: megtámadta a raktárakat, és a karavánokat, amelyek próbálták elhagyni a környéket. Ezekben a sötét időkben a falu öregjei elhatározták, hogy a szörny támadásait nem tűrik tovább.

  Mindazzal, ami maradt korábbi gazdagságukból, meghirdették: várják a legmerészebb hőst.

  Azt az egyet, aki meg meri mászni a sziklákat, és meg tudja ölni a szörnyet.

  A Rendezvény

  Kedves Játékosaink,
  Ismét üdvözlünk titeket rendezvényünkön, melynek neve: "A Sötét Hegy Szörnye". Ezen a rendezvényen az lesz a feladatotok, hogy egy hős felfedezőt irányítva végigkutassátok a Sötét Hegy ösvényeit, és megöljétek a szörnyeteget.
  A rendezvény szeptember 12-én kezdődik, és 4 napig tart.

  Kezdet: 2019-09-12
  Befejezés: 2019-09-15
  Érintett világok: Minden világ, kivéve a Classic és Speed világokat.

  Kérjük vegyétek figyelembe, hogy az utolsó ilyen rendezvény óta néhány változtatást eszközöltünk. A legfontosabb, hogy a megtalálható felszerelés több kristályt ér, és többé nem csökken a kihívásoknál az életerő. Amikor felszerelést találsz, további kristályokat szerzel. Bevezettünk továbbá egy ranglistát, ami helyezéstől függően további napi jutalmakat ad.

  A Hős útja

  A hős a hegy alján kezdi meg útját, és eldöntheti, melyik ösvényt választja. Minden ikon egy kihívást jelképez, amin túl kell jutnia. Minden kihívás teljesítéséhez szükséges egy bizonyos mennyiségű életerő. Amikor a hős teljesít egy feladatot, folytathatja útját a szomszédos ikont használva. Minden teljesített küldetés jutalma a különleges hegyi kristály, amit útja közben talál.
  A kristályok a rendezvény boltjában beválthatók értékes jutalmakra. A hős ezen kívül felszereléseket is találhat, amelyek könnyebbé teszik a következő küldetés teljesítését és jobb felszerelések megtalálását. Ha a hős elér a hegy tetejére, és győzedelmeskedik, egy újabb, nehezebb kihívásokkal teli hegycsúcs vár rá, és a már megszerzett felszerelést is meg tudja tartani.

  Az okos felfedező eldönti, hogy mivel jár jobban: gyorsan átmenni a következő csúcsra, és megszerezni a magasabb jutalmat, vagy több időt tölteni a hegyen, hogy minél jobb felszereléssel vágjon neki a következő kihívásoknak.


  A Felszerelés ereje

  A kevésbé szerencsés kalandorok a felszerelésüket megtalálhatják a hegyi utak mentén. Minden hegyen megtalálható a felszerelés minden darabja (típusa, nem vonatkozik a ritkaságra!), ami a küldetés befejezéséhez szükséges.
  A felszerelés 6 részes: kard, sisak, páncél, kesztyű, öv és csizmák.
  Ezek mindegyikének 4 szintje van, amelyek zöld, kék, vörös és lila színnel vannak jelölve - ez jelzi a gyakoriságukat is.
  A ritkább felszerelés megtalálása több kristályt jelent a hősnek, de a megszerzése is több időbe telik. A felszerelés megtalálásakor csak akkor talál a hős egy ritkább darabot, ha az előző szintjét már megtalálta. A felszerelés alatt található számok megmutatják, mekkora bónuszt fog kapni a hős, ha befejezi a kihívást.


  Csodálatos Kristályok

  A kalandok során szerezett kristályok a rendezvény boltjában beválthatók értékes tárgyakra, amelyek segítik háborús erőfeszítéseid.
  A tárgyak a rendezvény után is a leltáradban maradnak.
  Amikor a rendezvény véget ér, 24 órád van arra, hogy a boltban beváltsd a kristályokat. Ez után a rendezvény ablaka a kristályokkal együtt eltűnik, a rendezvény boltja bezár.

  Fontos: Amikor átlépsz a könnyített világra, a kristályok, és a rendezvény során elért fejlődési szinted nem kerül át.

  Menjetek, és öljétek meg a szörnyet!  Várjuk visszajelzéseiteket, további jó játékot kíván a  Klánháború Csapat
   
 2. gettómadár

  gettómadár Well-Known Member

  Csatlakozott:
  9. Jún 2015
  Üzenetek:
  242
  Kapott kedvelések:
  453
  ez egy nagyon jó event, de mi van a morállal?
   
 3. Say Hi

  Say Hi -NF-

  Csatlakozott:
  4. Ápr 2015
  Üzenetek:
  7.886
  Kapott kedvelések:
  8.813
  Várd ki türelmesen!
   
 4. gettómadár

  gettómadár Well-Known Member

  Csatlakozott:
  9. Jún 2015
  Üzenetek:
  242
  Kapott kedvelések:
  453
  hát végülis se múlt kedd, se hétfő nincs, szóval..
   
 5. nudlie

  nudlie nova_fanboy.png

  Csatlakozott:
  26. Aug 2018
  Üzenetek:
  53
  Kapott kedvelések:
  77
  Uszításért ban jár kolléga :rolleyes: