2019 március - Az erőd

Kategória: 'Játékbeállításokkal kapcsolatos felhívások', témanyitó: NovaLee, téma nyitása: 8. Már 2019.

Oldal megosztása

 1. NovaLee

  NovaLee Community Manager Klánháború csapat CoMa

  Csatlakozott:
  18. Jan 2019
  Üzenetek:
  13
  Kapott kedvelések:
  17
  Kedves Játékosaink,

  Bemutatni szeretnénk a legújabb Klánháború játékelemet, az erődöt! Te és klánod összegyűjteni fogjátok a nyersanyagokat ezen hatalmas vár felépítéséhez, hogy segítségével szétzúzzátok ellenségeiteket.

  Reméljük, hogy élvezni fogjátok ezen gyors áttekintést amelyben a legfontosabb tudnivalókat szeretnénk átadni. Bővebben az erődről a wiki oldalunkon lehet olvasni.

  Az erőd az HU54 világ megnyitásával kerül bevezetésre. Az előzetes regisztrációk az HU54 világon már nyitva vannak, tehát várunk rád a csatatéren.

  Mik az erődök?
  [​IMG]

  Az erődök olyan bástyák, amelyeket egy klán felépíthet szerteszét a térképen. Segítségükkel a klán terjeszkedni tud miközben széttöri az ellenségek által felállított védelmeket. Habár az erőd felépítése elég drága, sok és különféle előnyben részesíti a klánt és fejleszteni lehet, hogy még több előnyben részesüljön a klánod.

  Az erődöket nem lehet meghódítani de ostrom fegyverekkel elpusztítani lehet ezeket. Ha nem lesznek időben újraépítve, permanensen eltávolítva lesznek a térlépről. Az erőd az összes szükséges épületekkel rendelkezni fog, de a normál falvakhoz képest, ezen épületek az erőddel egyszerre lesznek felépítve és fejlesztve. Az erődben toborzott egységek semmiben sem térnek el a normál falvakban található egységektől, de az erődben létezik egy úgynevezett érték, ami hasonló a morálhoz. Amennyiben az erőd egy szignifikánsan nagyobb klán erődjét támadja meg, az egységei egy bónuszt fognak kapni, míg ha ez erőd egy sokkal kisebb klán erődjét támadja, akkor az egységei gyengébbek lesznek.

  Hogyan építhető?

  [​IMG]

  Az új erőd áttekintés ablakban fogja megtalálni az alapító az erőd felépítés opciót. Amikor kiválasztva lesz a hely és elkezdődik az építés, a klánnak időben befektetnie kell a szükséges nyersanyagokat és az alapító elindíthatja az építést, ellenben az összes befektetett nyersanyag el fog veszni. Amikor az erőd felépült, láthatóvá fog válni a térképen és azonnal használni lehet. Habár a klán tulajdona, kimondottan az alapítok és bárok tudják vezérelni és toborozni az egységeket.

  Milyen előnyökkel jár?

  [​IMG]

  Több egységet tud ellátni és kétszer gyorsabban lehet ezeket toborozni mint a normál faluban. Ezen kívül több különleges bónuszban részesíti a klánt, mint például: erőd szintenként, a jelenlegi aktív klánképesség 10%-kal lesz megnövelve. Továbbá, ha megtámadsz egy ellenséges erődöt és sikerül lecsökkenteni ennek szintjét, az összes klántag érmével lesz megjutalmazva és az erőd egy ideiglenes további toborzási sebességben részesül.

  Bővebben az erődről hamarosan a WIKI oldalunkon olvashatsz információt.

  Visszajelzéseiteket ebben a témában várjuk!


  A Klánháború Csapata
   
  Utoljára szerkesztve: 8. Már 2019
  =SoulMurders= és BlackChoice kedveli.
 2. korboncnok

  korboncnok ex Supporter

  Csatlakozott:
  19. Ápr 2016
  Üzenetek:
  825
  Kapott kedvelések:
  932
  Uff srácok, én teszteltem és nagyon király! ;)
   
 3. -firemaster-

  -firemaster- Active Member

  Csatlakozott:
  16. Szept 2011
  Üzenetek:
  113
  Kapott kedvelések:
  152
  Linket lehet kérni a wikis leíráshoz? Nem találom. Köszönöm.
   
 4. BlackChoice

  BlackChoice Moderátor Klánháború csapat Moderátor

  Csatlakozott:
  9. Máj 2018
  Üzenetek:
  40
  Kapott kedvelések:
  20
  Dolgozunk a wiki oldal létrehozásán. Szíves türelmed kérem, amint elkészültünk körlevélben tájékoztatunk titeket róla.
   
 5. öreg

  öreg Moderátor Klánháború csapat Moderátor

  Csatlakozott:
  9. Jún 2017
  Üzenetek:
  489
  Kapott kedvelések:
  752