2019 június: A kastély megtámadása

NovaLee

Well-Known Member
A Klánháború Csapata
A reakció pontszáma
636
CAlogo_h250px.png
Kedves Játékosaink,

Itt az ideje annak, hogy ismét elküldjétek zsoldosaitokat, hogy megmutassátok, a védelmük mit sem ér ellenetek! A Kastély rendezvény során a veszteségek bőségesen megtérülnek!


A rendezvény kezdete: Június 12, 14:00
A rendezvény vége: Június 26, 14:00
Érintett világok: Mindegyik, kivétel classic és speed


Csatába!
A csatához a faluáttekintésből lehet csatlakozni, ha az égő kastély ikonjára kattintotok a jobb felső sarokban.
Ezen a rendezvényen további 49 játékossal vagytok egy csapatban. A rendezvény képernyőjén látni fogjátok, hogy a megtámadott kastély elleni csata hogy áll. A feladat az, hogy felhasználjátok a zsoldosaitokat, együttesen, és a kastélyt leromboljátok. Az elérhető zsoldosok száma a rendezvény ablakában láthatóak. Új zsoldosok minden 30. percben képezhetők, maximum 16 darab lehetséges. Minden alkalommal amikor úgy döntetek, hogy segítitek a kastély elleni küzdelmet, az erősítés látszódni fog a támadási mutatón. Amikor elég zsoldos érkezik a kastélyhoz, akkor ellátják feladatukat, támadást vagy támogatást biztosít a kastély számára.


CAmercenary.PNG



Három fajta hadseregtípus létezik:

  • Szárazföldi támadás: Lovagok, gyalogság és egyéb katonák a fő támadási erők. Amikor a folyamatjelző betelik, a támadási érték 1 és 5 között van (plusz: tüzérségi bónusz) érinti a kastélyt.
  • Tengeri utánpótlás: Hajók szállítják a többi egység utánpótlását. Amikor a folyamatábra tele van, 50% extrát ad a befejezéshez a szárazföldi és a tüzérségi támadásba .
  • Tüzérség: Katapultok és az egyéb trükkök arra használhatók, hogy az erős védelmet meggyengítse. Amikor a folyamatjelző betelik, 1 pontot csökkent a kastély védelmén, és a szárazföldi támadás +3 pontot kap.

CA_assault.png



Kastély megtámadása

Akkor, amikor a folyamatjelző eléri a nullát, a kastély lerombolódik. A kastélyban lévő medálokat a harcban résztvevő játékosok között egyenlően elosztjuk, és a sereg a következő kastélyhoz indul. A következő kastély még több medált tartalmaz! A medálok megszerzése azon is múlik, hogy milyen helyezést szereztek a támadási ranglistában. Minél többet segítesz a csapatnak a csata során, annál több érmét fogsz kapni a kastély lerombolása után. Amikor a kastély életereje (HP) 10 alá csökken, akkor lehetőség van kirabolni. Ez 1 pontot von le a kastély életerejéből azonnal, és extra medálokat jelent. Újításként bevezettük, hogy minden negyedik lerombolt kastély további bónuszokat és medálokat ad a csoportnak.


Klán erőfeszítések

Ha egy klán tagja vagy, minden medál, amit megszerzel, a klánfejlődési folyamatba is beleszámít. Amikor a klán összegyűjt egy meghatározott mennyiségű medált, a klán 48 órás bónuszt kap, amit minden klántag megkap! Ehhez kapcsolódóan 4 fejlesztést vezettünk be:

  1. Mostantól mindenki annyi medált adományoz a klánnak, amennyit akar, de figyeljetek oda arra, hogy ezek költsége növekedik. A költségek minden nap alapállapotra visszaállítódnak. Fontos: A támogatásként adott medálok a kláné lesznek, a saját személyes mennyiséget nem befolyásolják.
  2. A három három lépcsős megoldás a legkisebbtől a legnagyobbig: +10% seregképzési sebesség, -10% érmeköltség és +10% nyersanyag termelés.
  3. A lépcsők mostantól 75.000, 150.000, 300.000 medálnál nyílnak ki.
  4. Klánnak történő adományozáskor 50%-os esélyt kaptok arra, hogy legalább 1 további zsoldost kapjatok, maximum 5-ig. Ezzel a lehetőséggel a maximális zsoldosszám meghaladható, de akkor nem tudtok új zsoldost képezni addig, amíg a zsoldosok száma le nem csökken a maximális szám alá.

ca_tribegauge_102018.png



A medálok ereje

A nehezen megszerzett medálokat a rendezvény boltjában értékes nyereményekre válthatjátok be. Az így megszerzett tárgyak a leltárban maradnak a rendezvény után is.
Amikor a rendezvény véget ér, még 24 óra áll rendelkezésre, hogy a rendezvény boltjában a medálokat beváltsátok. Ezen idő után a rendezvény képernyője elérhetetlenné válik, és a bolt bezárásra kerül. Kérjük figyeljetek oda, hogy a medálok nem vihetők át a könnyített világra!

Most menj, és rombold le várat! A dicsőségért! ... és medálokért.

A visszajelzéseket ebben a témában várjuk.

A Klánháború Csapata
 
Fent