• Nem tetszik a havazás? Kapcsold ki:

2018 július: Összefoglaló a v50 játékosok által kért/kérdezett beállítási és indítási információkról

Az vehető észre, hogy mindenki nyafog, de miért!? Nincs nyersanyag vásárlás pénzért, a világ kényelmes sebességű és ha sokan leszünk a farm is gyenge lesz. Szerintem a szerverek méreteit a pénzért vásárolható előnyfunkciók zsugorították nevetségességessé, és habár nem számítok egy V2-es méretű világra, de pont azért lesz "élhetőbb" mert kisebbek lesznek a különbségek, mondhatni minimális, a méret pedig rajtunk múlik.
A friss klánok kialakult felfogását, mint az FS megértem, hisz ők ebbe nőttek bele, azonban egy Spártától többet várok, mint azt, hogy amennyiben nem tud szervezetten az első 2 hétben indulni, akkor már nem is teszi egyáltalán. Ez röhejes. Ám örülök neki, hogy kevesebb kaszás érkezik, így is kellemesebb hangulatú lesz a világ, akárcsak mint régen.

V1-en ha az utolsó kontinenseken regisztráltál is még felépíthettél egy top20-as accot, nem voltak olyan jelenségek, melyek elszomorítottak és elenyésző játék élvezetet eredményeztek. Manapság nem meglepő dolog egy fullos falu 1 hét alatt, régen ez hónapok kényelmes munkája volt, de eleve nem is erre mentünk. Sokat beszélgettünk, tervezgettünk hol fogunk "gyarmatosítani" ami tegyük hozzá azért nem volt olyan egyszerű feladat, inkább csak a hiányzó játékismeret révén volt lehetőség a perem felé terjeszkedni, mintsem a fiókméret különbségek miatt, a Lovagok ebben nagyon jók voltak, hisz szerevezettségük a Koponyák tudásában eredt.

Már a nosztalgia szele érződik ezért megállok.

Az, hogyan fog lezajlani egy világ, senki nem fogja tudni előre megmondani, bármilyen tervekkel készülnek a klánok. Annak örülnék a legjobban, ha kevesebb "starter" gondolkodású, pusztító klán érkezne, és inkább hajazna ez a világ a tapasztalat megosztásáról az újak felé, így azok felemelkedéséből fakadó önmaguk és mentoraik öröme tovább emeli a jubilleumit. Azt szeretném, ha olykor hónapokig nem lennének háborúk, lassan és nyugodtan haladna az egész, kényelmesen és tisztességesen. Játszva.
Nem a győzelem a fontos, hogy mindenkit "barbárrá üldözzünk" és klánunk 40 fővel lefedjen egy kontinenst a szürkeségben, ez nem lehet cél.
Nem lehetünk mások felé elvárással legyen az supporter, cég, vagy egy játékostárs, ha mi magunk képtelenek vagyunk megváltozni az "ügy" érdekében.

Tökéletes szerver, tökéletes időpont, minden megfelelő.
Szeretnék részt venni ezen a szerveren, és már ki is találtam megint egy új nevet :D

:eek:
 

Yodafon1997

Well-Known Member
Sziasztok!

Most nem azért a két pillérért de 1 hét múlva kezdődik a v50(legalábbis legjobb tudomásunk szerint) és semmi végleges hír nincs róla.

Kapunk róla majd hivatalos infót avagy egyfajta "meglepi" lesz, hogy majd amikor bemegyünk kitapasztaljuk milyen is az a szeró?
 

Chucky

Active Member
Sziasztok!

Most nem azért a két pillérért de 1 hét múlva kezdődik a v50(legalábbis legjobb tudomásunk szerint) és semmi végleges hír nincs róla.

Kapunk róla majd hivatalos infót avagy egyfajta "meglepi" lesz, hogy majd amikor bemegyünk kitapasztaljuk milyen is az a szeró?
Ja amúgy tényleg jó lenne tudni valamit..
 

..Headshot..

Well-Known Member
Megkérdeztem a Supportot és azt a választ kaptam, hogy a hivatalos beállításait a V50-nek ma vagy holnap fogják közölni Velünk.
 

..Headshot..

Well-Known Member
Hogy mi lehet olyan nagy munka abban, hogy feltegyetek a beallitasokat.... mar HA egyaltalan ennyi het alatt sikerult fixalni a kozponttal...
 

sikamaru123

You do not have to live in the past
Mindenki ennyire türelmetlen? :O Majd kirakják amikor kirakják nekik is van családjuk,magánéletük ne akarjátok már őket ezért meg ostorozni :D