2019 Május: Az utazó kereskedő

NovaLee

Well-Known Member
A Klánháború Csapata
A reakció pontszáma
636
Napközben, szokásos piaci sétád járva hirtelen megpillantasz egy kereskedőt, aki segítséget kér. Át akar utazni a veszélyesnek tartott földeken, ahol sok a rabló, és szüksége van néhány őrre. Felajánlod neki néhány embered, és az ajánlatod nagyvonalúan el is fogadja. Ez az utazás biztos nem lesz könnyű menet, de te és az embereid fel vagytok készülve a rátok leselkedő veszélyekre!
Amennyiben legyőzöd a támadókat, a kereskedő, ígérete szerint, átadja neked a legyőzöttek kincseit. Biztos, hogy van náluk, hiszen más, kevésbé szerencsés kereskedőket már kifosztottak az utak mentén. Mivel te nem fogsz tudni mindent magaddal cipelni, a kereskedő, aki éppenséggel jó lakatos, segíteni fog a ládák feltörésében. Kezet fogtok, összegyűjtöd az embereid, és hamarosan nekivágtok a vidéknek.

merchant_banner_600_75_px.jpg


Kedves Játékosaink,

Midas, utazó kereskedő visszatért és a te segítségedre van szüksége.
Ezen rendezvény alatt segítetek egy kereskedőnek az utazása során, megvéditek őt a rablóktól, akik az utazás alatt megtámadják karavánját.

A rendezvény kezdete: 2019-05-16 14:00
A rendezvény vége: 2019-05-20 14:00

Biztonságos utat kívánunk!

A rablók legyőzése
A rendezvény során meg kell védeni a kereskedőt a rá váró rablók csapataitól. Őreid mindig öt fegyveres egységet tartalmaznak. Azonosak minden találkozásnál, azonos védelmi és támadó értékekkel rendelkeznek. A támadók csapata véletlenszerűen választott egységekből áll, amelyek védekező és támadó ereje eltérő.

merchant_units_450px.png



Minden egységnek vagy egy támadó (az egység képén alul bal oldalon), és egy védekező (az egység képén alul jobb oldalon) értéke, amely megmutatja mekkora kárt tud okozni a csata során, és mennyi találatot bír elviselni mielőtt kidőlne. A képernyő alján egy menüsor található, amely megmutatja a támadókat és azok sorrendjét. Az egység addig harcol, amint a védekező értéke nulla nem lesz. Az aktív egység képe kissé nagyobb mint a többié, a könnyebb átláthatóság miatt. Az egység megtámadásához csak rá kell kattintani. Egy nyíl fogja megmutatni, hogy melyik egység lett megtámadva, és egy szám fogja megmutatni a károkat.

Amennyiben úgy érzed, hogy nem fogsz győzni a csatában, egy "Szaladj el!" gombot fogsz találni a csata ablakában. E gomb segítségével azonnal befejezed a csatát, de ezt automatikusan el is veszíted.

Amennyiben sikeresen legyőzöd a rablókat, a karavánod tovább utazik és a zsoldosaid több tapasztalatot nyernek és erőben nőnek. Javul a támadó és védő képességük de több mint valószínű, hogy merészebb ellenállókkal fognak szembeszállni a továbbiakban. Habár a zsoldosaid gyakrabban harcolhatnak, naponta max 20 csatából nyerhetnek tapasztalatot. Másrészről a ládák mindig tovébbi tapasztalatot biztosítanak.


merchant_battlefield_450px.jpg



trump2_turnorder.png



A ládák kinyitása
Amikor minden rablót legyőztetek, egy ládát kaptok jutalmul. Ezek a jutalmul kapott ládák csak egyszer nyithatók ki (egyszerre csak egy láda), és mindegyikben valamilyen tárgy lapul. Mivel a kereskedővel utazol és a tárolási helyed véges, egyszerre csak három ládád lehet, amit magadnál tartasz. Mivel többször is találkozhatsz rablókkal az utad során, nem gyűjthetsz össze három ládánál többet, akkor sem, ha nyersz.
Ahhoz hogy kinyiss egy ládát, csak kattints rá. Ez megmutatja a lehetséges tartalmat is. Amikor a rendezvény véget ér, nem tudsz több ládát kinyitni, vagy újabb harcokba bocsátkozni. Minden láda eltávolításra kerül, azokkal együtt, amelyek készen állnak a kinyitásra.


merchant_chest_150px.png


trump2_merchantroad.png



Reméljük élvezni fogjátok a rendezvényt, és az utazást!
A visszajelzéseiteket ebben a témában várjuk!


Klánháború Csapat
 
Fent