2018 március: A pince titkai

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,

Végre véget ér a tél, a napok egyre melegebbek. Hogy ezt megünnepeljük, a Klánháború hollója ismét elhozza a lehetőséget, hogy a pince titkait felfedjétek, és így értékes dolgokat találjatok az ajtó mögött. Reméljük, a nyeremények a segítenek a játékban.

A rendezvény időtartama és helyszíne
Kezdete: 2018. március 25-én, 12:00
Vége: 2018. március 29-én 12:00
Helyszín: normál és könnyített világok

Naponta egyszer a pince felfedi titkait, és megmutatja az összes tárgyat. Mielőtt választanál, a tárgyakat megkeverjük, és elrejtjük. Ezek után, a puzzle megfordításával választhatsz, és a nyert tárgyat megkapod.
24 óránként egyszer ingyenesen választhatsz. 12 órával később egy újabb ingyenes választást biztosítunk. De ezek csak az adott napon használhatók, tehát használd ki a lehetőséget, mielőtt az időzítő lejár!
Tehát: lesz egy 24 órán át használható, és bármikor felhasználható lehetőséged, majd 12 órával később kapsz még egyet, ami azonban csak 12 órán keresztül lesz elérhető, később elvész.

Ezek mellett három jelvényt is meg lehet szerezni. Ezek a banner alatti sorban láthatók. Egy mutatja, hogy mikor nyílik legközelebb ingyenesen a pince, a másik azonnal feltár egy másik pincerekeszt, hogy megmutassa, mi fekszik alatta, a harmadik pedig megduplázza a következő választást. Fontos: minden jelvény ami a pincerekesz alatti tárgyat mutatja, automatikusan felhasználható a következő tárgyelhelyezéskor (amikor megkeverjük és elrejtjük őket), akár a következő napon is, de nincs rá lehetőség, hogy a következő választásnál használd. Dönts okosan!

Amikor az összes tárgyat megtaláltad, vagy megvárod a visszaszámlálás végét, vagy újratöltöd a rekeszeket. Vigyázz! A tárgyak azonosak lesznek az előzőekkel; nem fogsz új válogatást kapni. A tárgyakat csak akkor cseréljük ki, amikor a visszaszámlálás lejár.

Sok sikert, a holló hozzon szerencsét!

Klánháború Csapat

ds_spring_vault_rabbit_70.png
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent