2019: A barikád csata

Kategória: '2019 rendezvények', témanyitó: NovaLee, téma nyitása: 12. Feb 2019.

Oldal megosztása

 1. NovaLee

  NovaLee Community Manager Klánháború csapat CoMa

  Csatlakozott:
  18. Jan 2019
  Üzenetek:
  64
  Kapott kedvelések:
  109
  [​IMG]
  Kedves Játékosaink,

  Február 13-án kezdődik játékunk új rendezvénye, a "Barikád Csata", ami egészen február 27-ig tart.


  A rendezvény alatt a feladatod Bollwerk Báró városának a visszafoglalása, aki fellázadt, megszerezte egy városod feletti hatalmat, és fosztogatja a kincstárt. Ez a bűn nem marad megtorolhatatlanul!  [​IMG]
  A rendezvény kezdetén egy várostérképet kapsz, ami megmutatja, hol építettek barikádokat a Báró martalócai. Ezen a rendezvényen különleges egységeknek is parancsolhatsz, amelyeket a térkép felett találsz meg.

  Amikor kiválasztod az egyik barikádot, látni fogod a védőket, és azt, hogy milyen egységek küldhetők ellenük harcba.
  A csata végeredménye a küldött egységek erősségein és gyengeségein fog múlni. Ha többet szeretnél tudni róla, klikkelj az egység képére, vagy vidd az egered a kép fölé. Ha elveszted a csatát, a csapataid kiesnek a harcból, egészen addig, amíg az orvos meg nem érkezik, és nem gyógyítja meg őket. Az ellenségnek nincs orvosa, így ők belehalnak sérüléseikbe. A barikádon csak több támadással lehet átjutni.


  [​IMG]

  Ha elfoglaltál egy barikádot, jutalmul visszaszerzel néhány dukátot, amit a boltban tárgyakra tudsz váltani. Néhány speciális barikádnál nem csak a dukátok visszaszerzése lesz a jutalmad, hanem egy speciális tárgy is. A jutalmak, amiket meg tudsz szerezni, a csata képernyőjének alján látható. Ha egyszer legyőzted az adott barikádot, még egyszer megtámadhatod, hogy újabb dukátokat szerezz, de minél többször támadod meg ugyan azt a barikádot, annál nehezebb lesz győzni.

  A folytatáshoz több egységre lesz szükséged. A játékban való részvétellel egységeket is kapsz jutalmul. Minél tovább játszol, annál több egységet fogsz kapni. Minden nap 10 alkalommal esélyed lesz további, véletlenszerű egységet szerezni, játékbeli küldetések végrehajtásával mint pl.: támadás, védekezés, toborzás, építkezés. Amikor így szerzel egységet, külön jelentést fogsz arról kapni, hogy milyen egységet kaptál.

  Szerezhetsz dukátokat a napi rangsorban elfoglalt helyed után is, vagy a nagy bónusszal a rendezvény végén. De kérjük figyelj arra oda, hogy a rangsorban elfoglalt összesített helyed után járó jutalom a rendezvény végén kerül kiosztásra, míg a rendezvény boltja a rendezvény vége után 24 órával zár, így azt még a bolt bezárása előtt el kell költened. A rendezvény összesítője megmutatja, hogy egy nap mennyi dukátot szereztél.

  A visszajelzéseknek köszönhetően készítettünk pár fejlesztést.
  • Könnyítettünk több szakaszt.
  • Ha újrapróbálsz egy befejezett szakaszt, ennek egység limitje 20% -kal nő mindegyik befejezett szinttel.
  • Módosítottuk az ikonokat és az útvonal grafikát, hogy a térkép és az előrehaladás átláthatóbb legyen.  Hívd össze a csapataid, és szerezd vissza a várost!

  Ebben a topicban várjuk hozzászólásaitokat a rendezvénnyel kapcsolatban.

  Klánháború Csapat
   
  Bailey.ca és Kappl kedveli.
 2. NovaLee

  NovaLee Community Manager Klánháború csapat CoMa

  Csatlakozott:
  18. Jan 2019
  Üzenetek:
  64
  Kapott kedvelések:
  109
  Kedves Játékosaink,

  Augusztus 14-én kezdődik játékunk új rendezvénye, a "Barikád Csata", ami egészen augusztus 28-ig tart.