2019 december: A torony csatája

NovaLee

Community Manager
A Klánháború Csapata
A reakció pontszáma
570
A messzi jeges északon, három rend csap össze egy epikus csatában. Vérben áztatott évszázadokon át küzdöttek, anélkül, hogy az egyik rend nyerni tudott volna. Hogy megszerezzék a végső győzelmet, segítséget kértek a harcukhoz a déli klánoktól, és a segítségért cserébe nagyszerű jutalmat kínáltak fel. Ennek a véget nem érő harcnak a központjában áll egy sötét névtelen torony, amely némán figyeli a havas tájat. Magas, masszív falai nem csak figyelemfelkeltőek, de remek stratégiai előnyhöz is juttatják birtokosát. Az ikonikus torony birtoklásáért folyik a küzdelem, és ezért lett mindenki számára egyértelmű, hogy itt a Torony Csatája zajlik.


Red-flag-200x200.png
green-flag-200x200.png
blue-flag-200x200.png
A Csata


Kezdete: 2019-12-11
Vége: 2019-12-25
Ez idő alatt három rend tagjai küzdenek meg egymással, hogy megszerezzék az észak feletti uralmat:
Az Agyar rendje (Vörös)
A Fa rendje (Zöld)
A Hullám rendje (Kék)

Változások 2019-ben

Javítás: Amikor prémium pontért ezredeket vásárolsz, a 8 perces időzítő többé nem állítódik vissza.
Mint a tavaly, az új koordinációs funkciót is megtalálni lehet . Minden szektor mellett megtalálható lesz egy +/- szimbólum, ami jelzi, hogy melyik szektort támadod/véded, vagy tervezed megtenni. Az a szektor, ahol a legtöbb játékos jelzi, hogy támadja illetve védi, jelezni fogja, hogy a csapatod számára jelenleg elsőbbséget élvez.


A rendezvény kezdetén minden játékos véletlenszerűen az egyik rend tagjává válik. Ezek a csapatok 40 fősek (10 fősek kisebb világokon). A csatákban ezekkel a bajtársakkal fogtok küzdeni, vállvetve.

A rendezvény több kisebb csatából áll, mindegyik 24 órán keresztül tart. A folyamatos harc során a jeges, dermesztő szél arra kényszeríti a feleket, hogy csapataikat vonják vissza, és később megújult erővel csapjanak újra össze.

Mindegyik csatában két másik csapat zsoldossal néztek szembe, mindig csak egy csapattal küzdötök meg közvetlenül. Zsoldosként természetesen mindig a nagyobb zsákmányért küzdötök. Tehát miközben a csapatod változik ütközetről ütközetre, a társaid melletted maradnak, hiszen ti zsoldosok vagytok, nem fosztogatók! Ez egyben azt is jelenti, hogy mindig más ellenfelekkel kell szembenézned a csatákban.bott.jpgEgységeid

A csata kezdetén 10 ezred áll készenlétben, várva a parancsod, hogy melyik szektort támadja vagy védje. A szektort akkor foglalja el egy csapat, ha a csapat tagjainak valamelyike a védekező értékét 0-ra csökkenti. Miután a szektort elfoglalták, a játékosok eldönthetik, hogy az ezredeikkel segítik a védekezést - ekkor a szektor védelmi pontszáma nő - , megnehezítve a többi támadó dolgát, vagy egy másik szektort kezdenek el támadni. Az ezred teljesítményétől függően 1-4 pont közötti a támadási/védekezési érték. A játékosok minden órában egy ezredet kapnak utánpótlásként.Glory-Icon-80x80.png
Regiment-01.png
Regiment-02.png
Regiment-03.png
Glory-Icon-80x80.png

Jutalmak

Minden kör végén a résztvevők jutalmat kapnak (Dicsőség), amely nagysága attól függ, hogy a csapatuk hány szektort birtokol a csata végén, és függ az egyéni teljesítménytől is: milyen a helyezésük a csapat rangsorán belül. Ezen kívül küldetések is megtalálhatók a játékban, amelyek szintén további Dicsőséget érnek.

A Dicsőséget a rendezvény boltjában lehet felhasználni, és értékes jutalmakra váltani, amelyek az otthoni egységeid fogják segíteni. A rendezvény vége után 24 órával az üzlet is bezár. A rendezvény vége után a csapatok felbomlanak, és a csapatok hazamennek. Minden Dicsőség, amit nem váltottatok be, elvész.

Reméljük, élvezni fogjátok az új rendezvényt, sok sikert kívánunk mindenkinek!
 

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.496
Hogyne élveznénk ezt a pay to win eventet... :(
Még több ilyet, hogy akinek ez az élete tudjon beleadni mindent.
 
Fent