2019: A szerencse tengerei

Syntex

Co-Community Manager
A reakció pontszáma
828
A történelem során a klánok a szárazföldön maradtak és a szárazföldek, hegyek és erdők lábai közé alakították ki a saját stratégiájukat.
Ám a követeink nem rég tértek vissza a biztonságos falaink mögé olyan tapasztalt kapitányokkal, akik a nyílt vizekről jöttek és megjárták a kegyetlen hajóikkal az óceánt is.
Felajánlották, hogy segítenek az expedícióban és vezetnek a vizeken minket azzal a feltétellel, hogy csak az kap jutalmat, aki felfedezte az új szigetet.
Szóval itt az ideje annak, hogy elinduljunk mi is a nyílt víz felé!


Kedves játékosok,

Köszöntünk mindenkit A szerencse tengerei eseményünkön! Ezen a rendezvényen ismeretlen területeket kell felfedeznetek, hogy különleges tárgyakat találjatok. Az esemény 2019.10.09-én 14:00-tól kezdődik és 2019.10.23-án 14:00-kor ér véget.

Ezen az eseményen toboroznod kell egy teljes legénységet. Minden, a játékban végzett tevékenység után szerezhetsz legénységet, de akár közvetlenül te is toborozhatod őket.
Ezután szükséged lesz egy kapitányra is, így választanod kell egyet a csapatod élére!

Minden nap elérhető lesz egy különleges kincs, amit minden kapitánynak esélye lesz felfedezni és elszállítani.
Ám, a nagy fődíjat csak akkor találhatják meg,ha egy teljes szigetet feltártak az egységek.

Több információt az alábbi YouTube videóban találsz!

Reméljük, hogy élvezni fogod ezt a rendezvényt és mint mindig, most is számítunk a visszajelzésetekre az esemény kapcsán!

A Klánháború Csapata​
 

Deleted User - 1511985

Vendég
Hát ez az evente egy árva kiáltást nem ér, abszolút PP orientált. Első körben a penztarca, aztán meg az esetleges jó cuccok...
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.082
Ha legalább lenne olyan mint a többi hasonló eventnél, hogy idővel újraképződik pár cucc, de nem, ez egy nettó pp temető.
 

Syntex

Co-Community Manager
A reakció pontszáma
828
Nem kaptam meg a díjat, mégis ki van pipálva, miért van ez?

A megnyert és aktuális jutalmakat is kipipálja a rendszer. Szóval, ha jelenlegi fődíjad a "Kiváltság" akkor megjelenik fent és alul a pipa. Ha felfedezed a kincset, akkor megkapod a díjat, és jön a következő játék és díj. Jelen esetben a +20%-os nyersanyag csomag (véletlenszerűen válassza ki a rendszer). Itt is megjelenik fent és lent a pipa. Ha megint sikerült felfedezni a kincset, megkapod a jutalmat a leltáradba és jön a következő.
Illusztráció:

teszt.png


teszt2.png
 

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.666
Szép estét.
Rajtam kívül valaki tapasztalt már olyat, hogy a lehetséges opció amit kaphatok az háborús helyzet istálló erősítő barakk erősítő és nyersanyag csomag ennek ellenére kard erősítőt kapott? Mert velem ma 2x is megtörtént, különböző szerveren.
 
Fent