2018 május: Adatvédelmi Irányelvek fejlesztés

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,

Meg szeretnénk köszönni, hogy hűséges játékosaink vagytok, és azt, hogy bizalommal vagytok játékostársaitok felé miközben játékunkkal, a Klánháborúval játszotok. Ezt a bizalmi kapcsot szeretnénk tovább erősíteni azzal, hogy tudomásotokra hozzuk az adatvédelmi irányelveinkben történő változásokat.

Miért változtatunk?

Az új adatvédelmi törvény szerte a világon kihirdetésre került, a General Data Protection Regulation (GDPR) -el együtt, amely új követelményeket határoz meg az adatvédelmi jogok védelmének fokozása érdekében. Az adatvédelmi irányelveink frissítése tükrözi az összes olyan változtatást, amely szükséges a személyes adatok lehető legbiztonságosabb kezeléséhez, miközben a játékosok a játékunkat használják.

Mik ezek az adatvédelmi változtatások? Mikor lépnek életbe?

Az adatvédelmi változtatások még átláthatóbbá teszik, hogy mely adatok kerülnek tárolásra, és hogy az adatok tárolása miért szükséges ahhoz ahhoz, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk a játékainkban.

Az új adatvédelmi változtatás ma, 2018-05-25-én lép életbe, amit itt lehet megtalálni: https://legal.innogames.com/staemme/hu_HU/privacy

Jelenleg az adatvédelmi változások szövegezése csak németül és angolul található meg. Hamarosan a helyi változatot is megjelentetjük, lefordítva magyarra. Erről mindenkit a játékon belül tájékoztatni fogunk, a megjelenés pillanatában.


Mit jelent a változtatás számomra? Szükséges bármit is csinálnom?


A legfőbb változás számotokra az, hogy nagyobb ellenőrzési lehetőségetek lesz a fiókotokkal kapcsolatos adattárolásra a játékban és a fórumban.

Ha módosítani szeretnéd az adatvédelmi beállításaid, azt könnyedén megteheted a fiók beállításaiban (a játékra és a fórumra nézve is).

Ez teljesen opcionális, és a kényelmetek érdekében folyamatosan elérhető.

Ha további kérdés merülne fel, kérjük tegyétek fel.

Klánháború Csapat
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent