2018 július: Speed körök felfüggesztése határozatlan ideig

DeletedUser8560

Vendég
A központtal történt egyeztetés után, a speed körök kitétele bizonytalan időre felfüggesztésre került.

A játékosok aktivált prémium felületeit deaktiváljuk, hogy a pontok visszakerüljenek a tulajdonosokhoz.

Sajnáljuk, hogy ez a döntés született, de azok után, hogy néhány játékos sorozatos visszaélése lehetetlenné teszi a becsületes játékosok időtöltését és nyerési lehetőségét, nem látunk más módot arra, hogy ezt a mindkét oldal számára frusztráló helyzetet megoldjuk.

Reménykedtünk benne, hogy a játékosok előbb-utóbb kivetik maguk közül azokat, akikről tudják, hogy hányszor és milyen módszerekkel csalnak és jutnak nyereményhez (elvéve azt tőlük), és maguk is tesznek azért, hogy jó körökön, jó társaságban, tisztességes feltételekkel tudjanak játszani, de sajnos nem így történt.
Nem értjük, miért ők a "pro" játékosok, és azok, akikből élnek, akiknek a valós nyereményét, dicsőségét elveszik, miért tekintenek rájuk hősként, kiváló játékosként, holott ők csak közönséges címbitorlók, akik valós teljesítményre nem képesek. Csak elvenni másokét.

Azt is be kell látnunk, hogy a Support eszközei korlátozottak, bizonyos eszközök után csak futunk, és a Csapat korlátozott létszáma nem teszi lehetővé, hogy 0/24 órában két, valós munkahellyel rendelkező, szabadidejét a közösségnek önkéntesen felajánló ember csak a speed szerverek csalói, feljelentések által nyerni kívánó emberek miatt levelezzenek, ismételjenek unalomig szabályzati pontokat, amit mindenki ismer, de mindig ki akarnak alóla bújni, mert azt hiszik, megtehetik.

Sajnálom, belefáradtunk, és úgy látjuk, ez az ügy manapság már fontosabb nekünk, mint azoknak, akik tényleg játszani akarnak ezeken a körökön.

A továbbiakban a magyar speed szerverek egy hosszabb ideig biztosan nem lesznek elérhetők, aki ilyen körökön játszani szeretne, kérjük keressen más piacon még meglévő speed kört.

Minden jót kívánok.

Frissítés: Újraindítottuk a speed szervereket!
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

sikamaru123

You do not have to live in the past
A reakció pontszáma
967
Teljes mértékben meglehet titeket érteni! Van abban igazság hogy a szabályszegésekkel a játékosok maguknak csinálták ezt. :( (köztük én is mivel nem úgy beszéltem 1-2 emberrel ahogy kellett volna) Viszont szerintem ezt meglehetett volna oldani úgy hogy akit csaláson kapnak azt eltiltják mondjuk 3-4 kör speedről és akkor nem kéne bezárni és akkor nektek se kéne állandóan figyelni a speedeket vagy ez nem jó megoldás?
 

DeletedUser18819

Vendég
Kedves Játékosaink,

A holnapi nappal (Október 5.) a magyar speed szerver teszt jelleggel újraindul. Felhívnám mindenki figyelmét, hogy ha ismételten elszaporodnak a csalók a szerveren (akár a holnapi, akár bármelyik későbbi körön), úgy a szerver ismét leállításra fog kerülni. Teljes mértékben egyet tudok érteni a tisztességesen játszókkal, hogy ez nem teljesen fair, de a körök minimális résztvevői létszámát figyelembe véve túl nagy befektetett munka az, hogy a résztvevő játékosok elég nagy százalékát minden egyes körben vizsgáljuk/tiltsuk. Ezenkívül mindenki figyelmét felhívom, hogy a visszatérő csalókat globális tiltással jutalmazzuk.

Mindenkinek tisztességes játékot és jó szórakozást kívánok a körökhöz!

Szerk.: A holnap induló kör még a mai nap folyamán ki fog kerülni.
Szerk2.: Már kint is van.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent