2018 június: Nemzetközi Klánháború Születésnap

DeletedUser8560

Vendég
ds15_forum_announcement_HU.png


Valamivel több, mint 15 évvel ezelőtt három barát elhatározta, hogy készítenek egy játékot a saját örömükre és a közös játékért. Az elkövetkezendő években egyre több játékos csatlakozott, és a többi már történelem. Most, több mint egy évtizeddel később, ez az akarat továbbra is erősen él, és elvezette a barátokat egy cég, az InnoGames megalapításához, és a játékcsaládon keresztül egy több mint 400 fős cég irányításáig. Ez a szenvedély segített az ötletből projektet építeni, és ez a folyamat napjainkban is tart. De ez a siker nem jöhetett volna létre nélkületek! A több milliónyi elkötelezett rajongó, akik még mindig játszanak a játékkal. Köszönjük szépen az elkötelezettséget, bizalmat és támogatást!

A Klánháború nagyon sok ember életét változtatta meg. Kapcsolatok, barátságok alakultak ki, és néha még több is.

Mivel ilyen sok minden történt 15 év alatt, a következő hetekben a születésnappal kapcsolatos tartalmakat bocsátunk ki. Rendezvények, ajándékok, videók, interjúk, és friss tartalmak kerülnek a játékba! Ünnepeljük együtt azt, amivé a Klánháború vált; a közös utazás hozott ide minket, a játékosok Mivel a 15 év ilyen eredmény, a következő hetek születésnapját körülvevő tartalmakat bocsátunk ki. Rendezvények, előadások, videók, interjúk, sőt friss új tartalmak is lesznek a játékban! Így együtt ünnepeljük össze a Tribal Wars-ot, az utazást, ami idehozott minket, a játékosokat, és a közös élményeket.

Értünk, mert ez szerelem, nem csak egy játék!

the_tribal_wars_team_calligraffiti.png



Gyere és csatlakozz hozzánk, akárhol is vagy:


 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

tibax

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.445
Szülinap alkalmából lehetet volna a kastélyos pl, vagy bármi hasonló :)

Mert ez a pincés.... Hááát :(


Szülinap alkalmából rakjál bele 2k pp, hogy talán egy támadás erősítő tudjál nyitni, frankó ötlet, csak nem a játékosok részére o_O
 
Fent